man har ju skillzen

Träningen gick superduperbra de 9 första kontrollerna, sen påväg till 10:an så skulle man springa över en mosse för att komma till kontrollen, och då vrickade jag foten så att det knäckte till i knäet, och då var det ju kört.
HEEEELVETEEEEEEEEE.
Så jag fick halta runt och vara räv resten av banan, men det var okej ändå, trevligt sällskap hade man ju ;).
Och nu när jag kommer hem märker jag att jag har värsta såren, och ett av dom är på det ärr jag fick när jag var 5 år och trillade med cykeln, hamnade på en sten som gick rakt in i benet, ända in till skelettet.
Det är svinläskigt, för det är som ett stort L typ, och såret går över hela ärret.
Men det hände liksom för 8 år sen, det kan väl inte ha spruckigt?
Läskigt är det iallafall.

ett av såren
ärret
svenläskigt är det!

spring spring spriingaa

Nu drar jag ut o springtränar, ska köra "räven", haha.
ÖNSKA MIG LYCKA TILL, min kondition ligger på 0 och jag börjar bli förkyld, hostar hela tiden... och på torsdag ska jag tävla, hur ska det gå?!
SKIT SAMMA, måste dra, är sen, woho, typsikt mig, jag vet, gillar att skriva komma, som ni kanske ser, men nu måste jag dra, på riktigt alltså, hejdå, ha det så bra, pusspuss, kram kram, okej nu får jag sluta.
PUSSHEJ!

ultramegavacker bild. eh... host host.

Tjobre,

Slutade jättetidigt i skolan idag, 2 timmar för tidigt, woho!
Sista lektionen gick vi igenom matteprovet, det gick svindåligt för mig... eller, jag fick typ 3 fel på G-uppgifterna, men jag fick alla rätt på VG och MVG-uppgifterna, haha.
Sen är ju jag och Alexander extra grymma, för vi hade gjort så bra uträkningar på en uppgift som var "Martina och Hedvig äter glass..." haha. Så Linda hade en kamera, där man la ett papper under som sedan visades på storbild. Och där la hon våra prov, så hela klassen fick se våra grymma uträkningar. Är vi bäst eller är vi BÄST?!
Ah.
Det är typ det jag har att säga.
Nu ska jag läsa alla miljoner bloggar, hann med 3 igår, på 2 timmar, haha..
Ja, jag har en del att göra.
Sen ska jag orientera om 3 timmar, neeeeeeeeeeeeeej, jag vill verkligen inte!
BAJSKORV.

får bli en bild på kissemissen som NÄSTAN blev vår.

