Dag 13 - Den här veckan

Eftersom att denna veckan just har startat så kör jag förra veckan istället.
Måndag :
Jag var sjuk. Låg hemma framför tvn, mestadels sov jag, annars kollade jag på nåt random tvprogram. Mådde så jädra dåligt så jag ville ärligt talat dö.
Tisdag :
Sjuk. Gjorde väl samma som måndagen antar jag?  Man kan även notera att jag inte åt ett skit dessa dagar, inte på lördagen eller söndagen innan det heller. Snacka om bantningskur, jag som skulle gå UPP i vikt och inte ner!?
Onsdag :
Fortfarande sjuk, suprise? Första dagen jag åt nåt, på 4 dagar. Tror det var en risifrutti. Ångrade mig efteråt, uuuhh va illa jag mådde! Gick på ridningen på kvällen, misstag veeerkligen. STORT. Hostade i stort sätt hela tiden. Fast det blev bättre mot slutet. Ajaj.
Torsdag :
Sjuk. Fast började bli bättre. Kunde äta lite iallafall.
Fredag :
JAG FYLLDE ÅR! 13 år, aha aha i like it! Var så fruuuktansvärt trött på att ligga hemma, så jag bestämde mig för att gå till skolan. Även om jag inte var riktigt frisk. Men det fick gå, jag drogade hostmedicin, huvudvärkstabletter, halstabletter och nässpray & sen var jag fit for fight ;).
Fick massa roliga presenter, ska visa senare när sladden till datorn har bestämt sig för att komma fram.
I skolan så besökte vi tingsrätten, vår lärare fick flörta in oss eftersom att vi är minderåriga, under 15 år, så får vi egentligen inte gå in i tingsrätten. Men det är tur att man har en sån inställsam lärare ;).
Väl där inne fick vi sitta i en rättsal med massa roliga mikrofoner & en kamera som spelade in allt. Och så var det en läskig ordningsvakt som berättade massa saker och ställde massa frågor. Och så sa han att under våra fötter så var det häktet, där det just nu satt 25 st fångar. Scaryyyy. Och så pågick det även en rättegång om nån teroristattack i en av säkerhetssalarna, också rätt läskigt. Han som tog hand om oss berättade att han hade jobbat med att ta undan döda kroppar i 16 år innan han började som ordningsvakt på tingsrätten. Och tro mig, det MÄRKTES vad han hade jobbat med. Han var lite... läskig...
Den roligaste kommentaren den dagen går till min franskalärare (som är världens suraste person) :
"åh, Martina, du ser väldigt mager ut. Du har ju vart sjuk? Har du kräkts?"
HAHA, lilla kvinna, tror du själv att jag skulle säga inför hela klassen om jag har kräkts eller inte? Och varför vill du veta, du som inte bryr dig om något?
Fast jag hade ju inte kräkts, så det gick ju bra, haha.
Lördag :
Var trööttt tröött och ännu mera trött. Ni kan ju själv läsa inlägget jag skrev den dagen, om vad jag hade gjort. "sovit, sovit, sovit, sovit, ätit, sovit, sovit, sovit" typ så såg det ut ;). Fast sen fick jag ett litet ryck och gick ut o åkte skridskor på kåsjön. Fast det tog typ 5 min innan jag gav upp, det funkade inte. Knögglig is. Not good.
Söndag:
Gick runt lilla delsjön. Rätt gött. Sen middag på hard rock cafe. Mums! Jag åt först natchos, sen fajitas och sen en chokladmilkshake :D Jag fick även ballonger, eftersom att det var en födelsemiddag i efterskott, haha. På min chokladmilkshake så hade dom satt en mega tomtebloss. Den bara verkligen SPRUTADE 'eld' eller vad man ska kalla det. Alla i hela hard rock applåderade och skrek haha. Asnajs.
Nu måste jag ut och mata mina kaniner innan dom svälter ihjäl.

Dag 12 - I min handväska

... ligger det just nu ingenting.

Dag 11 - Mina syskon

Jag har ju bara ett syskon, men vi kör på det.
Jag har en lillebror, han heter Carl och ska snart fylla 11 år.
Han är världens jobbigaste och jag hatar honom av hela mitt hjärta.
Jag kan inte komma på ett enda ögonblick som han nånsin har vart snäll mot mig, han slår mig så han verkligen SKADAR mig och han måste helt ärligt ha nån skada i hjärnan.
Han kallar mig så grova saker som en normal 10 årning inte skulle veta va det betydde ens, och han sårar mig djupare än vad han ens skulle kunna tänka.
Han är cp störd, ful, en apa, äcklig, konstig, har ingen iq alls och jag hatar honom.
Snälla ge mig en annan brorsa?
Haha, lite skillnad mot alla andra som skriver "ah, men jag älskar honom ändå". Men det kommer inte jag skriva. För jag älskar honom inte ändå. Om jag ska älska honom så får han fanimig förtjärna det. Och det gör han inte när han kallar mig "hora" och slår mig tills jag gråter och är så skadad så jag kan behöva gå på kryckor. Jag lovar, det har hänt. Och att bli kallad "hora" "fitta" "knulljävel" det hör till vardagen. Fattar ni hur jävla dum i huvudet han är? Man borde söka hjälp. På riktigt.

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Haha, rätt tråkigt att göra denna idag, eftersom att jag inte kan hitta sladden så jag kan inte ta kort, + att det jag har på mig är supertråkigt.
Eftersom att jag bara har sovit, ätit och gått runt lilla delsjön idag, så har jag haft på mig:
Mjukisbrallor (grå från bikbok)
Sovtröja (mörkblå från ranchens ridläger)
Springtights (från orienteringen, sm sport)
Underställ (typ stadium eller intersport)
Lila tröja med en tider på (hahaha, jättegamal från JC)
Tyvärr blir det ingen bild.
Jag kommer ha roligare kläder på mig ikväll, då jag ska äta middag på hard rock cafe, så då kanske jag kan visa vad jag har på mig :)

Dag 9 - Min tro

Asså jag fattar inte detta riktigt, min tro? Är det typ "åh, jag tror på gud" och så? Iallafall, vi kör på det.
Jag vet inte riktigt vad jag tror på. Jag tror på mig själv. Jag tror på mina vänner. Jag tror på kärlek. Men alltså, tror jag på gud? Njaaäää.
Jag är ju döpt och jag ska konfimera mig, men jag tror inte direkt på gud. Jag tror inte att det sitter en gammal gubbe uppe i molnen och bestämmer att "du har vart snäll i ditt liv, du får komma till himlen".
Fast ibland vill man ju tro det. Att dom som har dött kommer till himlen och har det bra och lever livet. (haha, lever livet). Men det verkar inte direkt rimligt.
Egentligen så tror jag att om man dör så blir allt bara svart. Fast kanske så finns ens ande kvar? Och så typ stannar man kvar hos sin familj och kollar på dom och skyddar dom o så. Så vill man ju att det ska vara ibland, när man saknar nån som har dött. Fast jag tror nog inte att det verkligen är så.
Känner att det blev väldigt konstigt och komplicerat det jag skrev, men jag tror ni fattar ;)
För att sammanfatta det hela:
Jag tror inte på gud. Jag tror inte att han finns, vi bara vill att han ska finnas. Jag tror att när man dör så blir allt bara svart.
Fast när jag var liten så trodde jag att när man dog så föddes man igen, i en annan kropp. Alltså att man blev en liten bebis igen.

Dag 8 - Ett ögonblick

Haha, jag vet att jag inte har gjort detta på jättelänge, men jag har inget annat att blogga om så jag börjar väl igen!
Ett ögonblick?
Ska man skriva om ett speciellt ögonblick man kommer ihåg då eller?
Okej...
Det första jag kom och tänka på nu var då jag och sofie gick ner till centrum för att lämna tillbaka böcker på bibblan och kolla runt lite, köpa godis (hähä, tjockisa) o sånt. Och sen när vi går som bäst ner för backen så ser jag en gubbe stå och skaka nånting på en byggnadsställning, för dom höll på att bygga ett hus typ.
Och så pekade jag på honom och sa till sofie "vad håller han på med ?!" Och så när vi båda kollade, så vinkade han och gjorde tummen upp!
Hahaha, det var faktiskt roligt :D
Och sen när vi skulle hem igen, så körde vi förbi med bilen, med sofies mamma. Och så stog han där igen. Och vi ba "MEN KOLLA, DÄR ÄR HAN!" Haha :D
Jag och sofie har en poolare på avstånd (H).
Och akta er, han är bygggubbe. Mucka inte med oss ;).

