KLASSRESAN 2011

Tar en liten paus i mitt bloggläsande, har försjutton inte läst några bloggar sen typ fredags förr-förra veckan (10 dar sen), så jag har en del att ta igen om man säger så, haha, gal2.
MEN, jag tar en paus för att skriva om den roliga, kalla, galna, regniga, underbara KLASSRESAAAAAAAAA.
Dag 1, torsdag:
Jag gick upp kl halv 6, åt frulle, satte på linser, bortsade tänderna, slängde på mig de närmsta kläderna, packade ner det sista och slängde mig i bilen för att åka in till centralstationen, det är sjuuukt så lång tid det tar att komma dit från mig så tidigt på morgonen. Man hamnar liksom i alla morgonköer som finns, så att åka 1 mil tar 45 minuter.
Men det gick ju utmärkt! Kom dit i tid. Vi skulle samlas vid subway, så jag stog där o väntade. Agnes var också där. Vi fattade verkligen inte vart alla andra var, när vi ringde dom så sa dom att dom var där. Men så helt plötsligt så får vi en snilleblixt och kommer på att dom säkert är där inne. Så vi går in, och där sitter hela klassen. Då känner man sig sådär lagom smart, när man stått ute o väntat i sisådär 5 minuter. (Jäklar vad jag skriver alltså, har inte ens kommit till själva avresan och har redan skrivit typ.. 10 rader eller nåt). Iallafaaaaaall, när man har sagt hejdå till föräldrarna (buuhuu, not) så gick vi to da train. Das wast funny. Hehe. Vi gick på o förberedde oss på att sitta där i några timmar, men det tog tydligen bara ca 45 minuter att komma till Varberg. Så det var ju trevligt. När vi kom till Varberg så regnade det har jag för mig, det var iallafall bajsväder. Skiiiiiiiit. Fast det gjorde inte så mycket, vi skulle ändå direkt till StenaLine. Min väska vägde typ ett ton, men eftersom att jag är så superbäst och megastark så klarade jag att bära den ändå, höhö. När vi kom till StenaLine så gick vi in i väntrummet och fick våra Boardingcards. Jag blev så jädra mobbad alltså, mina efternamn är så långa att dom inte fick med hela mitt namn, eftersom att efternamnen stog först, så jag fick heta Mart. Fint namn alltså. Funderade på att byta namn till Mört, det låter ju lite fräsigare.
Iallafall, när vi hade stått där ett tag så fick vi gå ombord på färgan, vi var typ nästan ensamma där. Okej, näe, men det var inte allt så många. Vi började med att sätta oss i en kupé och spela kort o äta godis typ. När vi hade gjort det en stund så gick vi till buffén och åt brunch. Trevligt trevligt! Sen gick vi och såg på bio, i en pytteliten sal med typ 20 stolar, och kollade på Megamind. Haha, lite mobbat att jag hade sätt den med Sofie några dagar innan, men vad gör man inte för sina vänner? Dessutom så drar det ju 1½ timmar av restiden på 5 timmar.
Efter filmen så gick vi till taxfreen och luktade på parfymer och köpte lite godis. (Escada Sunset lukar så sjukt gott att jag tror jag svimmar, vill haaaaa). Sen satt vi och spelade lite mer kort, jag o Hedda spelade fyramannakotte med Sara Ru och Janina, det var kul, fast vi fattade typ ingenting och förlorade hela tiden, hehe.
Sen hade det helt plötsligt gått 5 timmar, och vi skulle av. Vi tog våra väskor och gick ut, till Grenå i Danmark.
Först stog vi bara och kollade på havet lite, typ väntade på alla vuxna och samlades o så. Sen JÄKLAR, bar det av till Kattegattmuséet! Vi gick o kollade på superstora hajar, läskiga firrar, maneter, hummrar o såna läskiga saker. Vi fick se när dom matade hajarna, och även när de tränade dem. Det var skojjit, men rätt läskigt för dom blev typ lite galna. Eller nää. Men det är ändå hajjar liksom, hur kan man inte bli rädd?
