klia klia klia

Fick lite ryck ikväll & gick ut & la mig i gräset med de små ninisarna o pluggade istället :D
Haha, det var faktiskt rätt kul, min engelskabok typ hatade dom, men matteboken älskade dom jättemycket :D
Skuttis satte sig på den och vägrade gå av den, vad man än gjorde. Om man lyfte bort henne skuttade hon bara upp igen, haha!
Men sen, efter typ nån timma så kunde jag bara inte vara ute längre för det kom så JÄKLA mycket knott så jag tror jag dööööööör!
Hehe, men ändå.
Ska svara på malins kommentarish:

Haha, bra fråga. Jo men, imorse så mådde jag rätt bra, tog bara en huvudvärkstablett o trodde att det skulle gå över.
Men sen när jag kom till skolan så märkte jag att jag blev helt yr & jätte anfådd av att bara gå från bussen till skolan. Men när jag ändå var där så kunde jag ju inte gärna åka hem igen?
Så jag prövade. Efter första lektionen så känndes det som att jag hade feber. Men nästa lektion var SO, och vi har ett grupparbete som jag REDAN har missat massa på, så jag kännde att jag var tvungen att vara med på den lektionen också. Sen så planerade jag faktiskt att åka hem på lunchen, men det var spagetthi o köttfärssås, vilket är typ det godaste nånsin i skolan, så jag stannade och åt. Och sen hade vi idrott, o då skulle jag ändå bara sitta o kolla på, så det var väl OK tänkte jag. MEN!!!!!!! Då skulle vi jogga till vallhalla idrottsplats, dvs att jag skulle GÅ, men jag trodde jag skulle dö, haha. SHIT, ni förstår inte hur det känndes! Hela världen snurrade , jag mådde illa o hade sjukt ont i huvet. Men det gick, och sen när vi kom tillbaka så var det bara engelskan kvar o då skulle vi ändå bara kolla på film. Och sen slutade vi.
DÄRFÖR var jag i skolan,
och jag är inte säker på att jag ska gå till skolan imorron. MEN, jag tror faktiskt att jag ska det, hur sjuk och hur dåligt jag än mår så KAN jag bara inte missa mer nu! Det är ju förfasiken nästan ingenting på terminen kvar, så jag måste pallra min feta röv dit dehär sista veckorna.

haha, vacker bild.......
(vet att några kommer tycka att jag är dum i huvet som går i skolan ändå, men det kan jag inte hjälpa. Det är bara så jag tänker, o ni måste gå på samskolan för att fatta att det inte går att missa det vi gör nu i slutet).

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
martina ♥