GINATRICOT

supersöt blus
söt liten jacka
denna vill jag verkligen ha!
randig tunika (det ser ju ut som en tunika, men det står att det är en topp? dom luras säkert)
nice tröja, älska färgen!

TJOBRE

Tja, jag har ingenting att göra och ingenting att skriva. Så jag vet egentligen inte varför jag skriver något över huvud taget.
Idag har jag.. sovit. Sovit. Sovit ännu mer. Åkt skridskor på sjön. Sovit lite till. Ätit mat. Sovit. Inte sovit utan bara "viiilat" host. Sovit. Sovit. Och nu sitter jag här, pigg som en räka. Och har INGENTING att göra.
Snacka om att sova bort dagen. Hähä.
Spelar massa tråkiga facebook spel. Nån som vet något roligt förresten? Haha. Lite nördvarning på det.
Okej. Nu har jag slut på idéer. Nu får ni faktiskt säga vad ni vill läsa om. Annars kan jag inte blogga.
Och säg nu inte bara massa tips på kläder, för jag har (och nu är jag seriös) tittat igenom ALLA klädes-sidor som finns! Och jag har tipsat er om det också. Så det går inte. Och jag lovar, jag måste vara först i sverige på att veta när ginatricot får in nya saker, för att jag ska kunna tipsa er.
Och till sist så vill jag bara säga att jag nu har levt i 13 år och nästan en dag. Och än har jag klarat mig.

HAHAHAHA

rosor är röda
världen är stor
jag har en kniv
och vet vart du bor ;)

HÄR MED

HÄR MED SÅ GÖR JAG MITT 510 INLÄGG PÅ DENNA BLOGGEN GENOM ATT BERÄTTA:
JAAAAAAAAAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR TREEEEEEEEEETTOOOOOOOON ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!!!
Om någon skulle missat det liksom.

12..

DETTA ÄR MITT SISTA INLÄGG SOM 12 ÅRING.
SEDAN BLIR JAG OFFICIELLT TONÅRING.
BUHU, MIN BARNDOM ÄR ÖVER....
mina föräldrar är lite konstiga.
Dom säger att nu blir jag "äkta vara" och inte bara "wanna be tonåring"
SOM OM JAG SKULLE VARA WANNA BE TONÅRING?!
Asså daah. Det är ju bara såååå ute.

Victoria secret

Bara för att jag fortfarande är sjuk (det var ett stort misstag att åka till stallet igår, jag hostade HELA tiden och nu är allt bara värre) så har jag fixat massa bilder från victoria secret's hemsida, och ska ni tipsa er om deras kläder :)
Jag blev helt kääääääär, allt är ju så snyggt där :o
(haha det rimmade)

behöver jag säga något?
hela denna outfiten får mig att längta efter soooommaren ännu mer, vill ha vill haa!
Fast tills sommaren kommer så behöver man en snygg jacka....
Och ett par coola jeans.
Eller varför inte FLERA par coola jeans? :
Om man vill så kan man ju sova tills det blir sommar.
Och då kan man behöva något snyggt att sova i. Som denna.
Fast jag vill helst av allt sova i denna.
eller kanske denna?
dessa 2 kunde man nästan inte tro att de var nattlinnen.
Men det var de. Så dom kan man ju också sova i.
Fast det blir ju tråkigt att bara sova hela tiden.
Så under våran vakna tid på dygnet så kan vi ju ha på oss en tröja.
Till exempel denhär.
Eller kanske denna?
Varför inte denhär också?
Eller denna?
Sen när sommaren äntligen kommer så kan man ju ta på sig ett linne.
Vita linnen är snyggt när man har blivit solbränd !
Och rosa linnen passar ju till allt. Tycker man om man heter Martina och är galen i rosa.
Fast på sommaren kanske man helst vill ha klänning på sig.
Då kan man ju köra på rosa då med.
Eller på vitt om man så skulle vilja.
Eller blått..
Eller lila..
Eller ännu mer rosa igen.
Det var allt för denna gången :)

rida rida raankaa

YEEEEEY!
Jag ska trotsa min sjukdom och åka till stallet o rida ändå. Suck it influensjäveln!
Hihi, busigt.
Men om jag får rida Salea så åker jag hem igen.
Fast nä kanske inte, men jag gillar inte den hästen :(
Jag vill rida Leo, men så bestämde min irriterande ridgrupp att vi ska ha samma häst 2 gånger och inte 3?!
VAAAAAAAARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR?!
Det är ju såå onödigt när alla andra har tre eller? Bajsa ner er allihopa.
Så nu måste jag antagligen rida salea :(
Okej, om det skulle ske ett under, så låt det hända idag. Ge min Odin. Tack. Amen.
Haha, jag är patetisk, jag vet. Tjatar bara om massa hästar som (nästan) ingen som läster detta ändå vet vilka de är. Så jag ska sluta nu innan jag når totala bottenläget. 
BYEBYE ♥

öga

Ingen av dessa bilder är redigerade, men dom har ändå heeeelt olika färger.
Min ögon är magiska ;).
Jag har INGEN bild på mina ögon där dom har samma färg, haha.

hjääälp

Denna?
eller denna?
det är ju rätt svårt att matcha guld, men den var väl ändå nästan finare än silver?
Vilken skulle ni köpt?

GÄSTBLOGGING!

Tjeeeeeena allihopa! :D

Nu tycker jag att det är dags för lilla Sofie att blogga lite på Martinas underbara blogg igen! :D
har ni saknat mig? klart ni har, mohaha...

jaha, vad ska man skriva då?
kan ju börja såhär: NEJ MARTINA, jag vill inte skaffa blogg, även om jag gillar att blogga :D ;)
kan även berätta att idag börjar jag 10.40 istället för 8.10 och slutar 12.45 istället för 15.50! liite nice ;) på morgonen har jag inställda lektionen för läraren ska på kurs och sen har vi pedagogiskeftermiddag! :D

efter skolan ska jag till stallet, wie!

jag har faktist inte så mycket mer att skriva nu, så det får bli ett kort inlägg från mig :D<3
hoppas vi ses snart igen!
PUUUUUUSS!


här får ni en jätte söt bild på martina som jag tog sist vi var hos henne :D
och glöm inte: PÅ FREDAG FYLLER DENNA UNDERBARINGEN 13 ÅÅÅÅÅÅÅR! :D miniplutt! <3
och jag fyller år den 14 februari på alla hjärtans dag (a) fast jag fyller 14, mohaha!

Här händer det grejjor!

Oj gode gud, när jag ligger här och har influensa, ja då stiger statistiken 4 ggr om!
Jag kan ju försöka blogga lite nu då, för eeer skull ;).
Vet inte vad jag ska skriva bara, jag är fortfarande sjuk så jag bara ligger i soffan dagarna långa, och kollar på tv eller kollar på när lillebror spelar black ops, haha. Han är också sjuk. Not good.
Men jag ska ANTAGLIGEN gå till skolan imorgon (även om jag fortfarande knappt kan äta något) för jag orkar verkligen inte ligga hemma mer nu. Sååå otrooooligt trååååkigt.
Men Sofie ♥ gör min morgon idag iallafall, för hon har sooovmorgon så hon kan ligga och tjöta med mig på msn, wie! :D

hihi, bus bus (A)
*shhh, ingen säger till henne att denna bilden ligger här.... även om hon läser detta just nu...*
en liten fågel viskade i mitt öra att denna knäppgöken ska gästblogga?
PEPP PEPP!