Sen gick vi runt lite tills klockan blev 3. Då skulle vi med hajtränaren till ett läskigt rum nere i källaren typ för att DISSEKERA BLÄCKFISKAR. På riktigt, jag trodde att jag skulle spyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Det var så jäääääävla äckligt! Men man var tvungen att vara där inne och man var tvungen att ha på sig ett förkläde med gamla bläckfisksinälvor på och man var tvungen att sitta vid ett bord o kolla på hur man gjorde. FASEN vad det var äckligt! Han visade hur man skulle skära ut ögonen, skära ut munnen, klippa av armarna, skära loss skinnet, dra ur ryggraden och typ skära upp saken där allt bläck finns. Det satt typ några o skrattade åt mig för att jag gjorde så roliga miner? Elakt. Haha. Iallafall, när man fick gå så typ rusade jag ut ur rummet och in på toa och tvättade händerna (även om jag inte tog i nån bläckfisk, men allt stank). Sen efter det gick vi till nån sjukt läskig gamal restaurang, som bara hade fisk på menyn, haha. Jag, Hedda o Janina tog kycklinghamburgare, och det var inte direkt gott... Vi fick maten efter typ 2 timmar (okej, kanske inte så länge, men iallafall minst 1), dessutom fick vi den sist av alla. Plus att kyckligen var helt kall och läskig. Och så hade dom kletat i nån grön, läskig sak i brödet, så jag åt inte sådär jättemycket om man säger så. Killarna på bordet breve oss, Alexander, Eddie, Perry o Sam tror jag, var helt crazy, dom hällde massa peppar o salt i vattnet o drack det. Vi blev salt-peppar-langare, haha. Vi satt väl på dendär restaurangen i några timmar, sen gick vi en liten prommenad i "staden" (det var mer en liten slabbig håla), och sen gick vi till väntrummet till Anholtfärgan. Där satt vi i ytterligare typ 3 timmar, svintråkigt var det, fast ibland så var det rätt kul, med kul sällskap ;).
Janina trollade, och jag fick vara hennes assistent. Jag skulle lära mig att "läsa tankar", fast det gick inte så jättebra eftersom att jag hela tiden glömde bort vad de små hjälperna betydde, hehe. AJDÅ, kan vara så att jag pajjade trolleritricket nu... Upsi. MEN IALLAFALL.
Sen när äntligen färgan kom så gick vi på o allt var frid o fröjd. Jag trodde aldrig att jag skulle bli sjösjuk, har aldrig vart det förut och har aldrig vart bilsjuk  i hela mitt liv. MEN ACK ACK ACK så fel man kan ha, efter 5 minuter låg jag i koma och typ kämpade för att inte spy för varje våg. Det blåste nästan storm och det gungade som sjutton. Sheeetan, det var HEMSKT, försökte sova, men jag vaknade hela tiden av att jag typ spydde i halsen. Men som ni kanske redan vet, om ni känner mig bra, så har jag (nästan) fobi för att spy, så jag svalde det hellre än att spy på riktigt. Okej, det låter svinäckligt, men jaa.. Ni kan ju tänka er hur jag mådde de 3 timmarna. RIKTIGT vidrigt. Jag och Hedda låg där o ville bara döööö. Det blev ju inte direkt bättre av att varje gång jag öppnade ögonen så såg jag Alexander stå där och stirra på mig med sitt peddosmile, haha, shetan så läskigt det är alltså! Hans mun går verkligen från det ena örat till det andra. Sjukt scary. Sen är det ju jättebra att vi ska ut på en 10 dagars lång segling om typ 2 veckor också, jag o Hedda, JÄTTEBRA verkligen! Får väl se hur det går där..
Iallafall, när dedär helvetestimmarna var över så skulle vi ut i regnet o kylan och åka traktorsflak i en halvtimma till fyrgården. Först så trodde vi inte att jag o Hedda skulle klara att sitta på traktorsflaket, eftersom att det skumpade så och vi mådde fortfarande jätteilla. Men vi bestämde oss för att pröva iallafall, och tur var väl det, för vi mådde inte alls så jätteilla av det, det var mest kul. Fast det var svinkallt och det regnade och alla var trötta. Men det var kul ändå. Knasigt. Sen när vi kom till fyrgården så slängde vi in alla väskor i ett rum, sen gick vi o satte oss vid matbordet. Det finns ju som sagt ingen el där, så det var tända ljus som stog för allt ljus. Vi pratade lite om brandregler och om stormlyktor o så, och sen fick vi äta korv. Som alla vet så gillar jag verkligen inte korv, + att jag fortfarande inte mådde jättebra från båten, så jag åt bara ett korvbröd. Men det var trevligt ändå ;). Sen fick vi våra rum, jag och Agnes o Sara o Hedda fick det bästa rummet, coola som vi är. Vi fick det största och finaste, hähä. Fast det fanns bara 3 sängar, så jag o Hedda fick dela, hihi. Vi fick en trekantig säng, som var lite bredare än en vanlig där uppe, men bara hälften så bred där nere. Det var knasigt, men kul!