KLASSRESAN 2011

Tar en liten paus i mitt bloggläsande, har försjutton inte läst några bloggar sen typ fredags förr-förra veckan (10 dar sen), så jag har en del att ta igen om man säger så, haha, gal2.
MEN, jag tar en paus för att skriva om den roliga, kalla, galna, regniga, underbara KLASSRESAAAAAAAAA.
Dag 1, torsdag:
Jag gick upp kl halv 6, åt frulle, satte på linser, bortsade tänderna, slängde på mig de närmsta kläderna, packade ner det sista och slängde mig i bilen för att åka in till centralstationen, det är sjuuukt så lång tid det tar att komma dit från mig så tidigt på morgonen. Man hamnar liksom i alla morgonköer som finns, så att åka 1 mil tar 45 minuter.
Men det gick ju utmärkt! Kom dit i tid. Vi skulle samlas vid subway, så jag stog där o väntade. Agnes var också där. Vi fattade verkligen inte vart alla andra var, när vi ringde dom så sa dom att dom var där. Men så helt plötsligt så får vi en snilleblixt och kommer på att dom säkert är där inne. Så vi går in, och där sitter hela klassen. Då känner man sig sådär lagom smart, när man stått ute o väntat i sisådär 5 minuter. (Jäklar vad jag skriver alltså, har inte ens kommit till själva avresan och har redan skrivit typ.. 10 rader eller nåt). Iallafaaaaaall, när man har sagt hejdå till föräldrarna (buuhuu, not) så gick vi to da train. Das wast funny. Hehe. Vi gick på o förberedde oss på att sitta där i några timmar, men det tog tydligen bara ca 45 minuter att komma till Varberg. Så det var ju trevligt. När vi kom till Varberg så regnade det har jag för mig, det var iallafall bajsväder. Skiiiiiiiit. Fast det gjorde inte så mycket, vi skulle ändå direkt till StenaLine. Min väska vägde typ ett ton, men eftersom att jag är så superbäst och megastark så klarade jag att bära den ändå, höhö. När vi kom till StenaLine så gick vi in i väntrummet och fick våra Boardingcards. Jag blev så jädra mobbad alltså, mina efternamn är så långa att dom inte fick med hela mitt namn, eftersom att efternamnen stog först, så jag fick heta Mart. Fint namn alltså. Funderade på att byta namn till Mört, det låter ju lite fräsigare.
Iallafall, när vi hade stått där ett tag så fick vi gå ombord på färgan, vi var typ nästan ensamma där. Okej, näe, men det var inte allt så många. Vi började med att sätta oss i en kupé och spela kort o äta godis typ. När vi hade gjort det en stund så gick vi till buffén och åt brunch. Trevligt trevligt! Sen gick vi och såg på bio, i en pytteliten sal med typ 20 stolar, och kollade på Megamind. Haha, lite mobbat att jag hade sätt den med Sofie några dagar innan, men vad gör man inte för sina vänner? Dessutom så drar det ju 1½ timmar av restiden på 5 timmar.
Efter filmen så gick vi till taxfreen och luktade på parfymer och köpte lite godis. (Escada Sunset lukar så sjukt gott att jag tror jag svimmar, vill haaaaa). Sen satt vi och spelade lite mer kort, jag o Hedda spelade fyramannakotte med Sara Ru och Janina, det var kul, fast vi fattade typ ingenting och förlorade hela tiden, hehe.
Sen hade det helt plötsligt gått 5 timmar, och vi skulle av. Vi tog våra väskor och gick ut, till Grenå i Danmark.
Först stog vi bara och kollade på havet lite, typ väntade på alla vuxna och samlades o så. Sen JÄKLAR, bar det av till Kattegattmuséet! Vi gick o kollade på superstora hajar, läskiga firrar, maneter, hummrar o såna läskiga saker. Vi fick se när dom matade hajarna, och även när de tränade dem. Det var skojjit, men rätt läskigt för dom blev typ lite galna. Eller nää. Men det är ändå hajjar liksom, hur kan man inte bli rädd?
Sen gick vi runt lite tills klockan blev 3. Då skulle vi med hajtränaren till ett läskigt rum nere i källaren typ för att DISSEKERA BLÄCKFISKAR. På riktigt, jag trodde att jag skulle spyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Det var så jäääääävla äckligt! Men man var tvungen att vara där inne och man var tvungen att ha på sig ett förkläde med gamla bläckfisksinälvor på och man var tvungen att sitta vid ett bord o kolla på hur man gjorde. FASEN vad det var äckligt! Han visade hur man skulle skära ut ögonen, skära ut munnen, klippa av armarna, skära loss skinnet, dra ur ryggraden och typ skära upp saken där allt bläck finns. Det satt typ några o skrattade åt mig för att jag gjorde så roliga miner? Elakt. Haha. Iallafall, när man fick gå så typ rusade jag ut ur rummet och in på toa och tvättade händerna (även om jag inte tog i nån bläckfisk, men allt stank). Sen efter det gick vi till nån sjukt läskig gamal restaurang, som bara hade fisk på menyn, haha. Jag, Hedda o Janina tog kycklinghamburgare, och det var inte direkt gott... Vi fick maten efter typ 2 timmar (okej, kanske inte så länge, men iallafall minst 1), dessutom fick vi den sist av alla. Plus att kyckligen var helt kall och läskig. Och så hade dom kletat i nån grön, läskig sak i brödet, så jag åt inte sådär jättemycket om man säger så. Killarna på bordet breve oss, Alexander, Eddie, Perry o Sam tror jag, var helt crazy, dom hällde massa peppar o salt i vattnet o drack det. Vi blev salt-peppar-langare, haha. Vi satt väl på dendär restaurangen i några timmar, sen gick vi en liten prommenad i "staden" (det var mer en liten slabbig håla), och sen gick vi till väntrummet till Anholtfärgan. Där satt vi i ytterligare typ 3 timmar, svintråkigt var det, fast ibland så var det rätt kul, med kul sällskap ;).
Janina trollade, och jag fick vara hennes assistent. Jag skulle lära mig att "läsa tankar", fast det gick inte så jättebra eftersom att jag hela tiden glömde bort vad de små hjälperna betydde, hehe. AJDÅ, kan vara så att jag pajjade trolleritricket nu... Upsi. MEN IALLAFALL.
Sen när äntligen färgan kom så gick vi på o allt var frid o fröjd. Jag trodde aldrig att jag skulle bli sjösjuk, har aldrig vart det förut och har aldrig vart bilsjuk  i hela mitt liv. MEN ACK ACK ACK så fel man kan ha, efter 5 minuter låg jag i koma och typ kämpade för att inte spy för varje våg. Det blåste nästan storm och det gungade som sjutton. Sheeetan, det var HEMSKT, försökte sova, men jag vaknade hela tiden av att jag typ spydde i halsen. Men som ni kanske redan vet, om ni känner mig bra, så har jag (nästan) fobi för att spy, så jag svalde det hellre än att spy på riktigt. Okej, det låter svinäckligt, men jaa.. Ni kan ju tänka er hur jag mådde de 3 timmarna. RIKTIGT vidrigt. Jag och Hedda låg där o ville bara döööö. Det blev ju inte direkt bättre av att varje gång jag öppnade ögonen så såg jag Alexander stå där och stirra på mig med sitt peddosmile, haha, shetan så läskigt det är alltså! Hans mun går verkligen från det ena örat till det andra. Sjukt scary. Sen är det ju jättebra att vi ska ut på en 10 dagars lång segling om typ 2 veckor också, jag o Hedda, JÄTTEBRA verkligen! Får väl se hur det går där..
Iallafall, när dedär helvetestimmarna var över så skulle vi ut i regnet o kylan och åka traktorsflak i en halvtimma till fyrgården. Först så trodde vi inte att jag o Hedda skulle klara att sitta på traktorsflaket, eftersom att det skumpade så och vi mådde fortfarande jätteilla. Men vi bestämde oss för att pröva iallafall, och tur var väl det, för vi mådde inte alls så jätteilla av det, det var mest kul. Fast det var svinkallt och det regnade och alla var trötta. Men det var kul ändå. Knasigt. Sen när vi kom till fyrgården så slängde vi in alla väskor i ett rum, sen gick vi o satte oss vid matbordet. Det finns ju som sagt ingen el där, så det var tända ljus som stog för allt ljus. Vi pratade lite om brandregler och om stormlyktor o så, och sen fick vi äta korv. Som alla vet så gillar jag verkligen inte korv, + att jag fortfarande inte mådde jättebra från båten, så jag åt bara ett korvbröd. Men det var trevligt ändå ;). Sen fick vi våra rum, jag och Agnes o Sara o Hedda fick det bästa rummet, coola som vi är. Vi fick det största och finaste, hähä. Fast det fanns bara 3 sängar, så jag o Hedda fick dela, hihi. Vi fick en trekantig säng, som var lite bredare än en vanlig där uppe, men bara hälften så bred där nere. Det var knasigt, men kul!