bloggtorka & influensa

TJOSAN
Min blogg har haft lite bloggtorka de senaste dagarna, men ni får faktiskt förlåta mig för jag har fått influensa :(
Jag kan berätta hela sorgliga historien om ni vill.
Det började i går natt.
När jag gick och la mig kl typ 12 så mådde jag "bra", jag hade bara en vanlig förkyldning och febern hade gått ner.
Sen så vaknade jag med ett ryck kl 2 för att jag helt ärligt inte kunde andas. Och jag var så varm så jag trodde att jag skulle brinna upp. Så jag slängde av mig allt täcke och försökte bli kall , haha. Men sen när jag blev kall så blev jag så kall så jag låg och skakade, så då var jag tvungen att ta på mig lite täcke igen. Men då blev jag sådär supervarm så jag var tvungen att ta av mig det igen och så fortsatte det så heeela natten. Inte nog med det, jag hade så jädrans ont i huvudet och var helt svimmfärdig, även om jag låg ner. Som pricken över i så kunde jag inte sluta hosta heller. 
När klockan var 8 så stog jag bara inte ut längre, så jag gick ner till mamma. När hon såg mig så sa hon "nej men herregud! vad har hänt?!" haha. Så kännde hon på min panna och blev helt chockad. Jag tog tempen och det visade sig att jag hade nästan 40 graders feber. HEEEEMSKT.
Så igår åt jag verkligen INGENTING, jag gick på en diet som innehöll typ 3 pyttesmå klunkar vatten, haha. Jag försökte äta lite lite yoghurt, men efter en tesked så mådde jag så illa så jag trodde att jag skulle spy. Och så var det i 2 timmar efter. Jag kunde inte äta någonting! Så det enda jag gjorde var att ligga i soffan och sova och vela dö. Jag tänkte hela tiden att "influensa är värre än döden", haha.
Idag fyller pappa år. Superbra, not. Alla andra äter bakelser och tårta och sånt, men jag kan fortfarande inte äta någonting :(. Mamma hade bokat bord på Hard Rock Café också, men det fick dom ställa in för jag kan verkligen inte gå. Så nu ska vi gå på min födelsedag, (y). Jag är 13 om 5 dagar, herregud! Jag måste njuta av min sista tid som "barn" ;).
Nej men, jag mår inte alls bra nu heller, är yr hela tiden och har jätteont i huvudet. Mår superilla. Kan inte äta något. Hostar hela tiden. Har inte ont i halsen men jag är superhes? Hur hänger det ihop?
Tråkigt inlägg jag veeet, men jag orkar inte fixa bilder och sånt. Jag har influensa. Tyck synd om mig. Haha. Skoja. So long suckers, vi ses när jag har blivit frisk.

SJUK,

och denna gången är det inte bara i huvudet.
Det känns som om någon skär i min hals bara jag andas, mitt huvud sprängs i 1000 bitar om jag bara TITTAR lite åt vänster, och om jag rör det så blir jag helt yr och måste sätta mig ner. Man kan steka ägg på min panna. Antingen fryser jag eller så svettas jag, även fast det är typ 22 grader inne. Min näsa bara rinner & rinner. INGA, verkligen INGA halstabletter funkar, jag har ätit ett helt paket läkerol, det gjorde ingen skillnad. Det enda som hjälper något är glass, men min djävul till lillebror åt upp hela paketet själv! :@
Fattar ni att det är synd om mig eller? :(
Men det är ju tur för er, för det betyder att jag inte har något bättre för mig än att blogga.
Om jag nu orkar det.

knasig bild från nån knasig dag :D
visst har jag världens snajsigaste frisyr? ;)

Vad jag köpte

Haha, eftersom att Malin är besatt av att få veta vad jag köpe i lördags (haha) så får jag la ta  & visa det nu dådå :D

shnögg t shirt jag hade på mig idag (y), Jag är kääär, den är hur skön som helst !
Köpt på bikbok !

jag har TEKNISKT sett inte köpt den, och inte var det i lördags heller, men jag ska få den på min födelsedag vilket är om 11 dagar, så den får vara med ändå :D
OCH JA, jag vet att kissie har köpt en lika dan, men jag var faktiskt föörst ! Sikken jäkla härmapa ;) SÅNA ÄR JAG TRÖTT PÅ FÖR ÖVRIGT...
Köpt på bikbok för övrigt ;)
Asnajs cardigan, knallrosa såklart, vad annars liksom? ;)
Köpt från ginatricot :)
as mega super najs jeans, haha. Bra ord (y).
Nej men dom är jättesköna ! Från ginatricot

här snackar vi snygga saker alltså!
Det bästa av allt är ju att det står "Greatest 98" och så är man ju självklart 98... power på den !
gina tricot ;)

och så köpte jag även världens fulaste men världens skönaste säkerhetsväst på hööks. Det var den ENDA som passade, på hela hööks & hela myone. Jag var för lång och för smal för resten, mobbad :(
köpte också ett par fleece vantar, haha, inte för att jag tror att dom är så varma, men... Sköna var dom iallafall :D
Och så köpte jag ett jättefint linne / klänning på bikbok, men jag orkar inte ta kort & ladda över igen o sånt, och den finns inte ute på hemsidan. Så ni får överleva utan bild.
SO LONG ! ♥

BARA FÖR ATT JAG ÄR BÄST

Jag skryter inte gärna
& jag spelar inte känd
men jag föddes som en stjärna
& kommer dö som en legend
suckkk iiiiit

SMYYCKKEEN

WIHO, nu blir det smycken i massor !
Eftersom att detta är en mycket tråkig söndag här hos mig, så har jag letat upp massa smycken hos cocoo.se
Nu ska ni minsann få se vad jag har hittat på... (a)

Kolla ett så sött armband jag hittade!
För alla som kanske inte är lika pro på franska som jag är, så betyder "je t'aime" jag älskar dig.
Aaaaaaaww.
Hittade även en gullig ring :)
Fast problemet är att det är en "två-fingers-ring" , och visst, dom är snygga, men man blir helt GALEN när man har på sig en sån!

Ett till snyggt armband! 
Jag vet att jag har bloggat om dessa innan, men vem bryr sig, dom är shnyggaah :D

ett as snyggt halsband! Ge mig? :)

As najs mobilsmycke, synd att det inte fanns nån med ett M på :(
Haha, kolla en sån gullig ring!
ringarna var ju inte speciellt snygga eller så, men om man tänker dom "live" haha, alltså på, så skulle det säkert vara skitcoolt med kedjan som hänger ner ....
det är nåt med mig & ringar, det är så sjuuukt snyggt !
ännu ett bevis ;)
Man köper dessa 1 och 1 , det är alltså meningen att man bara ska ha en i ett öra. Shnyggt ;).
ja, jag gillar fortfarande inte att ha på mig sånahär ringar. Men det betyder inte att dom inte är snygga.
Fast pianot var nog mer roligt än snyggt ;)
kolla en sån gullig ring :D
detta har jag tipsat om typ 5 ggr, haha, men det är så guuuulligt !
Ett litet väsksmycke, och så är det en fin liten klocka, aaaaaw.
asgulliga små örhängen, men vad gör dom där fula plupparna där? ...
dessa skulle jag vilja ha ifall jag hade hål i öronen :D
Nu är det bäst för mig att jag publicerar detta snabbt, innan sofie får psykiska utbrott!
Ha det bäst ♥

shopping daaaag :D

Idag har jag levt up till "shop 'til you drop" , haha herregud !
Först åkte vi till myone på backaplan, och kollade igenom HELA deras sortiment av säkerhetsvästar, vi hittade INGEN som passade. Anledningen? Jag är för lång och för smal. Haha. Fail. Jag vet inte hur många gångar jag har fått höra det? -.-
Sen när vi ändå var där så åkte vi till ginatricot, och jag hittade massa snyggt :D
Ni ska få se senare :)
Sen åkte vi till hööks, hittade EN ridväst i hela deras sortiment som passade.. Den sitter superbra men är superful, haha, men skitsamma? Det är ju en säkerhetsväst liksom..
Köpte även fleece vantar, dom var väldigt tunna men väldigt sköna, tror inte att dom kommer vara så jättevarma, men iallafall lite bättre än dom andra :) Jag köpte ju 3-delade i mölnlyckes zoo affär, men jag säger bara LYCKA TILL till den som kan rida i dom..
Efter det åt vi på mcdonalds (y)
Sen åkte vi "hem" till allum & köpte 2 saker på bikbok, ni får se senare ;).
Och en skjorta till pappa på Joy (första gången jag var inne i den affären...) som var as snygg, vit & lila rutig,
hoppas han vågar ta på sig den nu, haha ;).
Sen tror jag inte att det var så mycket mer vi köpte.. Vi hämtade ut ett paket från godisboden också, fast det var
inget spännande...
Det var min dag !
I nästa inlägg kommer bilder på allt jag har köpt :)

lat?