Den kvällen var alla så trötta att vi bara stupade i säng på en gång typ. Fast när vi väl hade lagt oss så blev jag o Hedda pigga som två mörtar, och blev totalt galna. Låg o fnissade åt allt och ingenting, sa "godnatt" typ 1000 gånger, osv osv. Sara och Agge blev jättetrötta på oss och typ skrek att vi skulle sluta, hihi :). Så vi gjorde det. Men helt plötsligt så kommer jag igåg att Jäger (Esters pappa som äger hela stället) hade skämtat på kvällen att vi skulle titta om det fanns några möss i sängarna. Fast jag var inte helt säker på att han skämtade, och jag är livrädd för möss, så jag satte min käpprakt upp i sängen o puttade till Hedda o viskade:
"HEDVIG! Jag kan inte sova! Tänk om det kommer en mus!"
Och helt plötsligt, innan jag hunnit blinka, började alla i rummet asgarva åt mig. Jag fattade ingenting, var det verkligen så kul? Men mitt i natten, när klockan är runt 3 och man inte har sovit på typ ett dygn och man hållt på att spy hela kvällen, så är allt kul. Så jag började också skratta o vi blev galna på nytt.
Ja, ni kan nog själva räkna ut hur den kvällen såg ut. Jäklar alltså, jag kan inte skriva mer nu, ingen kommer orka läsa allt detta!
Dag 2, fredag:
Vi vaknade senast av alla, vi var dödströtta från kvällen innan. Vi gick upp, gick på mulltoan (haha), satte i linser
(jag) och bara klampade iväg till frukosten. Där satt alla fullt påklädda, färdiga och ja.. Där kännde man sig lite
mobbad. Men vi åt, yoghurt o cornflakes, o sen gick i o tog på oss, borstade tänderna, och sen var vi fit for fight!
Sen kommer jag inte ihåg riktigt vad vi gjorde faktiskt, hehe, HEJ dåliga minne! Men vi gick iallafall på
långprommenad för att utforska ön lite på dagen. Det var ÖKEN, hela jävla ön! Men det var små buskar på den.
Vi typ tittade på ett ställe där det var kvar massa plattor från andra världskriget, där dom hade haft sina kanoner
eller nåt. Och helt plötsligt så kommer det en fiskmås och typ börjar ATTACKERA oss! Det visade sig att den hade
bo med ägg i nästan precis där vi stog. Den vågade aldrig nudda oss, men det lät jättehögt o konstigt och störtdök
ner på oss och så.. Och så bajsade den på oss, hahaha! Galet! Sen gick vi vidare till en jätterolig dal typ, där det
var en jättebrant sandbacke, där alla killar typ kastade av sig skorna, sprang upp, och sen sprang ner för. Och så
hoppade dom på ett ställe, och Sara med sin systemkamera tog massa coola hoppbilder.
Galet var det. Men kul. Jag gick upp till toppen, men det var sjukt högt, alla som stog där nere såg ut som myror
typ, (jag är höjdrädd, kanske överdriver lite) (känns som att jag är rädd för typ allt, haha) så jag gick ner försiktigt
och tråkigt, haha. Iallafall, när vi hade vart där ett tag så gick vi vidare till stranden. Det var jättefint, vit
sandstrand typ. Astrid hoppade i med kläderna på... Galet. Sen när vi hade gått ett tag så ropade Jäger helt
plötsligt att vi skulle komma och titta på något. Då var det en liten sälunge som låt brevid en trasig plasttunna som
hade spolats in på land. Den var helt sandig och det rann ur ögonen på den så att det såg ut som att den grät.
Och den lät precis som att den grät, den lät jätteledsen och typ kravlade runt. Det var jättesynd om den, alla blev
typ helt kära i den, haha. Den var så gullig! Vi tror att hans/hennes mamma har lämnat henne för att ta hand om
en annan unge, så den kommer antagligen dö.. Vi bestämde att vi skulle döpa honom till Charlie, haha.
När vi äntligen skiljes från den gick vi hem till fyrgården igen. Då åt vi, hamburgare. Det var den STÖRSTA
hamburgaren jag nånsin ätit, sjukt! Sen fick vi chips efteråt. Efter maten så chillade vi typ bara, gick omkring i alla
rum, spelade kort, umgicks, spelade biljard! Haha juste! Det måste jag berätta.
