BRRR

TJAAAAAAA !
Idag har jag stått och sålt ljus på julmarknaden i mölnlycke centrum från 12 till 14. Det var kul, fast efter 15 min så kännde man inte sina tår längre. Och då hade jag ändå världshistoriens varmaste skor på mig.
På tal om skor, så måste jag ha nya vinterstövlar. Men det känns som om det är lite sent ute? Dessutom så vet jag inte vart jag ska hitta några...
Jag älskar verklgen dom jag har nu, men jag har haft dom i två år nu (tror jag.. det kanske är ett? haha oj, det är nog ett..) så dom är rätt slitna.

Nästa problem är att jag vet inte vad för sort jag vill ha. INTE UGGS, dom är ju inte ens vattentäta, pfft. Inte heller skinstövlar, dom är ju inte varma. Jag vill ha några i mocka helst, som är VARMA.

Och så ska jag ju få en ny mobil, för det går inte att ringa till den jag har nu? haha. Så imorron så ska jag åka till mediamarkt med familjen och kolla på mobiler. Trevligt trevligt. Jag måste verkligen komma ut till en butik för att kolla, för jag vet verkligen inte vad jag vill ha för mobil.. Det känns som att det enda som finns nu är iphones och xperia x10 mini. Men jag vill inte ha någon av dom... iPhone känns bara onödigt eftersom jag ändå ska få en iPod, och det är ju typ samma sak. Och xperia mini är så liiiiiten. Jag får ryck. Jag KANSKE vill ha en xperia x10 mini PRO, men tangentbordet är ju ändå så litet. Så då kanske en x8? Fast den vet jag ingenting om.. Ja, ni fattar mitt problem?

Haha, förlåt för ett megasuper tråkigt långt inlägg, men somsagt, jag har inga bilder på mammas dator och min är booooooorta. Så ni får stå ut :)
Och tråkig uppdatering är bättre än ingen uppdatering alls, right?

Nu drar jag och nördar något annat någon annan stans, ni får ha det så roligt :)


Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
martina ♥