Pappa sa:
"vi kan äta pizza framför en film idag när inte mamma är hemma"
sen:
".... ska vi skippa tallrikarna också?"
Haha, asså, LITE lat får man bli, men inte SÅ lat.
För övrigt har detta vart den värsta fredagen i mitt liv.
So long suckers, nu ska jag kolla på inception och käka pizzzaaaa (H)

jump infront of a train for ya

Haha, jag vet verkligen inte vad jag ska skriva..
Jag har en as kul sak att berätta, men jag orkar inte , haha.
Idag var rätt soft, jag & hedda bakade kladdkaka på hemkunskapen som var HEMSKT god. Vi åt halva var, herregud, jag trodde på allvar att jag skulle spy efter det!
Sen på idrotten så hade vi badminton och innebandy, det var askul, jag och mitt kioskmongo var bäst :D agnes ♥
Iallafall, så var det inte lika kul när sara typ bröt foten, eller nej, men hon bröt den i somras och så stuka hon den jätteilla nu så den blev typ 3 gånger större, haha, stackars :(
Just nu lyssnar jag på "bögarnas fel" , haha (y)
JUSTE ! Malin visade mig världens bästa låt, ni måste lyssna  :D

visst är den bääst?
justin bieber and spaghetti cat fly in a helium baloon...

tjo ,

Nu har jag och mitt affro pluggat röven av oss. Eller ah, vi är ju samma person...
Engelska prov imorron, taggaaaa. Inte, det är lixom femtielva oregelbundna verb, skulle gissa på 150 st. Vilket blir 450 glosor. Hejja!
Nu skiter vi i skolan, och går till det som är kul. Men tyvärr har jag inget kul att berätta!
JO JUSTE!!!!!
Nu blir det drama!
Kan ni svara på vad det är med bussar som vill döda mig?
Imorse KROCKADE min buss påväg till skolan. JÄDRAR ASSÅ! Jag vet inte riktigt vad som hände, men från att ena sekunden åka i 100 km / h på motorvägen till att i nästa sekund stå stilla, måste ju vara att krocka? Eller iallafall tvärbromsa.
Detta var vad som hände mig. Alla FLÖG fram! En gubbe som satt längst bak, han hade ju inget säte framför sig som "tog emot honom", så han flög rakt ut i gången. Det var riktigt läskigt, jag har jätteont i ryggen och nacken från det.
Bussen stog sill i typ 1 min på motorvägen och busschauffören gick typ ut och kollade, sen gick han tillbaka in och startade och bara började köra igen. Ljuset slocknade men det startades igen efter typ 30 sekunder, men ändå, snacka om galet? :o
Jävla västtrafik.
I ALLA FALL, så funderar jag på att göra ett inlägg med örhängen senare. Jag själv har ju inte hål i öronen, men typ alla mina läsare har, haha.
SÅ, vad tyx?
Cya later !
pierre får stå för den vackra bilden idag, och alla kan ju bara igga mig nere i hörnet :)

HELT CRAZY DAAAAAG

Haha, jag har bråkat sjukt mycket idag för att vara mig! :o
Aja, kan ju börja med att berätta att jag började i skolan idag, inte direkt nån nyhet. Menmen. Där var det kul att träffa alla igen :)
Sen efteråt gick jag, pauo och thea på allum och letade presenter osv. Niiice (Y)
Sen var jag med malin, HAHAHAHAHA, omg, JAG SKRATTADE SÅ MYCKET SÅ DET SPRUTADE OBOY UR NÄSAN PÅ MIG. Nej, jag är inte normal :)
Sen fick jag lite damp på detta :
så jag var bara tvungen att säga ifrån, JAG HAR SÅHÄR MÅNGA VARJE DAG, fan va jooooooooooobbiiiiiig.
HERREGUD KVINNA!... host host...
Sen så somnade jag med flätor igår = katastrooooooof till hår ! :o
Så jag slängde upp den i en knut. Inte ens 3 tofsar kunde hålla uppe den.
Mitt hår blir GIGANTISKT när det är lockigt. Skräckinjagande.
här är knuten med 3 tofsar. Haha. Katastrof.
Tycker malin gör så fina meddelanden på min whiteboardtavla :)
Nu har jag inte mycket mer att säga. Ska snart sova, måste upp halv 7 varje dag, det är så synd om mig.
BYEBYE!
OCH FAAAAAAN, vi har gympa imon :(
fanfanfanfan. Bajs.
JAJA, si ju later aligator.

Elizabeth Arden

YEEEY !
Vet ni vad jag fick idag?
Smiiiink från min farmooor, hahaaa, det fick inte nii ;).
Nä jag bara skojade, eller nä det gjorde jag ju inte..
Men ah, va jobbigt allt blev nu.
Såhär var det iallafall, min farmor prenumererar på någon tidning, jag vet inte vad den heter, och så fick hon hem smink med den en dag. Och hon tyckte att hon var för gammal för rosa läppglans och brun ögonskugga, så hon gav det till mig idag när vi var på middag hos mormor allihopa. Och jag blev rätt chockad när jag fick reda på att det var Elizabeth Arden smink, haha :o Det kom ju ändå från en tidning liksom...
Men iallafall, ni ska få se lite bilder !

haha flummigt
kan vi konstatera att jag är lite kär i läppglanset? Huuuuuur fint som helst!
Och här kommer ögonskuggan:
YEAH, fint yes i knoow :D
Jag ska även uppdatera min önskelista lite:

fin blus från lindex

tröja från hm

rooosa solglasögon från bikbok , hihi jag vet att det kanske är lite tidigt att önska sig solglasögon, dom har säkert inte ens inne det, men vafan, jag fyller ju år (sorgligt nog) i januari, så vad gör man?
Det sista jag vill säga är, SOFIE, kommentera mera förisjutton gubbar!
Byebye ♥

Min önskelista - kläder

Eftersom att jag snart fyller år, om 20 dagar (!!!!) så passar jag på att göra en liten önskelista.
Detta är kläder som jag vill ha :
Från Ginatricot :
'
Isa Jeans , 499 :-
Erin jeggings , 299 :-
Felicia hood , 299 :-
Miranda cardigan , 249 :-
Ramona party top , 199 :-

killar yeah

1. Utländsk eller svensk?
2.  Ljusa ögon eller mörka ögon?
3. Lång eller kort?
4. Blyg eller framåt?
5. Kaxig eller snäll?
6. Rolig eller seriös?
7. Söt eller snygg?
8. Smal, vältränad eller biff?
9. Rik eller medelklassig?
10. Pluggis eller inte?
11. Sportig/aktiv eller lat?
12. Långt eller kort hår?
13. Bad boy eller mammas pojke?
14. Omogen eller mogen?
15. Galen eller inte?
16. Blond eller mörkhårig?
17. Bra svenska eller brytning?
18. Utseendefixerad eller neutral?
19. Gentleman eller inte?
1. Utländsk eller svensk? hm.. svensk tror jag, eller asså det gör ju inget om han har släkt från nåt annat land men han själv måste kunna flytande svenska ;) Svårt att förklaaaaaraaa
2.  Ljusa ögon eller mörka ögon? Spelar ingen roll :)
3. Lång eller kort? Lååååång
4. Blyg eller framåt? Mittemellan? :)
5. Kaxig eller snäll? Snäääll
6. Rolig eller seriös? Absolut INTE seriös, herregud då skulle han aldrig klara att vara med mig. ROLIG!
7. Söt eller snygg? Båda (A)
8. Smal, vältränad eller biff? biffkrim vafan? ;) Nämen lite tränad iallafall :D
9. Rik eller medelklassig? medelklassig (y) eller han får gärna vara rik sålänge han inte är dryg.
10. Pluggis eller inte? asså han får ju inte vara en total idiot..
11. Sportig/aktiv eller lat? sportig , men han får gärna ha sina lata dagar , hähä :D
12. Långt eller kort hår? bara det inte är jättelångt eller snaggat så är det ok för mig (y)
13. Bad boy eller mammas pojke? mittemellan hähä.
14. Omogen eller mogen? haha, mittemellan där med (A)
15. Galen eller inte? CRAAAAZYYYY
16. Blond eller mörkhårig? spelar ingen som helst roll :)
17. Bra svenska eller brytning? bra svenska !
18. Utseendefixerad eller neutral? han ska väl bry sig iallafall LITE om sitt utséende?
19. Gentleman eller inte? gentleman , hihihihi .
Hur tycker ni att en kille ska vara?