Jag och Sara spelade biljard med Eddie och Oliver, för Eddie gav sig tusan på att vi skulle lära oss. I början var vi
jättedåliga, jag var glad om jag träffade den vita bollen över huvud taget, haha, men sen gick det bättre! Vi kan ju
skita i det faktum att dom hade fått i alla deras bollar och vi hade fått i 0, när jag råkade skjuta ner 8an... Så duktig
är jag! Men den övade vi och vi blev värsta proffsen! Haha, jag gör alltid massa konstiga ljud, som ni kanske har
märkt, mina käna ljudeffekter. Men Eddie o Oliver brukar jag ju inte direkt umgås med, så dom var inte så vana
vid det.. Därför retade dom alltid mig när jag skulle skjuta, jag sa "hmmmmmm" när jag koncentrerade mig, så när
jag stog där o skulle sjuka, satte dom sig på huk dit jag siktade, med bara ögonen över kanten, och stirrade mig
och sa "HMMMMMM". Först märkte jag inte ens att dom gjorde så, men sen efter ett tag, typ efter halva spelet,
märkte jag att Sara alltid började skratta när jag skulle skjuta. Sen, när jag väl tänkte på det, så kunde jag inte
sluta skratta när dom gjorde det, så det blev helt urkassa skott. Men vafasen, vem bryr sig, vi hade svinkul!
Sen till middag, åt vi africana. Det var rätt gott, det var ju Antons pappa som lagade all mat, och han har liksom en
egen restaurang och är kock, så maten var det ju absolut inget fel på. Efter maten så skulle typ alla tjejer samlas i
ett rum, så att killarna kunde planera en "spökjakt" ifred. Man kan ju inte säga att vi var i ett rum hela tiden, vi typ
sprang omkring och hade kul, men dom fick planera ifred iallafall. När jag stog i dörröppningen till vårt rum och
pratade med Janina som satt där inne, så kommer CD smygandes fram, och sen när han är typ 1 mm ifrån mig
så skriker han BU! Alltså jääääklar så rädd jag blev där! Mitt hjärta typ hoppade ur kroppen och jag skrek som
in i helskotta, haha. Sen, klockan 00.00, så skulle vi ut o gå denna soökvandring då. Det var sjuuuuuuuuukt
läskigt! Innan hade Hedda o Janina typ försökt lunga mig genom att trycka i mig godis, men mitt hjärta
bankade i 180 ändå, jag är så sjukt lättskrämd så det finns inte, haha. Denna spökvandring började då med att
Jisse och Anton samlade oss, sa att vi inte fick gå framför dom, inte ha med några lampor eller nåt. Dom hade en
stormlykta med sig, som var det ända ljuset vi hade. Sen ledde dom ut oss i öknen. Först kommer G (alexander)
upp ur en buske och gör sitt peddosmile med en lampa under hakan, det var sjukt läskigt och alla skrek som
galningar haha. Sen märkte vi att det var nån som gick bakom oss och höll i en yxa typ. JÄVLAR så rädd jag
blev! Sen när man var helt upptagen med att kolla bak och typ försäkra sig om att han inte kom närmare,
så springer det ut 2 killar ur buskarna, springer rakt in i oss, skriker, knuffar och skakar oss... JÄKLAR.
Jag tror ni fattar själva hur jävla läskigt det var. Sen hände det massa andra läskiga saker också.. Och helt
plötsligt slocknade lyktan. Jäklar. Och då, när vi inte anar det, kommer Nemo (som förföljt oss med yxan) fram och
går rakt mot Sara med en helt tom blick. Jäklaaaaaaaar! Svinläskigt!
Iallafall, vi överlevde iallafall. Sen när vi kom tillbaka till fyrgården så typ satt vi och snackade lite. Killarna var
jättestolta för att dom skrämde oss, haha. Helt plötsligt så kommer Jäger och säger (på skoj):
"Jaha, här sitter ni och skrattar och har det trevligt. Har ni helt glömt bort Charlie?"
Och då var det någon som kom på den korkade idén att gå bort till honom och kolla hur han mådde. Det var mitt
i natten, helt kolsvart, ingen visste vägen och det var dessutom rätt långt bort som han låg. Men varför skulle
det stoppa galna 7D, när vi är i farten så händer det minsan grejjer!