Den kvällen var alla så trötta att vi bara stupade i säng på en gång typ. Fast när vi väl hade lagt oss så blev jag o Hedda pigga som två mörtar, och blev totalt galna. Låg o fnissade åt allt och ingenting, sa "godnatt" typ 1000 gånger, osv osv. Sara och Agge blev jättetrötta på oss och typ skrek att vi skulle sluta, hihi :). Så vi gjorde det. Men helt plötsligt så kommer jag igåg att Jäger (Esters pappa som äger hela stället) hade skämtat på kvällen att vi skulle titta om det fanns några möss i sängarna. Fast jag var inte helt säker på att han skämtade, och jag är livrädd för möss, så jag satte min käpprakt upp i sängen o puttade till Hedda o viskade:
"HEDVIG! Jag kan inte sova! Tänk om det kommer en mus!"
Och helt plötsligt, innan jag hunnit blinka, började alla i rummet asgarva åt mig. Jag fattade ingenting, var det verkligen så kul? Men mitt i natten, när klockan är runt 3 och man inte har sovit på typ ett dygn och man hållt på att spy hela kvällen, så är allt kul. Så jag började också skratta o vi blev galna på nytt.
Ja, ni kan nog själva räkna ut hur den kvällen såg ut. Jäklar alltså, jag kan inte skriva mer nu, ingen kommer orka läsa allt detta!
Dag 2, fredag:
Vi vaknade senast av alla, vi var dödströtta från kvällen innan. Vi gick upp, gick på mulltoan (haha), satte i linser
(jag) och bara klampade iväg till frukosten. Där satt alla fullt påklädda, färdiga och ja.. Där kännde man sig lite
mobbad. Men vi åt, yoghurt o cornflakes, o sen gick i o tog på oss, borstade tänderna, och sen var vi fit for fight!
Sen kommer jag inte ihåg riktigt vad vi gjorde faktiskt, hehe, HEJ dåliga minne! Men vi gick iallafall på
långprommenad för att utforska ön lite på dagen. Det var ÖKEN, hela jävla ön! Men det var små buskar på den.
Vi typ tittade på ett ställe där det var kvar massa plattor från andra världskriget, där dom hade haft sina kanoner
eller nåt. Och helt plötsligt så kommer det en fiskmås och typ börjar ATTACKERA oss! Det visade sig att den hade
bo med ägg i nästan precis där vi stog. Den vågade aldrig nudda oss, men det lät jättehögt o konstigt och störtdök
ner på oss och så.. Och så bajsade den på oss, hahaha! Galet! Sen gick vi vidare till en jätterolig dal typ, där det
var en jättebrant sandbacke, där alla killar typ kastade av sig skorna, sprang upp, och sen sprang ner för. Och så
hoppade dom på ett ställe, och Sara med sin systemkamera tog massa coola hoppbilder.
Galet var det. Men kul. Jag gick upp till toppen, men det var sjukt högt, alla som stog där nere såg ut som myror
typ, (jag är höjdrädd, kanske överdriver lite) (känns som att jag är rädd för typ allt, haha) så jag gick ner försiktigt
och tråkigt, haha. Iallafall, när vi hade vart där ett tag så gick vi vidare till stranden. Det var jättefint, vit
sandstrand typ. Astrid hoppade i med kläderna på... Galet. Sen när vi hade gått ett tag så ropade Jäger helt
plötsligt att vi skulle komma och titta på något. Då var det en liten sälunge som låt brevid en trasig plasttunna som
hade spolats in på land. Den var helt sandig och det rann ur ögonen på den så att det såg ut som att den grät.
Och den lät precis som att den grät, den lät jätteledsen och typ kravlade runt. Det var jättesynd om den, alla blev
typ helt kära i den, haha. Den var så gullig! Vi tror att hans/hennes mamma har lämnat henne för att ta hand om
en annan unge, så den kommer antagligen dö.. Vi bestämde att vi skulle döpa honom till Charlie, haha.
När vi äntligen skiljes från den gick vi hem till fyrgården igen. Då åt vi, hamburgare. Det var den STÖRSTA
hamburgaren jag nånsin ätit, sjukt! Sen fick vi chips efteråt. Efter maten så chillade vi typ bara, gick omkring i alla
rum, spelade kort, umgicks, spelade biljard! Haha juste! Det måste jag berätta.
Jag och Sara spelade biljard med Eddie och Oliver, för Eddie gav sig tusan på att vi skulle lära oss. I början var vi
jättedåliga, jag var glad om jag träffade den vita bollen över huvud taget, haha, men sen gick det bättre! Vi kan ju
skita i det faktum att dom hade fått i alla deras bollar och vi hade fått i 0, när jag råkade skjuta ner 8an... Så duktig
är jag! Men den övade vi och vi blev värsta proffsen! Haha, jag gör alltid massa konstiga ljud, som ni kanske har
märkt, mina käna ljudeffekter. Men Eddie o Oliver brukar jag ju inte direkt umgås med, så dom var inte så vana
vid det.. Därför retade dom alltid mig när jag skulle skjuta, jag sa "hmmmmmm" när jag koncentrerade mig, så när
jag stog där o skulle sjuka, satte dom sig på huk dit jag siktade, med bara ögonen över kanten, och stirrade mig
och sa "HMMMMMM". Först märkte jag inte ens att dom gjorde så, men sen efter ett tag, typ efter halva spelet,
märkte jag att Sara alltid började skratta när jag skulle skjuta. Sen, när jag väl tänkte på det, så kunde jag inte
sluta skratta när dom gjorde det, så det blev helt urkassa skott. Men vafasen, vem bryr sig, vi hade svinkul!
Sen till middag, åt vi africana. Det var rätt gott, det var ju Antons pappa som lagade all mat, och han har liksom en
egen restaurang och är kock, så maten var det ju absolut inget fel på. Efter maten så skulle typ alla tjejer samlas i
ett rum, så att killarna kunde planera en "spökjakt" ifred. Man kan ju inte säga att vi var i ett rum hela tiden, vi typ
sprang omkring och hade kul, men dom fick planera ifred iallafall. När jag stog i dörröppningen till vårt rum och
pratade med Janina som satt där inne, så kommer CD smygandes fram, och sen när han är typ 1 mm ifrån mig
så skriker han BU! Alltså jääääklar så rädd jag blev där! Mitt hjärta typ hoppade ur kroppen och jag skrek som
in i helskotta, haha. Sen, klockan 00.00, så skulle vi ut o gå denna soökvandring då. Det var sjuuuuuuuuukt
läskigt! Innan hade Hedda o Janina typ försökt lunga mig genom att trycka i mig godis, men mitt hjärta
bankade i 180 ändå, jag är så sjukt lättskrämd så det finns inte, haha. Denna spökvandring började då med att
Jisse och Anton samlade oss, sa att vi inte fick gå framför dom, inte ha med några lampor eller nåt. Dom hade en
stormlykta med sig, som var det ända ljuset vi hade. Sen ledde dom ut oss i öknen. Först kommer G (alexander)
upp ur en buske och gör sitt peddosmile med en lampa under hakan, det var sjukt läskigt och alla skrek som
galningar haha. Sen märkte vi att det var nån som gick bakom oss och höll i en yxa typ. JÄVLAR så rädd jag
blev! Sen när man var helt upptagen med att kolla bak och typ försäkra sig om att han inte kom närmare,
så springer det ut 2 killar ur buskarna, springer rakt in i oss, skriker, knuffar och skakar oss... JÄKLAR.
Jag tror ni fattar själva hur jävla läskigt det var. Sen hände det massa andra läskiga saker också.. Och helt
plötsligt slocknade lyktan. Jäklar. Och då, när vi inte anar det, kommer Nemo (som förföljt oss med yxan) fram och
går rakt mot Sara med en helt tom blick. Jäklaaaaaaaar! Svinläskigt!
Iallafall, vi överlevde iallafall. Sen när vi kom tillbaka till fyrgården så typ satt vi och snackade lite. Killarna var
jättestolta för att dom skrämde oss, haha. Helt plötsligt så kommer Jäger och säger (på skoj):
"Jaha, här sitter ni och skrattar och har det trevligt. Har ni helt glömt bort Charlie?"