bus

haha, jag vet att ni tycker att det är tråkigt, men jag har inget att göra så jag gör det ändå.
Har du långt hår? –
DIG:
Hur lång är du? – 172 cm
Vad vill du bli när du bli stor? – journalist, författare och KANSKE modell
Har du långt hår? – haha, alla säger det..
Vilken hårfärg har du? – naturligt blond
Sminkar du dig? – ja, oftast
Vad har du för färg på dina underkläder just nu? – vit & röd
FAMILJEN:
Bor dina föräldrar ihop? – än så länge
Vem är bäst, mamma eller pappa? – bådaa
Hur många syskon har du? – 1
Vad är det senaste du sa till din mamma? – godnatt
Vilken mat lagade din pappa senast? – hm.. nån misslyckad kyckling & couscous.
Hur många ställen har du bott på? – 2
Vem i din familj stör du dig mest på? - lillebror
Vilken familjemedlem är snällast? – pappa, han är FÖR snäll
När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? – idag spelade vi mario, haha
Hur gammal är din mamma? – vet inte, hehehe
KOMPISAR:
När var du senast med nån kompis? - i onsdags
Vem sov du hos senast av dina kompisar? – mån - tis & tis - ons
Har du kysst nån kompis? – nej
Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? – ja :D
Vem har du varit kompis med längst? – ida 
Vem känner dig bäst? – sofie
Längsta tid du varit osams med en kompis? – haha, håller inte räkningen
Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? – nej
Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? – ja..
KLÄDER:
Vad har du på dig idag? - mysbrallor & myströja
Har du bytt om idag? - yesbox Favorittröja? – en rosa, som är så tvättad så den är nästan vit haha.
Sexigaste klädesplagget på andra könet? – hahahahahaha, jag vet inte ? strumpor, daah?
Har du gett bort kläder nån gång? – hm.. tror faktiskt inte det.
Har du ångrat ett klädköp nån gång? – jadå
Har du handlat kläder genom internet? –
Har du ljugit om bh-storlek nån gång? - nej?
Fulaste plagget andra könet kan ha? – öh, 
Vad använder du för skor? – eh, converse, crocs, flip-flops, mocca & skin stövlar, sneakers, tygskor...
VÅGAR DU:
Skrika åt dina föräldrar? – ja, haha
Klä dig annorlunda? – om jag skulle vilja, ja
Vara dig själv? - alla gånger
Visa dig i bikini/badbyxor? - hm.. om jag blir tvungen, hähä
Pierca dig? - njaäää
Dig på utmaningar? – beror på ;)
Vara omogen? – hahahha, alla gånger !
Äta småkryp? – nej uschhh
SKOLAN:
Vad heter din skola? – göteborgs högre samskola
Vad heter din favoritlärare? - stina blind (haha  mobba inte) 
Vad är ditt favoritämne? – haha, vet inte.. typ, so? matte? 
Snyggaste läraren på skolan? – bildläraren ! not.  men.. jag vet inte, finns inga snygga haha.
Har du bra betyg? – har inte betyg Tråkigaste ämnet? – idrott (haha tjockis) & tekniiik med TråkigaTruls.
Har du skolkat mycket senaste året? – nej
Har du fuskat på prov? - nej
Hur tar du dig till skolan? – buss 503 haha
Har du gjort mer än kyssas med någon när ni varit i skolan? - nej inte ens det hähä
RANDOM:
Vet du vem FATO är? – nope
När tuggade du tuggummi senast? – vet faktiskt inte
När var du på semester senast? – på novemberlovet
Vilken färg är det på din tandborste? – den ena är blå och den andra är rosa/vit
Är ditt hår tråkigt? – njaä
Vad har du för påslakan just nu? – vitt med röda fyrkanter & ett rött hjärta på
När såg någon dig naken senast? - ingen aning
Hur ofta duschar du? – håret? varannan dag
Gillar du BUBBEL ROLLER? - hehe, vet inte vad det är...
När ska du gå och lägga dig? - nån gång, typ nu.

JAG ÄR INTE SÅ BLOND SOM NI TROR

DU VILL
( ) Bli känd
( ) Vara/är blond
( ) Inte vara ensam
( ) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
( ) Vara med i tv
( ) Flytta hemifrån
( ) Bli modell
Summa:
DU HAR/HAFT
( ) Blont hår
( ) Minst 4 olika parfymer
( ) Ramlat av en stol när den stått stilla
( ) Använt urringade linnen
( ) Däckat
( ) Spytt offentligt
( ) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
( ) Haft sex med flera samtidigt
( ) Gått med kortkort kjol eller kort kort shorts
( ) Strippat
( ) Använt ord som du själv inte kan förklara
( ) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
( ) Haft rosa nagellack
( ) Fått IG på ett prov
( ) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
( ) Blivit utskälld av en lärare
( ) Rökt
( ) Stringtrosor
( ) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
( ) Bedömt någon efter utseendet
( ) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) En liten hund
( ) Tappat bort väldigt mycket saker
( ) Sängkläder i siden
( ) Kollat på porrfilm
( ) Bitchslapat nån
( ) Mycket mascara
( ) Skolkat
( ) löshår
( ) Brun-utan-sol
( ) Solat topless
Summa:
DU TYCKER OM ATT/BRUKAR
( ) Titta på folk
( ) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
( ) Kramas
( ) Sola
( ) Gå i mysbyxor
( ) Ha "stövlar" eller klackade skor
( ) Sminka dig
( ) Ta skumbad
( ) dricka alkohol
( ) Fixa med andras hår
( ) Sminka andra på skoj
( ) Shoppa
( ) Titta på snyftfilmer
( ) Bära färgen rosa
( ) Bära smycken
( ) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
( ) Knäppa "ego kort"
( ) Sova naken
( ) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar
( ) Umgås med killar
( ) Få/ge massage
( ) Vara GALEN
( ) Skratta
( ) Sjunga med i låttexter
( ) Få/ge komplimanger
( ) Retas
( ) Slåss
( ) Tjafsa
( ) Skoja
( ) Göra manikyr
( ) Göra som du vill
( ) Ha leggings
( ) Sitta vid datorn
( ) Ligga på beachen och glassa
Summa:
DU GILLAR
( ) Killar
( ) Skvallerblaskor
( ) Porrfilmer
( ) Att visa dig naken
( ) Att ragga älskipälski
( ) Att träffa nytt folk
( ) Göra "spa" behandlingar
( ) Mys
( ) Helger
( ) Att kolla på tv-serier
summa:
Total summa:
Får du över 60 så är du blond i själen!
DU VILL
( ) Bli känd
(x) Vara/är blond
(x) Inte vara ensam
( ) Festa
( ) Vika ut dig i någon tidning
( ) Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
( ) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
(x) Bli modell
Summa: 4
DU HAR/HAFT
(x) Blont hår
(x) Minst 4 olika parfymer
(x) Ramlat av en stol när den stått stilla
( ) Använt urringade linnen
( ) Däckat
(på min lillebrors dop, HAHA) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
( ) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
( ) Haft sex med flera samtidigt
(x) Gått med kortkort kjol eller kort kort shorts
( ) Strippat
(x) Använt ord som du själv inte kan förklara
( ) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
( ) Fått IG på ett prov
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
( ) Överdrivet mkt läppglans ibland
( ) Blivit utskälld av en lärare
( ) Rökt
( ) Stringtrosor
( ) Piercing i naveln
( ) Piercing i ansiktet
( ) Bedömt någon efter utseendet
( ) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
( ) En liten hund
(x) Tappat bort väldigt mycket saker
( ) Sängkläder i siden
( ) Kollat på porrfilm
( ) Bitchslapat nån
( ) Mycket mascara
( ) Skolkat
( ) löshår
( ) Brun-utan-sol
( ) Solat topless
Summa: 10
DU TYCKER OM ATT/BRUKAR
(?) Titta på folk
( ) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
( ) Ha "stövlar" eller klackade skor
(x) Sminka dig
( ) Ta skumbad
( ) dricka alkohol
(x) Fixa med andras hår
(x) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
(x) Titta på snyftfilmer
(x) Bära färgen rosa
(x) Bära smycken
( ) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
( ) Knäppa "ego kort"
( ) Sova naken
(xxxxx) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar
(x) Umgås med killar
(x) Få/ge massage
(xxxxxxxxxxx) Vara GALEN
(xxxxxxxxxxxxxxx) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
( ) Slåss
(x) Tjafsa
(xxxxx) Skoja
( ) Göra manikyr
(x) Göra som du vill
(xxxxxx) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
( ) Ligga på beachen och glassa
Summa: 24
DU GILLAR
(x) Killar
(x) Skvallerblaskor
( ) Porrfilmer
( ) Att visa dig naken
( ) Att ragga älskipälski
(x) Att träffa nytt folk
( ) Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(x) Att kolla på tv-serier
summa: 6
Total summa: 44
Får du över 60 så är du blond i själen!
HAHA, SUCK IT PIERRE!