Så hälften av klassen sprang iväg på nån minut, i ledning av Ester som kunde en genväg. Jag, Hedda o Janina
funderade på om det verkligen var en så bra idé, så vi dröjde lite. Detsamma gjorde Astrid, Sara, CD, Oliver och
Arman. De vuxna kom ut och sa att vi verkligen inte fick gå, och att vi genast måste hitta de andra. Så vi började
gå. Men när vi hade kommit en bit så ångrade jag o Hedda oss (Janina hade ångrat sig redan innan vi gick) och
gick tillbaka. Vi kunde inte sen en enda lampa, och alla hade haft med sig lampor, så vi visste att vi bara skulle gå
vilse. Men de andra fortsatte.
När vi kom tillbaka så gick Jäger ut och letade efter alla, medans jag o Hedda gick in och spelade kort med Nemo,
Sam, Janina och nån mer. Det var kul. Sen efter ett tag så kom alla tillbaka. Och sen när vi hade umgåtts ett tag
så gick vi och la oss.
Dag 3, lördag:
Vi vaknade tidigare idag, för att inte vara sist som dagen innan. Gick upp o åt frulle, som vanligt. Sen typ spelade
vi biljard och hade det trevligt. Kommer inte riktigt ihåg, hehe. Men vi hade kul. När vi satt och spelade kort så
kom de vuxna och la fram typ 1000 delikatobollar, haha, gudars skymning. Vi satt och mölade! Och sen så skulle vi
gå upp i fyren. Om ni har sett Shutted Island, så vet ni precis hur fyren ser ut. Den var superläskig, jag funderar
på allvar om dom inte har spelat in den filmen i just den fyren faktiskt. Men men, det var kul. Det var typ 5 km
trappor rakt upp i en spiral, haha. Och sen när vi kom till toppen så blåste det verkligen storm, jag lovar, jag blåste
iväg typ. Det var galet. Tur att det fanns ett staket. Där uppifrån kunde man se ALLT, man kunde se över hela ön.
Det var jättehögt, där såg alla verkligen ut som myror, utan att överdriva. Jag med min höjdskräck kunde alltså
inte vara där så länge, men det var kul så länge det varade. Sen på nervägen så sprang jag o Hedda o Janina ner,
trapporna tog verkligen aldrig slut! Det tog typ 5 minuter att springa ner. När vi kom ner så spelade vi bränboll.
Det var kul, även om det regnade. Och mitt lag förlorade. Men ändå. Sen åt vi lunch, korvstroganoff. Det var
verkligen jääättegott! Sen fortsatte vi bara umgås, spela kort och spela biljard. Vi fick nachos, muuums. Jag tror
dom ville få oss alla att gå upp typ 5 kg, för vi fick nachos, delikatobollar och godis o chips typ hela tiden. Haha,
götttmos!
Iallafall, vi typ.. hade det allmänt kul bara. Sen nångång mitt på dan så kom Jisse, Gson, Eddie och Osberg på vårt
rum där jag, Hedda, Sara, Agnes och Janina satt. Dom sa att dom tyckte att vi var för osociala, så vi gick ut och
spelade fotboll med dom. Först på innergården, men där fick vi inte spela eftersom att Oliver hade, dagen innan,
sparkat en boll rakt in i ett fönster som sprack, haha. Så vi gick ut i öknen och spelade istället, det var kul!
Tjejerna vann, woho!
Sen när vi kom tillbaka så skulle vi typ äta, kyckling och bakpotatis. Det var gott. Sen efter maten så satt vi och
kollade på ett tag när några spelade biljard, sen började en fotbollsmatch mellan Barca o Manchester tydligen, så
då skulle alla typ lyssna på den på en batteridriven radio..
Så då satt jag, Hedda o Janina och pratade med Alexander, Eddie, Os och Sam. Vi hade det jättetrevligt, Eddie
spelade gitarr. Han är så sjuuukt grym på gitarr, jag blir avundsjuk. Vi typ snackade om allt mellan himmel och
jord, det var trevligt. Vi kom fram till att jag hade små fötter, snyft.. Helt plötsligt så fick Hedda o Janina ryck, och
ville ha varm mjölk, så dom gick och frågade om dom fick det, och det fick dom, kors i taket. Dom lämnade mig
ensam i typ 10 minuter, så då satt jag och snackade med killarna själv haha. Det var ju kul det också. Sen när
dom kom tillbaka så hade matchen slutat tydligen, och alla ville ha varm choklad, så det blev en jävla trafik och vi
flyttade in till vårt rum och fortsatte prata där.
Det var jättekul, haha. "Framkalla Os" , det var galet kul asså. Men sen blev Janina helt jätteläskig och typ fick
en syn att Alexander skulle döda henne, så vi gick in till dom andra igen.