Och då var det någon som kom på den korkade idén att gå bort till honom och kolla hur han mådde. Det var mitt
i natten, helt kolsvart, ingen visste vägen och det var dessutom rätt långt bort som han låg. Men varför skulle
det stoppa galna 7D, när vi är i farten så händer det minsan grejjer!
Så hälften av klassen sprang iväg på nån minut, i ledning av Ester som kunde en genväg. Jag, Hedda o Janina
funderade på om det verkligen var en så bra idé, så vi dröjde lite. Detsamma gjorde Astrid, Sara, CD, Oliver och
Arman. De vuxna kom ut och sa att vi verkligen inte fick gå, och att vi genast måste hitta de andra. Så vi började
gå. Men när vi hade kommit en bit så ångrade jag o Hedda oss (Janina hade ångrat sig redan innan vi gick) och
gick tillbaka. Vi kunde inte sen en enda lampa, och alla hade haft med sig lampor, så vi visste att vi bara skulle gå
vilse. Men de andra fortsatte.
När vi kom tillbaka så gick Jäger ut och letade efter alla, medans jag o Hedda gick in och spelade kort med Nemo,
Sam, Janina och nån mer. Det var kul. Sen efter ett tag så kom alla tillbaka. Och sen när vi hade umgåtts ett tag
så gick vi och la oss.
Dag 3, lördag:
Vi vaknade tidigare idag, för att inte vara sist som dagen innan. Gick upp o åt frulle, som vanligt. Sen typ spelade
vi biljard och hade det trevligt. Kommer inte riktigt ihåg, hehe. Men vi hade kul. När vi satt och spelade kort så
kom de vuxna och la fram typ 1000 delikatobollar, haha, gudars skymning. Vi satt och mölade! Och sen så skulle vi
gå upp i fyren. Om ni har sett Shutted Island, så vet ni precis hur fyren ser ut. Den var superläskig, jag funderar
på allvar om dom inte har spelat in den filmen i just den fyren faktiskt. Men men, det var kul. Det var typ 5 km
trappor rakt upp i en spiral, haha. Och sen när vi kom till toppen så blåste det verkligen storm, jag lovar, jag blåste
iväg typ. Det var galet. Tur att det fanns ett staket. Där uppifrån kunde man se ALLT, man kunde se över hela ön.
Det var jättehögt, där såg alla verkligen ut som myror, utan att överdriva. Jag med min höjdskräck kunde alltså
inte vara där så länge, men det var kul så länge det varade. Sen på nervägen så sprang jag o Hedda o Janina ner,
trapporna tog verkligen aldrig slut! Det tog typ 5 minuter att springa ner. När vi kom ner så spelade vi bränboll.
Det var kul, även om det regnade. Och mitt lag förlorade. Men ändå. Sen åt vi lunch, korvstroganoff. Det var
verkligen jääättegott! Sen fortsatte vi bara umgås, spela kort och spela biljard. Vi fick nachos, muuums. Jag tror
dom ville få oss alla att gå upp typ 5 kg, för vi fick nachos, delikatobollar och godis o chips typ hela tiden. Haha,
götttmos!
Iallafall, vi typ.. hade det allmänt kul bara. Sen nångång mitt på dan så kom Jisse, Gson, Eddie och Osberg på vårt
rum där jag, Hedda, Sara, Agnes och Janina satt. Dom sa att dom tyckte att vi var för osociala, så vi gick ut och
spelade fotboll med dom. Först på innergården, men där fick vi inte spela eftersom att Oliver hade, dagen innan,
sparkat en boll rakt in i ett fönster som sprack, haha. Så vi gick ut i öknen och spelade istället, det var kul!
Tjejerna vann, woho!
Sen när vi kom tillbaka så skulle vi typ äta, kyckling och bakpotatis. Det var gott. Sen efter maten så satt vi och
kollade på ett tag när några spelade biljard, sen började en fotbollsmatch mellan Barca o Manchester tydligen, så
då skulle alla typ lyssna på den på en batteridriven radio..
Så då satt jag, Hedda o Janina och pratade med Alexander, Eddie, Os och Sam. Vi hade det jättetrevligt, Eddie
spelade gitarr. Han är så sjuuukt grym på gitarr, jag blir avundsjuk. Vi typ snackade om allt mellan himmel och
jord, det var trevligt. Vi kom fram till att jag hade små fötter, snyft.. Helt plötsligt så fick Hedda o Janina ryck, och
ville ha varm mjölk, så dom gick och frågade om dom fick det, och det fick dom, kors i taket. Dom lämnade mig
ensam i typ 10 minuter, så då satt jag och snackade med killarna själv haha. Det var ju kul det också. Sen när
dom kom tillbaka så hade matchen slutat tydligen, och alla ville ha varm choklad, så det blev en jävla trafik och vi
flyttade in till vårt rum och fortsatte prata där.
Det var jättekul, haha. "Framkalla Os" , det var galet kul asså. Men sen blev Janina helt jätteläskig och typ fick
en syn att Alexander skulle döda henne, så vi gick in till dom andra igen.
Sen hände väl inte så mycket mer den kvällen...
Dag 4, söndag:
Nu måste jag gå o lägga mig så jag hinner inte skriva så mycket,
men jaa... Vi vaknade kl 07.00 och började städa. Det var sand precis överallt! Vi åt frulle, gjorde allt man brukar
göra på morgonen, packade, satte ut väskorna och sen var vi klara att åka. Problemet var bara att klockan bara
var kvart över åtta, och vi skulle inte åka förrens vid elva. Så vi satt och solade (ända stunden då det fanns sol)
tills vi skulle åka, haha. Sen satte vi oss på flaket och skumpade iväg. Det är jättekul att åka traktorflak, haha!
Fast jag och hedda var svinrädda för att bli sjösjuka igen. Vi hade tat åksjuketabletter, men vi undrade om de
verkligen skulle hjälpa. När vi åkte så typ yrde det sand överallt, man fick massa sand i håret och o ögonen och
överallt. Men iallafall. När vi kom fram lastade vi upp varorna på bagagevagnen och gick på båten. Det var typ
1000 pensionärer som skulle på före oss, så det tog sin lilla tid.
Men vi kom på båten tillslut. Jag och Hedda försökte somna så snabbt som möjligt för att slippa må illa, och det
funkade faksitk. Jag sov i en timma. Sen vaknade jag. Fast jag mådde inte illa! Åksjuketabletten funkade. Vi
kunde tillockmed äta en macka, kors i taket. Fast sen när jag drack lite saft så blev jag illamående igen, och
spenderade de resterande 1½ timmarna med att försöka inte spy igen.
Men det gick bra, när vi kom till Grenå kunde vi gå direkt på StenaLine. Vi köpte biobiljetter denna gången också,
till Trassel, som jag också redan har sett, haha.. Men den är så bra så den kan man ju se fler gånger ;).
Sen så åt vi buffé , det var jättegott, man fick gratis mjukglass så mycket man ville.
Efter det typ satt vi och spelade kort. Helt plötsligt så ropar dom i högtalarna :
"Kan Edvin ********, Anton Sundberg, Erik ******** och Oscar ******* komma till informationen tack"
(Haha, dom sa rätt på Eddies efternamn, som är jättesvårt, men dom sa Sundberg till Anton, haha. Ove
Sundberg you know).
Detta berodde tydligen på att de hade vart med och sett och tat fast en parfymtjuv. Dom blev värsta hjältarna,
dom skulle vittna för polisen sen när vi kom iland. Det var coolt.
Agge spelade på spelaparaterna för en tia, och hon hade värsta tur! Hon vann 70 spänn. Fast hon spelade och
spelade o spelade, fast hon slutade iallafall med en 50lapp, haha.
Jaa.. de 5 timmarna gick rätt långsamt.
Sen när vi kom iland, så tog vi våra väskor o sen stog vi och väntade på killarna som skulle vittna. Sen gick vi mot
tåget. Där satt vi o väntade ett tag, innan det kom och vi åkte hem.
Jaa, det blev lite kortfattat, jag missade en del saker, som att:
Massa galningar badade, alla blev sjuka.
Alla galna rykten som gick.
Den roliga killen som bjöd Nemo på öl på tågstationen.
Att det regnade och var svinkallt hela tiden.
Massa andra roliga saker, som jag inte riktigt kommer ihåg nu.
Det första min familj sa till mig när dom hämtade mig på tågstationen;
Pappa: Nämen hallå!
Mamma: Oj så mager du ser ut!
Carl: Ditt hår ser roligt ut.
Jaa, ni kanske fattar att det inte har vart en lugn stund?
Tror aldrig att jag har skrivit ett såhär långt inlägg förut , med bara text.
GALET!
Nu måste jag sova.
Är svintrött.
HEDJÅÅÅÅÅÅ!