FET DIET

HAHA, kolla sån fet diet jag ska ha :D

GÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTANS !

jordgubbar

liiiiiiiiite skillat ändå ?

HAHA fail

haha fail, min första bild i gimp.
Photoshop är myyyycket lättare än gimp, jag stör mig så sjukt mycket så det finns inte!
Men men, gimp är gratis och det är inte photoshop, så vad gör man?
Aja, detta är en sån "svart-vit bild med detaljer i färg", men allt blev failat haha.
Och nej, jag har inte målat mina ögon blåa, utan dom är så blåa. På den bilden iallafall.
the bildo originalo, fast på snedden hehe.

SKO TIPS #2 ! - bianco footwear & skopunkten

Bianco Footwear:

550 :-
800 :-
1000 :-
150 :-
Skopunkten:













Skopunkten hade så jedrans massa skor, så jag orkade inte fixa så mycket, så jag kopierade bilderna rakt av,
därför är det lite cp & olika storlekar & inte så jättesnygga skor, hehe.


SKO TIPS! - dinsko

DinSko:


499 :-
499 :-
499 :-
499 :-
499 :-
899 :- (ge mig?)
399 :- (jag skulle bli 184 cm i dom, haha)
399 :-
299 :-
299 :-
349 :-
399 :- (gimme gimme)

449 :- (OKEJ, NU ÄR JAG KÄR! :o)
499 :-
499 :- (skulle gärna ta på mig dessa också)
399 :- SALE! 299 :-

konstiga läsare...

när jag INTE skriver något på 2 dagar, ja då är det massa folk som besöker min blogg (sisåder 5 pers, hahaah) men när jag skriver något, ja då är det inte många alls...
weird people ♥

zzzzzzzzZZZZZZ

HAHA, jag har haft helt GALET dom 72 senaste timmrarna, 
Mån - Tis så sov jag hos galnaste systern i världen, hahaha gissa veeeem? ;)
Vi hade film & spelkväll / natt typ, myyys. Kollade på Notting hill & Surfs' up, haha mysipysi ! Big Z, YEAH. Jag vill också kunna surfa :(
Sen måste man anteckna att vi åt en HEL stor påse bearnaise & sour cream chips, jättegoooott men man får jeeedrigt ont i magen dagen efter hahaha. Iallafall, vi la oss kl halv 4 på natten & vaknade halv 1 på dagen hihi. Aja baja ! Men det var naaaaaaaaajs :D
Sen hann ju sofie med att göra en väldigt vacker facerape på mig...
mog2 ♥
sen stack jag hem & duscha, sen direkt tillbaka till josefin (som bor typ 10 meter från sofie, haha) och sova där.
Tis - Ons så sov jag alltså hos josefin. Det var lite lugnare, haha.
Fast sen idag så gick vi på bergsklättring, vi gick och gick och klättrade och klättrade uppför stup med hjälp av små fjuttiga grenar i 3 timmar. Jag är död. Mina ben orkar knappt bära mig när jag står upp. Och som grädde på moset (HAHA, vilket fult talesätt) så var det snö upp till midjan. YEAH.

nördar denna låten nu, såååååå grym !
den är gammal, jag vet, men ändå ? NICE.

Bilder från min mobil

Nu har jag fixat över alla bilder jag har tagit med min mobil till datorn (y)
Så jag tänkte visa dom för er, snäll som jag är :)

första bilden som togs med min mobil, på julafton med min nya mössa på hövvet & allt, haha :D
vår asnajs julgran och mammas fötter , hehe.. Det är JAG som har pyntat den granen, visst är jag duktig? ;)
vet inte varför jag tog en bild på pierre när vi snacka i skype, menmen.. ser ni att han gör honnör för mig? haha :D
något är fel när man helt plötsligt har massa bilder på ens lillebrors kompisar i sin mobil..
ögaaaa, haha, det ser ut som om mitt öga är typ grått men det är ljusblått :)
dom visade en film på väggen bakom poseidon, men den var helt konstigt så vi gick efter ett tag...
detta var alltså dagen då jag var i stan med tha family :) Man ser lite av carls mössa i högra hörnet haha.
när vi skulle gå så insåg vi att vi stog på en drömplats? Haha, cp..
posar i min 3d glasögon från "Narnia - prins caspian och skeppet i gryningen". Den va rätt bra, fast dom förra va bättre, susan och peter va ju inte med?..
nu kommer massa bilder från igår när vi va hos farmor, haha, hade inget bättre för mig än att springa runt & fota saker. Det var då jag kom på att min mobil har ju värsta gryma kameran ?! :o
en liten martina
hahahahha, en 2årig martina med krullitott hår ;)
jag säger bara en sak, LOLLO!!! ♥
jag och lillebror för typ 10 år sen, haha
mina gulliga mys-strumpor ♥
detta var vad som fanns kvar när alla förutom jag hade tagit..
varning för egobilder! Jag duschade och lät det självtorka utan att göra något alls, och så blev håret såhär, haha.
krulli krulli
haha, vackert..
HAHAHA fail
haha, under täcket, fråga mig inte varför
hahaha helt vrickad bild :D
det blir så coola färger, det är ett sånt illrosa nagellack men det ser ju inte riktigt ut så.. och jag ser rätt solbränd ut också ;)
PHU, DET VAR ALLA BILDER FRÅN MIN MOBIL, CYA LATER ALIGATOR! :D

Dag 7 - Min bästa vän.

Min bästa vän heter Såfi.
Hon är en knasig prick :D Världens bästa knasiga prick. Jag kommer inte på så mycket att skriva som jag inte redan har skrivit, så  jag gör såhär:
Bra saker med Sofie:
♥ Hon är galen. Helt koko. :D:D:D
♥ Hon är sötast i världen.
♥ Hon är min banan, hihihi. Vi är levande bananer i pyjamas när vi sover över hos varandra, herregud..
♥ Hon är snällast, bäst, galnast, sötast, underbarast, skrattgladast ... allt bra som finns?
Dåliga saker med Sofie:
♥ Att hon ska sluta rida på onsdagar, så då kommer vi ses.... 0 ggr i veckan :( BAJSKORV!

Dag 6 - Min dag.

Denna dagen har inte vart så intressant faktiskt, jag vaknade / blev väckt kl halv 11. Segade mig upp och hamnade vid frukosten typ kvart i 11. Åt frukost, det vet ni ju faktiskt redan VAD det var jag åt ;).
Sen gick jag upp och satte mig vid datan en pytteliten stund och sen tog jag på mig massa tjocka kläder och stack ut med familjen och åkte längdskidor runt typ hela kåsjön. Det var härligt, fast det har ju töat och sen fryst igen så det var ju rätt isigt..
Sen kom jag hem, duschade & satte mig vid datan igen. Och sen åt jag lunch och satte mig vid datorn igen, haha. Och nu sitter jag här :)

Dag 5 - Vad är kärlek.

Kärlek är när man kan lita på en person till 110 %.
Det finns kompiskärlek och så finns det ju "kärlek kärlek".
Kärlek är när man längtar efter en person 24/7 och blir helt pirrig och glad av att vara nära personen.
Att man kan kolla på texter som personen har skrivit till en flera gånger om och om igen.
Man tänker på personen hela dagen och man drömmer om den hela natten.
Kärlek är något man inte kan förklara med ord , så det är lite svårt att skriva om det :)

haha, man undrar ju ... ;)

Dag 4 - Detta åt jag idag.