Sen hände väl inte så mycket mer den kvällen...
Dag 4, söndag:
Nu måste jag gå o lägga mig så jag hinner inte skriva så mycket,
men jaa... Vi vaknade kl 07.00 och började städa. Det var sand precis överallt! Vi åt frulle, gjorde allt man brukar
göra på morgonen, packade, satte ut väskorna och sen var vi klara att åka. Problemet var bara att klockan bara
var kvart över åtta, och vi skulle inte åka förrens vid elva. Så vi satt och solade (ända stunden då det fanns sol)
tills vi skulle åka, haha. Sen satte vi oss på flaket och skumpade iväg. Det är jättekul att åka traktorflak, haha!
Fast jag och hedda var svinrädda för att bli sjösjuka igen. Vi hade tat åksjuketabletter, men vi undrade om de
verkligen skulle hjälpa. När vi åkte så typ yrde det sand överallt, man fick massa sand i håret och o ögonen och
överallt. Men iallafall. När vi kom fram lastade vi upp varorna på bagagevagnen och gick på båten. Det var typ
1000 pensionärer som skulle på före oss, så det tog sin lilla tid.
Men vi kom på båten tillslut. Jag och Hedda försökte somna så snabbt som möjligt för att slippa må illa, och det
funkade faksitk. Jag sov i en timma. Sen vaknade jag. Fast jag mådde inte illa! Åksjuketabletten funkade. Vi
kunde tillockmed äta en macka, kors i taket. Fast sen när jag drack lite saft så blev jag illamående igen, och
spenderade de resterande 1½ timmarna med att försöka inte spy igen.
Men det gick bra, när vi kom till Grenå kunde vi gå direkt på StenaLine. Vi köpte biobiljetter denna gången också,
till Trassel, som jag också redan har sett, haha.. Men den är så bra så den kan man ju se fler gånger ;).
Sen så åt vi buffé , det var jättegott, man fick gratis mjukglass så mycket man ville.
Efter det typ satt vi och spelade kort. Helt plötsligt så ropar dom i högtalarna :
"Kan Edvin ********, Anton Sundberg, Erik ******** och Oscar ******* komma till informationen tack"
(Haha, dom sa rätt på Eddies efternamn, som är jättesvårt, men dom sa Sundberg till Anton, haha. Ove
Sundberg you know).
Detta berodde tydligen på att de hade vart med och sett och tat fast en parfymtjuv. Dom blev värsta hjältarna,
dom skulle vittna för polisen sen när vi kom iland. Det var coolt.
Agge spelade på spelaparaterna för en tia, och hon hade värsta tur! Hon vann 70 spänn. Fast hon spelade och
spelade o spelade, fast hon slutade iallafall med en 50lapp, haha.
Jaa.. de 5 timmarna gick rätt långsamt.
Sen när vi kom iland, så tog vi våra väskor o sen stog vi och väntade på killarna som skulle vittna. Sen gick vi mot
tåget. Där satt vi o väntade ett tag, innan det kom och vi åkte hem.
Jaa, det blev lite kortfattat, jag missade en del saker, som att:
Massa galningar badade, alla blev sjuka.
Alla galna rykten som gick.
Den roliga killen som bjöd Nemo på öl på tågstationen.
Att det regnade och var svinkallt hela tiden.
Massa andra roliga saker, som jag inte riktigt kommer ihåg nu.
Det första min familj sa till mig när dom hämtade mig på tågstationen;
Pappa: Nämen hallå!
Mamma: Oj så mager du ser ut!
Carl: Ditt hår ser roligt ut.
Jaa, ni kanske fattar att det inte har vart en lugn stund?
Tror aldrig att jag har skrivit ett såhär långt inlägg förut , med bara text.
GALET!
Nu måste jag sova.
Är svintrött.
HEDJÅÅÅÅÅÅ!


Kommentarer
Postat av: sofie

MOHAHAHA, jag har escada parfymen, du kan få lukta på mig om du vill... och är snäll... hihi :D <3

2011-05-30 @ 23:27:10
Postat av: sites.com/alfhildärbästivärlden

Ja tror ja somna på fredag...... HAHAHA MART DE E DU O JA (ALF HILDHEDELIN) SOM FÅR MASSA UPPFUCKADE BILJETTER HAAHHAHAHAHAHAHA ;)xD<333

2011-05-31 @ 09:32:51
URL: http://aalfhildds.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
martina ♥