snart så

Snaaaaaaart ska jag gå.
Klockan 16.00.
Alltså har jag lite tid att bloggishaa, hihihi.
Sen ska jag berätta om klassresan, det var fett kul :D
Men det är en låååång historia, så den tar vi sen när jag har tid.
Såg att Sofie hade "facerapeat min blogg", trevligt trevligt!
Very najsbajs, får hon gärna göra oftare ;).
BLÖÖÖÖÖ
jag har inget att säga.
jag suger.
inte bokstavligt talat.
eeeehehehe.
inte kul.
fan vad tråkig jag är.
äsch, nu drar jag.
heeeeeejdåååååååå!

hähä.
trevlig bild.
nu riiiiiiiiinger det.

I'm aliveeeeee!

TJENAMÖRS KÖRS,
såg att mitt fina "ont i röven" inlägg aldrig pubblade sig (publicerades på mitt extremt coola språk), men bättre sent än aldrig?
JAG SKA BARA SÄGA snaaabbt som tuussaaaaannn att jag är hemmaaaa och (nästan) friiiisk och inte skadad (kors i taket!!!!!!!)
nu ska jag iväg och rida i da måndagsgrupp, ska börja där till hösten om jag blir "godkänd", haha, gaalet vad dåligt jag kommer rida idag känner jag bara, är så jedrans trött att jag tror jag trillar o dör snart.
Ni får ha det bra o klara er tills jag kommer hem igen, HAJDO !


vaaarmt!

Tjena allihoppa!

Hoppas att ni har det super gött i det härliga vädret! :D
Idag är det Sofie som gästbloggar, vid det här laget vet no martinas 8 (mohaha) läsare om vem jag är.. ^^ jag är så cool, jag vet.

Martina har åkt på klassresa till Danmark och kommer hem på söndag om jag inte minns fel, hehe :)
Hon vet inte ens om att jag gästbloggar men jag fick en liten känsla av att hon hade glömt av er, dum som hon är..
Men hon försöker nästan tvinga på mig en blogg, men jag vet att jag inte kommer att orka hihi.. för mig räcker det att gästblogga på denna awesoma (coolt ord!) bloggen!

Hmm... vad ska jag berätta?
Det är riktigt härligt väder ute o varmt, i alla fall i Mölnlycke där jag bor :) Vet inte hur det är där ni bor? men hoppas på fint väder där med!
Kul att jag snackar om vädret..
höhö.

Idag ska jag o min mamma åka till allum tror jag o shoppa lite, jag skulle behöva en bikini och så har jag hittat grymt snygga grejor på lite andra butiker! :D
Förut när jag var mindre så hatade jag att shoppa, men nu älskar jag det! Vad hände? ;)

Men nu ska jag inte tråka ut er mer, have a good time i solen!
Puss, vi hörs säkert snart igen eftersom jag har tagit på min ansvaret av bloggen utan martinas tillåtelse! busbus :D
Kruss! <3 (puss&kram)


uuuuunderbar bild som jag tog när jag i berlin med konfirmationen!


bjuder även på en bild på mig.. ^^

1 bikini blev till..

Heheheeee.
Skulle snabbt sticka in till nordstan för att köpa en bikini jag & hedda tittade på i fredags........
Det slutade med att jag inte alls köpte den, utan 2 st andra + en kjol + en klänning + ett linne, heheheee.
SÅ KAN DET GÅ :D
Ni kan få bilder på det senare, om ni är snälla och kommenterar lite o såå :):):):)
TJEEEEEEENA, tagga klassresa utan el o vatten på torsdag nu då!!!!
Gode god, jag tror jag bangar att bada i havet alltså... svenkallt?
Haha, syyyynd, då får ingen se mina schnögga bikinisar :):)
Har inte så mycket mer att snacka om nuuråååååååå, humhum.
Knasig är jag.
Damp har jag också.
Måste plugga.
HEJDOOOO


fasiken så svårt det kan vara dåå

1307399243_5_vvgu_large
eller?

plugghäst

Sitter o lyssnar på musik och "pluggar" (konstigt nog hamnar jag ändå bara på facebook o msn hela tiden).
Har totalt glömt hur man räknar ut vad 34,2% av 5585 är...... hjälp?!
FAN så korkad jag är egentligen!
AJAAAA, nu kan jag inte sitta här och slösa tid,
tid är pengar vetni.

HAJDO!

SUR

Är så jävla förbannad, helvete vad alla dampar idag!
Skulle plugga matte nu men jag har sånt jävla hjärnsläpp och hamnar ändå bara framför datorn så jag SKITER helt enkelt i det, kan ju plugga imon ändå för provet är på tisdag...
Sen har vi ju franska prov o SO redovisning på onsdag, skit ocksååååååååååå.
Och sen kl 07.00 på torsdag morgon ska vi vara på centralstationen för då drar klassen till danmaaaaaaaark, WOOOHOOO.
Ska bli så jedrans kul, men det tar 14 timmar att åka dit o lika länge tillbaka!?
Sjukt.
Dessutom ska vi sitta i 5 timmar i nån liten stad i danmark innan färjan till ön kommer, sen när vi kommit till ön ska vi fraktas med stadsjeepar och traktorer till stugan?
Och det finns inte heller nån el eller rinnande vatten, jag kommer dö.
Men kul ska det bli, måste fixa nån bikini men det kommer jag ju inte hinna kan jag säga.
Får la gå naken.
Fast näääääää.
SHETAN vad seriös jag är.
Men det är för att jag är sur. Och pissförbannad. Funderar på att rymma hemmifrån?
Nån jag kan bo hos i typ.... 3 dagar? :):):):):):)

bild på mina megasöta strumpor, hihi.

hej alexander

tjabba tjena hallå, vi säger sååååååååå

bara för att jag är bäääst

HEJ HOPP I LINGONSKOGEN
Bara för att jag är en så bra bloggare så skriver jag ett inlägg nu.
Fast jag har inget att säga.
Hejdå.

megamiiiiiind

WOOHOO
soffe o jag har köllat på megamiiiiiiiiiind, den är ju bääst ju.
Är lite kär i firren, vad hette han nu igen? Nåt med kaka......
HEHEHHEHEEHEH.
jag är galen.
ska borsta tänderna.
så ni vet vad vi gör liksom.
bra info.

flummkompis.

uechhkkk

Har ätit så mycket idag att jag tror jag spyr, på riktigt.
Alltså seriöst, jag mår dååååååligt.
MEN det blir säkert mucho bettero när sofieo kommer (när tusan hon nu kommer).
Jahapp.
Kan berätta att jag nu levt i över 1 ½ timma sen jorden skulle gått under. Rätt awesome är jag.
Nästan så att jag undrar om sofie har dött på riktigt. Kan så vara.
Nesh, jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Därför får ni en ful bild på mig :)
(SURPRISE?!?)