Frukost: Jordgubbsyoghurt med flingor & mammas hemmabakta bröd med julost.
Lunch: Mammas hemmabakta bröd med julost & julmust.
Det är vad jag har hunnit med att äta hittils idag :)
OJUSTE! När vi va ute och åkte ländskidor på kåsjön så åt jag en apelsin också :)

Dag 3 - Mina föräldrar.

Haha, jag tog bort "min första kärlek" för jag är inte säker på om han läser min blogg eller inte, så det kändes
inte så bra.. så jag sparade det som utkast istället, så får vi se om jag lägger ut det senare eller inte :)
Mina föräldrar..
Tja, finns väl inte så mycket att säga om dom, min mamma heter Katarina och hon är läkare. Hon har världens
temperament, så det är bäst att passa sig. Men hon är snäll ändå :)
Min pappa heter Ulf och är ingenjör, han jobbar på Ericsson med datatrafik typ. Han är världens snällaste men
klarar inte av att säga nej till någonting typ.. Mamma blir as arg på honom för det, men det är ju bra för mig för
jag får göra massa saker haha :D
Vet inte vad jag ska säga mer, så till skillnad från alla andra "dag"inlägg hittils så får detta bli kort, hehe :)

cya!

Dag 2 - Min första kärlek.

Jag ska vara helt ärlig nu, vad är annars meningen med en blogg?, men jag vet ärligt talat inte om jag har varit kär "på riktigt" i någon. Det är ju klart att jag har gillat några och så, men det har hållt i kanske högst 4 månader och sen kommer jag på att dom kanske faktiskt inte var så fantastiska ändå..
Men, det fanns en kille, som gick på min skola när jag gick i 0an, som var jättesöt. Men jag kan inte skriva vem det var, för han läser min blogg, hehe. Fast jag kan ju inte säga att jag var direkt "kär". Jag var 6 år.
Den senaste killen jag gillade , vi kan kalla honom diskoskivan, som är pierres fantastiska kodnamn, kan jag ju berätta lite om.
Jag kommer inte ihåg första dagen jag började i skolan, det ända jag kommer ihåg var att jag satt brevid Hedvig och vi skulle intervjua varandra, vi hade aldrig sett varann innan, men det dröjde inte länge innan vi började skratta som galningar. 2 minuter kanske? Allt annat jag kommer ihåg var att jag hade så j**** ont i magen av nervositet, jag grät varje dag i en vecka innan skolan och när jag kom hem från skolan. Det var hemskt. Men sen fick jag en lapp på en engelskalektion, som förändrade allt.
Hur länge hade jag gått där då? 1½ vecka tror jag. Jag satt brevid "Diskoskivans" bästa kompis och vi hade engelska. Läraren stog och skrev massa på tavlan. Plötsligt så ser jag hur hans kompis, vi kan kalla honom E, river ut ett papper i sin skrivbok. Jag bryr mig inte så mycket om det, förens jag känner hur nån knackar mig på låret. Jag kollar ner, och då ser jag hur han håller över lappen till mig. Jag tar upp den jätteförvånad, för jag har aldrig sagt ett ord till honom eller ens KOLLAT på honom direkt. Men jag tar upp lappen. Det står " Vad tycker du om Diskoskivan? Han undrar" precis så stog det. Jag kommer ihåg precis. Jag håller i lappen och kollar oförstående på honom, men han bara ler jättestort. Jag bestämmer mig för att strunta i det för att
1. Jag visste inte om han skojade. Det kanske var något som "lura nya tjejen, ha-ha-ha".
2. Jag visste inte ens VEM denhär diskoskivan var.
På rasten visar jag lappen för Hedvig, och hon blir helt till sig, helt GALEN av glädje, haha. Hon ba "ÅÅH martina! Du drar till dig alla killar efter bara en vecka!" Hahaha, sure bananas, men ändå. Sen fick jag veta allt om denna killen. Han är super populär och har typ 100 tjejer som är olyckligt kära i honom. Detta låter som värsta romanen, men det är sant. Men fortsätt läsa, för nu börjar det roliga.
E (han som skickade lappen) skriver mer lappar. Och mer. Och ännu mer. På alla står det "SVARA!!!" Men jag gör det inte, för jag kan ju inte fatta att denna killen verkligen gillar mig på RIKTIGT. Det verkar ju helt omöjligt.
E går även förbi mig i koridåren onödigt många gånger för att bara viska "svaaaara" eller låtsas hosta "HOSTsvaraHOST". Tillslut blir det hela bara konstigare och konstigare, helt plötsligt vet ALLA att han gillar mig, hans lilla olyckligt kära fanclub blänger på mig som om jag vore en alien, alla killar kollar på mig och gör ";)" med ögonbrynen, och nickar åt Diskoskivans håll, och alla övriga tjejer samlas runt mig och fnittrar om "oooh, hur går det med diskoskivan nudå? :D:D:D:D"
Jag blir en aning trött på det hela, så jag bestämmer att verkligen prata med Diskoskivans bästa tjejkompis, även känt som hans ex, vi kallar henne S. Hon säger att den enda han har pratat om sedan jag har börjat på skolan är just, jag. Han har kollat på mig i smyg och pratat om mig som besatt.
Jag vet att detta kan verka konstigt, jag förstår nu efteråt att jag borde vara smickrad, men jag blev ASFÖRBANNAD. Jag nästan KOKADE ÖVER. Jag kunde inte förstå, varför han pratade OM mig med ALLA ANDRA, men inte MED mig!?!?!
Nästa gång E sa åt mig att svara, så gjorde jag det. Jag skrev en förbannad liten lapp som sa "Om han nu verkligen är så intresserad så kan du ju ta och fråga honom varför han inte pratar MED MIG. Jag tar det inte på allvar om han inte FRÅGAR SJÄLV." Jag fattar själv inte hur jag vågade, det var nog (ärligt talat) något av det modigaste jag gjort i mitt liv (haha, det är sorgligt men sant). Men ilskan tog över. E blev också förvånad, helt plötsligt så skrivet hon, blyga tjejen som blir tomatröd om man säger bara nåt som "hej", ett asirriterat brev om diskoskivan, haha.
Efter det så förändrades allt faktiskt, diskoskivan frågade om mitt nummer och vi smsade och skrev till varandra på facebook och så.
Sen helt plötsligt så la han ut en sån "gilla så skriver jag vad jag tycker om dig" på facebook, och jag tänkte att NU ÄR DET UPP TILL BEVIS, och gillade. Jag kommer fortfarande ihåg vad han skrev. " Vart ska man börja? ^^ Du är snäll och söt :) Och även fast vi går i samma klass så hade man ju velat känna dig bättre :) ♥"
Ett hjärta. Ett. Hjärta. E.T.T. H.J.Ä.R.T.A. Han skrev ett hjärta till MIG och ingen annan tjej. (Ja, jag kollade). INGEN ANNAN TJEJ, men till MIG skrev han ett hjärta.
Det var egentligen då det började på riktigt, han bjöd ut mig på bio och på liseberg MASSA gånger, men det blev aldrig av för ingen kunde. När hedvig hade fest och vi gjorde ryska posten så var det STRÄNGA regler på att jag inte fick vara med, eftersom  att diskoskivan inte var där, och jag fick inte "bedra" honom. Han ordnade filmkvällar bara för att jag skulle kunna komma dig och vara med. Allt var perfekt och allt tydde på att vi skulle "bli ihop".
MEN.
Sen fick jag reda på en sak. Som förändrade allt. Bara pierre (och dom som berättade det för mig) vet. Det kan jag inte skriva här, men jag kan skriva vad jag fick reda på att filmkvällarnas ända syfte var ( som jag för övrigt aldrig gick på ). Eller nej det kan jag inte. Men jag tror ni fattar.
Jag började ta avstånd och började tänka på varför jag egentligen intalade mig att jag gillade honom. För det var just det jag gjorde. INTALADE mig. Men efter denna texten så kanske det är ganska lätt att förstå.
När helt plötsligt en av de popularaste killarna som har 100 tjejer släpandes efter sig väljer DIG. Skriver hjärtan till DIG. Bjuder ut DIG. Säger massa gulliga saker till just DIG och ingen annan, är det inte fullt normalt att man tror att man gillar honom då, när man hör alla andra säga massa fantastiska saker om honom och så. Men sen när jag tänkte efter så var det just alla dom sakerna han gjorde för mig, det han sa till mig, som jag blev "kär" i. Inte honom. Detta låter konstigt, ni kommer säga saker som "Ameh, då är det ju honom du är kär i, för det var ju han som SA och GJORDE sakerna".
Men nej. Det har liksom inte vart någon som gjort såhär MYCKET för mig (eller jo det har det, men det var i FEMMAN). Så i det tillståndet jag var då, fortfarande ny och osäker, så skulle jag kunna bli "kär" i vemsomhelst som gjorde så mot mig.
Och ju mer jag skriver på denna texten, ju mer säker blir jag. Jag är inte kär. Och jag har aldrig varit. På riktigt.

Dag 1 - Presentera mig själv.

HEEEEJ
Jag har ju skrivit typ 480 inlägg i denhär bloggen, så egentligen så borde ni ju ha ganska så mycket stenkoll på mig. Iallafall vad som händer i mitt liv, haha.
Jaja, eftersom att jag har lovat migsjälv att göra detta, så får jag väl presentera mig själv dådå...
Jag heter Martina. Jag är 12 år, fyller 13 den 28 jan (om precis 28 dagar alltså). Jag går i 7an på en skola som heter Samskolan (även kallad "kostymskolan" av öjersjöbrunnare). Om man inte känner mig, så undrar du säkert hur en 98 kan gå i 7an. Men jag tar det kort - jag har hoppat över ettan. Direkt när jag säger detta så säger alla "VA?! WOOOW, är du så smart? :o" och jag vet liksom inte vad jag ska svara, för jag kan ju inte direkt säga att "nej, jag hoppade över en klass för att jag är dum i huvudet" men.. När jag gick i 0:an så kunde jag redan läsa och skriva bokstäver, så jag fick vara med på 1:ans lektioner, och sedan när jag skulle börja i 1an "på riktigt" så hade jag ju redan gjort allt man gör där, så då fick jag gå i 2an istället. Helt enkelt.
Annan såndär konstig fakta är att jag är 172 cm lång, förra gången jag mätte mig som ifs var för ett halvår sedan, menmen. Jag kommer inte växa mer så jag tror jag stannar på 172. Jag har storlek 38 i skor (haha, kan man säga så, "i skor"?) och 36 i kläder. Viktigt att veta, jag vet, men jag vet inte vad jag ska skriva...
En rolig sak som har hänt mig är att jag har blivit tillfrågad om jag vill bli modell, 2 ggr. Jag fattar det inte själv, för jag är verkligen inte söt/snygg/vacker osv.. Jovisst, mina kompisar säger det, men.. dom är ju tvungna att vara snälla, haha ;).
Jag säger bara lycka till! om ni vill hitta en person med sämre självförtroende än vad jag har. Jag vet inte varför det är så, men jag har verkligen INGET självförtroende alls. Nästan pinsamt. Jag har tillochmed blivit tillsagd av en kille som gillade (gillar?) mig att jag måste öva på att ta åt mig komplimanger. Illa.
Sen kan jag ju passa på att säga lycka till till dom som vill hitta en galnare och mer oseriös person än mig också. Det finns nämligen inte. När jag säger "galen" så menar jag inte någon som springer runt och slår alla, gör inbrott och sånt, utan är totalt hysteriskt lättroad / hyper / skrattglad / energisk... You name it. Jag skämtar om ALLT, jag tycker inte själv att jag är rolig, men man kan inte umgås i mer än 5 min med mig utan att skratta. Och om man umgås i över en timma så kommer man ligga på golvet i andnöd. Jag vet. Det vet sofie med. Hahaha.
Min humor är världens dåligaste, men ändå världens bästa. Svår att förklara, ni får kolla in Egoinas blogg, så fattar ni vad jag menar.
Back to det tråkiga, basic stuff... Jag har 2 kaniner, Bollis och Skuttis, som för övrigt inte är det minsta tråkiga. Jag har en familj (HALELUJAH!) på 4 pers om man räknar in mig. Min lillebror är dum i huvudet. Det är min pappa med. Min mamma är allt annat än dum i huvudet. Men hon har VÄRLDENS humör. Ojojoj, sök skydd. Fast jag älskar dom ändå, såklart, dom är ju min familj.. '
På tal om familj, så har vi ju en underbar prick som heter Sofie . Vi är ju inte blodbunda till varandra (heter det så?) men vi är ändå som systrar, för vi tänker på precis samma saker HELA tiden typ. Knas. Som i bananer i pyjamas. Sofie är världens mest underbara person. Finns inte mycket mer att säga om saken.
Nu har jag ärligt talat ingen aning om vad jag mer ska skriva, så jag slutar här. Efteråt kommer jag säkert på 10000 saker till jag skulle ha tagit med, men är det något ni vill veta så får ni la kommentera. Vilket ingen gör, så jag antar att ingen vill veta något om mig. Snyft. Nä jag bara skoja, nu måste jag verkligen sluta, haha.
HEJDÅÅÅ

är det kanske där som dom bor, indianerna

JA VART LIGGER LAAANDET DÄR MAN BÖÖJER BANAAANERNAAAAAAAAA?
Fiddes fel att jag lyssnar på den låten. Skyll på honom.
Jag har märkt en sak, att killarna i familjen ketola/sörman är dom bästa som finns. Dom bästa kompisarna, MISSTOLKA INTE.
Haha, dom är några av de få som verkligen förstår en :)

Back to reality, det var faktiskt inte meningen att börja skriva om dom men sen så blev det bara så..
Jag har laddat ner GIMP. Det suger. Jag fattar 0. Sen försökte jag ladda ner photoshop. Det gick. Men jag har glömt hur man packar upp skiten. Så nu sitter jag här och är sur. Jag har ingenting att göra och jag är sur. Och pierre är inte inne på msn eller skype så jag har ingen att sura av mig på. Konstigt nog så gillar han när jag får PMS utbrott på honom, så ... Och när jag verkligen FÅR DET, jag då är han inte här!!!!!!!!
Bajskorv.
Nu måste jag göra något annat än att blogga, för det blir aldrig bra om man bloggar när man är arg.
SO LONG SUCKERS!
ey yo, skitunge, logga in nuva?

hehe ..

Jag vet att jag sa att jag skulle göra ett inlägg med tips på kläder, men...
OKEJ såhär var det:
Jag satt halva natten (faktiskt) och var inne på 10000 olika sidor och fixade massa bilder på snygga kläder o sånt,
men sen laddar datajäveln (FÖRLÅT FÖR ATT JAG SVÄR) ur och alla bilderna försvinner -.-
Och sen har jag inte lust att göra om allt igen för det tar myyyycket tid kan jag lova...
Och sen vet jag även att jag sa att jag skulle göra en såndär "dag 1- presentera dig själv, dag 2- beskriv din första kärlek" och sån skit, men jag bara glömde bort det. Jag började skriva på en jättelång presentation om mig själv, men den var så lång och tråkig så ingen skulle någonsin orka läsa den, så jag la ner alltihopa, hehe.
Men om ni VILL så kan jag göra något av detta / båda sakerna, men då får ni verkligen VILJA det, för det är ju inte kul att lägga massa tid på sånt som ändå ingen vill läsa ;).
Eftersom att jag har sjukt tråkigt just nu så tror jag att jag ska börja på "dag 1, dag 2" saken, ÄVEN om ingen vill läsa. Eller så kan jag ju kolla om photoshop fortfarande funkar. Tveeeksamt eftersom att det är ett 30 dagars prgram och jag har haft det i 2 månader, men datan har ju varit på lagning och sånt...
JAJA vi får se, isåfall blir det bildbomb istället ;D.
BYEBYE!
mitt mästerverk i photoshop, hahaha inteeeee. Nån av de första bilderna jag gjorde.

världens bästa start på 2011 ♥

Jag firade trots allt inte nyår i garaget, utan med en liten bollis i famnen ♥
Jag var nog mer vettskrämd än vad hon var, för jag stog och höll för öronen på henne och svor åt alla jävlar som var tvungna att skjuta raketer, haha.
Men hon andades jättelugnt och mitt i allt när grannarna började skjuta femtielva raketer som lät så högt så tillochmed jag fick ont i öronen, så började hon TVÄTTA sig där hon satt nerstoppad i min jacka. Haha, den sötnosen
Så man kan ju säga att jag fick världens bästa start på 2011, med världens bästa lilla ninis ♥

martina ♥