NU ÄR SOFFE HÄÄÄR, CYAA

Än har jag inte dött iallafall

Skulle inte jorden gå under för 1 timma o 10 minuter sen?
FAIL gubben, FAIL!!!!!!!
Denna låten passar ju iallafall bra för ikväll ;)

Nördar något, heheee.
Snart kommer sofietönten o sover här, blir f1 gal2 !
NU SKA JAG .......... SCHLAPPA ÄNNU MERA, blööööööööööööööööööööööööö mitt huvud dör.

knasig blid på sné från i julas får ni, höhöhööö.

hej hopp i lingonskogen

Tjenaaaaaaaaaaaaaaa, har rätt superbråttom för vi måste åka om en halvtimma & här sitter jag
  • I pyjamas
  • med blött hår
  • nyvaken
Heheheeeeeee......
BRA DÄR MARTINA!
Näe jag har inte tid att blogga, har ett 80årskalas att åka till, CIAO!

vaddå snygg?


nääääääääedå........
bara sådär ganska väldigt mycket, ohohoooooo.

KÄR!

Jag är jättesupermegaduperkär.
i låten.

HIHI!
Där lurade jag er nästan va ;););)
(alltså, inte så att jag inte är kär i låten, men.. ah, ni fattar)
Dessutom tycker jag att ni ska läsa detta, det bästa jag hört på lääääääänge.
Tumblr_lkovn32mpa1qgfk1no1_500_large
nåt att tänka på killar.

det var då renaste helvete

Alltså nu tror jag att jag dör.
Jag har knäckt mitt JÄVLA PISS KNÄ, och om jag behöver gå på kryckor för 17e gången så TAR JAG HELLRE SJÄLVMORD!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seriöst, MÅSTE det hända när det har vart nästan helt bra i mer än ett halvår?!?!???!?!?
Nej, det var droppen. Antigen amputerar jag knät eller slutar i orientering.
Jo, jag ska nog faktiskt inte orientera längre till hösten. Jag vill hellre börja i basket (haha, didn't see that one comeing).
Ska nog faktiskt göra det, basket eller friidrott.
Förut var det ju så att jag fick ont av att springa på asfalt, men nu är ju alla mina löparskor & några vanliga skor special-uppbyggda, så det gör inte LIKA ont, därför tror jag att friidrott skulle gå bra.
Det som gör så jäääääääääävla ont är när jag knäcker foten på ojämn mark, så knäcks knäet. Och då är det bara att ge upp, gode gud alltså, ni fattar inte hur ont det gööööööööööör.
ÅH, påtal om skador,
ni vet när jag bröt båtbenet?
(eller ah, fick en spricka i)
Jag tror min hand har blitt missbildad, eller så har de missat nåt på röntgen.
För det står UPP en sak i min hand, och den gör ont.
Fast det är inte båtbenet. Eller jo förresten, det kanske det är...... Fast jag tror inte det.
Alltså det är faktiskt lite läskigt, funderar på att kolla upp det...
Jag menar, jag vill ju inte ha en läskig klump i min hand som dessutom gör ont, i hela mitt liv.
Eller mina händer är ifs redan missbildade, mitt brutna lillfinger som aldrig läker, haha.........
MEN ÄNDÅ, dom behöver ju inte bli MER missbildade för det ;)
Okej okej, jag erkänner.
Hela jag är missbildad.
Min hjärna framför allt.
Jag har blivit en "extra blond-efterbliven-otursfågel-skadar sig hela tiden-person"
Ah, det beskriver mig perfekt.
Duktig känner jag mig.
Perfekt.
Nu ska jag gå och vara ledsen, ha en mycket bättre kväll än mig.
Pricken över i är ju att jag måste plugga rövfranska. HATAHATAHATAHATAHATA!
Ja, tyck synd om mig tack.

lite rölig mongobild sådär.

såhäääär ledsen

SORRY SORRY
att jag inte har bloggat på typ en evighet,
MEEEEEEEEEEEEEEEEEEN
det är hur jäkla mycket som helst i skolan just nu så jag hinner inte!
Nu har jag supermegabråttoooommmmmm, måste på träning om mindre än 10 min...
kommer typ dö av hunger, har inte ätit sen 12 typ & träningen håller la på i minst 2 timmar, men det får gå
ändåååååååå.
Kan ju inte äta nu liksom.
HEJDÅ!

rändåm

ont i röven

Mobbad rubrik, heheeeee.
Men jag har sån jävla träningsvärk i röva, det är jobbigt!
Kan försjutton inte sitta ner :o
Och det gör ont när man går i trappor, alltså för faaaan!
MEN NU SKALL JAG ICKE KLAGA.
Det är bara 6 skoldagar kvar för mig, haha, känn er dissadeeeeee.
Oherrejäklar, jag måste plugga, vad gör jag här?!?!
CIAO!


haha, bästa

1141652-10-1305384737724_large
den var änna lite braaa

trevligt

spotify funkar inte.
mitt liv är över.

orienskitning

HJÄÄÄÄÄÄLP MIG, JAG OOOOORKAR INTEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Röv. Jag VILL verkligen inte orientera idag, jag är så förbaskat supertrött! Somnade på bussen, hehe....
Fast jag var ju ensam de 10 sista minuterna typ, så det var la chillidill.

MEN ÄNDÅ, JAG VILL INTE FUCKING ORIENTERAAAAAA :(
Ligger i min säng, under täcket, och lyssnar på Royal Republic, hehe, känner mig normal.....

Men det är ju bara  sån jag är!
Skolan idag var askul, jag och Hedvig är sjuka i huvet,
vi satt och skrek "fåret shaun" låten, heheheeee. Normaaaaaaaaaaala.
Och jag och Sara är ju värsta smarthjärnorna. Vi ba
"Vad är en kaskelott?"
"Jag vet inte, är inte det en ödla?"
"Eller en mask....."
"Nej, men vänta lite nu, det är väl en sån som äter myror!"
"Nej hallå, det är en myrslok... men det kanske är en fågel?"
"jaa, en fågel är det nog! Eller en insekt..."
Så kommer hedvig, o vi frågar henne, o så säger hon
"Men hallå, det är ju en val, visste ni inte det eller?"
Och vi ba:
"Hehehe...... joooooodå......."
SÅ SMARTA ÄR VI!
IQ 500.
Näe vet ni vad, nu har jag inget mer att säga, så nu ska jag typ sova lite innan jag måste upp o
ORIENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
helvetehelvetehelvetehelvetehelvete.

lagom normal bild sådära.

knasigt värre

Idag är ingen bra dag.
Har typ tappat bort allt självförtroende, känner mig totalt skitful och värdelös, trevligt trevligt.
(kan ju inte påstå att jag hade särskillt mycket självförtroende från början heller för den
delen, men ändå..)
Äsch, imorgon, då JÄVLAR ska jag skina som solen! 
Töntig bild blir det också, bara för det.
Thing.22246158.l_large

da stable

Mörsning körsning!
Har vart i stallet idag & ridit igen i 3an, svenkul!
Funderar på att dissa min svindåliga grupp o börja i denna istället..
Heheheheheheeeeeee.
Vi hoppade, och SJÄLVKLART får jag stallets segaste häst, Ned. Bra där!
När vi hade skrittat 2 varv var jag typ genomsvettig och helt anfådd, för man måste sitta och KICKA honom HEEEEEELA jävla tiden, annars rör han sig inte en milimeter. Men jag körde i bra tempo, för om man inte gör det från början så är det ju bara att ge upp, för då kommer han inte röra en fena senare...
Men det gick faktiskt super, fick honom  i galopp utan problem & vi hoppade riktigt bra.
Vi körde studs, askul!

Neddish,
(eller ah, Ned)
1,55 m i mankhöjd. Riktigt fet, jättemjuk att sitta på & duktig hopphäst.
JAJJEMENSAN, det är min pålle det. (okej, kanske inte, men jag skötte honom faktiskt i typ.... hehe,
vet inte hur länge).

i must be out of my mind

I must be out of my mind,
thinking that you can be mine
I get the feeling that i'm waisting my time
So take a look and you're find
I must be out of my mind.
Hehehehehehehehehhe.
Nu måste jag ut och mata dessa små skitarna:



bollis tha boll

kanske bäst att verkligen gå ut och mata dom & inte bara lägga ut bilder på när dom äter, hehe.
SO LONG, SUCKERS!

sofie snygging

HAHA, förlåt, jag failade HÅRT med denna bilden alltså........
ville få bort alla tanter o gubbar i bakgrunden så jag gjorde lite konsiga saker, och sen gick det inte att ta bort :o
FAIL!
Men ändå, eftersom att ni är vana vid att jag failar så får ni se bilden ändå, hehehhehehe.
(snälla rara söta sofie, döda mig inte)

SHETAN ALLTSÅ, gör om gör rätt, som sofie säger !

jag & syster!

Fixade en bildishhh på mig & sofaj :D

rätt nice ändå va?
fixade inte alls mycket, bara kontrastet & smudge'ade lite (haha, kom inte på nåt ord för det på svenska).
love you ♥

fixar & trixar

Har precis lärt mig några nya saker i gimp, så nu är jag grymt sugen på att fixa bilder!
Och alla bilder på mig är ju så fula, så det är inte kul..............
funderar på att fixa bilder på andra människor, med det är ju bara om dom vill............
FÅR VÄL SE!
Denna har jag iallafall fixat:

haha, failade lite granna, men ändå....

Skolavslutningsklänning

WOHOOOOOO,
var i stan idag, för att egentligen bara lämna tillbaka en kjol på Zara, men det slutade med att jag kom hem med 2 klänningar och en kofta + lite andra saker, haha.
En av dom ska jag ha på skolavslutningen, den är verkligen galet söt! Jag tror jag dör. Vill bara ha på mig den hela tiden, haha åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh.
Kan det inte bli skolavslutning NU?!?!?!
(eftersom att jag är oerhört tråkig och sånt så får ni inte se den klänningen, hihihi)
(men ni kan få se den andra! när jag orkar ta kort på den, hehe, laat)

haha, i brist på annat......

Skolavslutningsklänning

WOHOOOOOO,
var i stan idag, för att egentligen bara lämna tillbaka en kjol på Zara, men det slutade med att jag kom hem med 2 klänningar och en kofta + lite andra saker, haha.
En av dom ska jag ha på skolavslutningen, den är verkligen galet söt! Jag tror jag dör. Vill bara ha på mig den hela tiden, haha åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååh.
Kan det inte bli skolavslutning NU?!?!?!
(eftersom att jag är oerhört tråkig och sånt så får ni inte se den klänningen, hihihi)
(men ni kan få se den andra! när jag orkar ta kort på den, hehe, laat)

haha, i brist på annat......

jävla azerbaijan

gå och skit ner er.
Nu går jag och lägger mig.
HEEEEEEELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

h.e.j

Tjeeeeeenare, har jättemegasupertråkigt.

Har precis ätit middag, o nu måste jag sitta här o ha tråkigt till esc, som börjar kl 21.00 (?) har en liten fågel viskat i mitt öra.
HEEEEEEEEJ.
Jag har verkligen suveränt tråkigt.
Och så är ingen rolig inne på msn heller, bajsa ner er allihop.
Får la lyssna på Royal Republic, heheeeee.
Okej, det har jag inget emot. Alls. Över huvud taget.
WOOOHO,
nu blidde allt genast lite roligare.
HA SÅ TRÅKIGT, MINA TRÅKMÅNSAR! ♥

jättegamal bild

blöö

Tävlade idag. Gick åt helskotta, sprang på en timme HAHA, shetan..
MEN jag har faktiskt en anledning!
Det var en tjej vid 5an, som hade fått ett astmaanfall. Det var jag och en tjej som var där, den andra tjejen sprang tillbaka till starten för att hämta hjälp, medans jag stannade där och "vaktade" henne. Hon hostade supermycket och kunde knappt andas.
Det var riktigt läskigt, men efter ett tag så lugnade hon ner sig, och sa till mig att jag kunde springa vidare.
Jag undrade om jag inte skulle stanna kvar tills det kom nån, men hon ville att jag skulle springa, så då gjorde jag det.
Men där gick liksom 10 minuter.....
Och sen gjorde jag en supermiss till 7an, haha, så det var ju mitt fel också att det gick så dåligt...
MEN SKITSAMMA, jag blev ju iallafall godkänd, till skillnad från förra helgen, haha.
Men sen när jag kom imål så höll jag på att svimma igen, jag är inte helt frisk ännu...
(men vet ni vad, det SKITER jag fulltständigt i, jag springer ändå)
Köpte jordgubbar & mat på donken o sen åkte vi hem.
Nu har vi gjort lappar om katten, den vill bara inte lämna vårt hus haha.
Den har vart utanför från 10.00 till 15.00, när vi kom hem igen.
Sikket knas.

MEN IALLAFALL, om ni känner till denna katten:

så måste ni kommentera :)
Visst är hon gullig?
Hon sov i min säng i typ en timme imorse. Hon vägrade gå ner från den. Jag fick bära ut henne, haha.
HAHAHAHAAAAAAAAA
nu har dom hittat ett hem till honom. Det var tydligen en hane?
Han hette Sigge. Haha.
Men blöö, nu fick vi ju ingen katt :(
Aja, kanske lika bra det ;).
Nu sitter jag och nördar Royal Republic, vet inte vad som har flugit i mig?
Kan bara inte sluta lyssna.

hihi, sexigt.
HA DET GÖÖÖÖÖÖTT.

najsbajs

höhö.
roooooosa.
rätt fejn ändå?
gulligt
naaaajs sommarklänning!
massa fin!
fiiin
Det är ju alltid kul med kläder?

kattnamn?

Den lille kissemissen är aaaaasgullig ju, hon låg o sov i min famn i typ en halvtimma.
Tror vi ska behålla henne, men vi måste komma på ett namn?
Det är en tjej som är typ svart & vitrandig (haha, zebra). Eller, typ vit med svarta fläckar kanske man ska säga..... iallafall, om ni kommer på nåt sniceigt namn så får ni gärna säga det :):)

haha, inte för att det är hon men.....
Sen har vi ju en grym kommentar från självaste Affe da man, så då måste man ju svara fattar ju vem som helst!

Såklart du är ASCOOL snubbe!
Hehehehe, typ precis så vi har gjort också, hehhehehhe......
Naaaaaaw, lille pettersnubben, HAPPY BIRTHDAY TO YOOOOOOOOU vart nu än är! ♥

if you have to kill me use a tommy-gun, baby

Diggar låten.
Är man cool så är man.

Haha, rätt sjuk video................
men låten är bra.

alfhild är en läskig snubbe

hehe.......................
kan hända att det blev lite fel i rubriken.
(du behöver inte döda mig affe, peace maaan)
TACKTACKTACK SCHNYGGASTE SCHNYGGINGEN, DU ÄR BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥♥
Nu ska jag berätta om min fredag den 13.
(Nu är det så att jag har TUR och inte OTUR på fredan den 13, jag är lite konstig. Men jag har otur alla andra dagar på året istället) (så är det för janina med, vi är cooooooola)
Först vart jag i skolan, hade idrott & det var kult.
Vi hoppade längdhopp & spelade ultimate frisbee, haha, frisbeen var pinsam, jag fick visa med vår idrottslärare inför hela klassen hur man ska göra, och jag som inte kan kasta en frisbee kastade ju helt snett ut i helskotta, haha. Men vem bryr sig? Das wast fun.
På länghoppet hoppade jag 4 meter, woho. Fast vi fick bara hoppa 2 ggr, jag som ville bli ännu bättre :(,haha.
Och när vi skulle gå till startlinjen typ, så var jag bakom alla andra, och då tog Thomas (idrottsläraren) mig på röva o typ knuffade fram mig, haha shetan ;)
Men jag är van. Dessutom är han inte en pedofil-typ, han är bara typ som en farfar, haha, om ni fattar?
Sen hade jag bild på SA o sen franska..
Sen när skolan var slut åkte jag hem te janinisfinis, lämnade väskorna o sen bar det av till BION, typ 30 sek
från janinas hus, haha.
Såg HOPP, den var ju bääääääääääst! Haha, så söööööööt.
Innan det åt vi lunch på det typ cafét som ligger där inne i bergakungen ni vet?
ASGOTT.
Vi åt typ paninis och smoothies, jättegott men jättemycket!
Sen åt vi en hel hollywood meny, omgggggg ni kanske kan räkna ut att vi blev rätt mätta?! (hehe, vi åt typ
hälften av popcornen, men ändåå).
Efter det gick vi hem till janina herself, fixade mina små naglar, hon målade världens finaste katter!!! Fast en
gick bort när jag tog på mig skorna, bajs :(
Sen när klockan var ca 17.00 skulle jag åka heem, för dom skulle på släktkalas :) Så janina följde mig till
spårvagnshållplatsen, haha guuuuuuuuuuuuuuud.
Det kom fram en kille till oss, som var kanske 20, 25? Han ba:
Kille: Goddag mina tjejer! *räcker fram handen*
Jag: Öhh..... heeej?...
Kille: Vad heter ni då?
Jag&Janina: (kollar på varandra och undrar vad vi ska göra, haha)
Kille: Nej men ni blev väl inte generade nu? ;);););)
Jag: Eh, nej.
Kille: Jaha, vad ska ni göra nu då? :D
*jag o janina kollar på varann o låtsas att han inte är där*
Kille: Nähej, vill ni kanske inte prata med mig?
Sen kom spårvagnen o precis innan jag går på så viskar janina "jag ringer dig så att du verkar upptagen, han
ska också på här!"
Så, haha, när jag hade satt mig o så så ringde janina & vi typ pratade om allt o ingenting tills jag kom fram
till korsvägen och my dear little bus kom.
Han gick på på en dörr bakom mig, men sen typ gick han fram genom vagnen och satte sig snett bakom mig,
och stirrade haha :o
Han skulle säkert satt sig breve om jag inte hade snackat i tele, haha, shit pommes.
Sen gick han av samtidigt som mig & typ stog en bit längre bort och stirrade på mig ända tills jag gick på min
buss... det skulle inte förvåna mig om han följde efter mig dit också, haha, vad fan skulle jag gjort då?!?!
MEN SOMSAGT, jag är van. Om jag får en krona för alla gånger det kommer konstiga killar i mitt liv, så skulle
jag vara trippel-bilionär.
Och ja.....
Den hemlösa katten bor fortfarande här, haha, stackarn :(
Hon ligger o sover under vårt köksbord just nu. Mamma vill behålla henne, om det inte svarar nån på de lappar
vi ska hänga ut imon.
Tjaa, varför inte? Eller, det kommer bli jobbigt... vi får se hur vi gör.
NU HAR jag icke något mer kul att säga,
hare bra !


104 frågor om du har tråkigt

eller i mitt fall... gör allt för att slippa göra franskaläxan.
1. är du kär? -  nej
2. har du snusat? – bara onödig skit
3. har du fimpat en cigg på nån annan? – haha? nej
4. har du legat i sängen brevid en kille? – haha, räknas liggunderlag i ett tält?
6. har du blivit slagen allvarligt? - min lillebror gjorde så jag fick blodutgjutning i handen, så ja..
7. tar du droger? - aldrig.
9. har du pussat en tjej? - kinden
10. hatar du någon? – jajjemensan
11. älskar du någon? - många
12. har några av dina vänner svikit dig? - faktiskt inte, mina vänner är underbara
13. har du djur? - jau
14. har du legat brevid en tjej i sängen? yesmaaan.
15. hatar du dig själv? hehe. oftast.
16. gillar du orange? -  usch och fy
18. har du nån sjukdom? - haha, ontiryggenochnacken syndrom?

20. har du en gris? - om man räknar min broder. 
21. har du en plattång? - vet faktiskt inte, har aldrig plattat mitt hår, men kan hända att det ligger en i garderoben, haha
22. har du en bror? -  tyvärr.
23. har du sjukt bra humor? - så otroligt sjukt bra är den1!
24. är du brunett? –  jag är en blondin, liten och fin... haha
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? -  jajjemensaaaaan!
26. tycker du om hästar? - dom är najsbajs! 
27. har du en hund? – uschochfyaldrigimittliv
28. har du skilda föräldrar? snart kanske
29. har du gått på simskola?  hehe, i typ 4 år. tävlade ju för 17 gubbar.

30. har du sagt bög till en kille? -  jappsi
31. har du sagt fitta till en tjej? - nej, inte så att hon hörde, hehe
32. har du fuskat? – inte på ett prov?
33. har du en teve på ditt rum? - nej, men precis utanför dörraaa
34. har du lunar? - nej
35 har du msn? –  näää duvet?
36. har du en syster? - inte biologisk, men sofie pluttish har jag ju, min bajskorv!
37. har du bruna ögon? - naj
38. gillar du att fota? - beror på
39. har du sett dig själv brinna? haha, hehe....... ja
40. hjälper du dina vänner? – nej, jag skiter fullständigt i dom.... JA jag hjälper dom.
41. gillar du tacos? - MMHMMM
42. tycker du att du är söt? -  haha, aldrig.
43. har du dansat? -  pinsamt. ja.
44. har du spelat fotboll? - nej
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - kanske kanske
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? bara onödigt
47. har du ätit sniglar? – usch och fy, nej
48. äger du en locktång? - jajjemensan
49. gillar du att tugga tuggummi? - faktiskt inte
50. borstar du tänderna varje morgon och kväll? – ja, jag är en duktig flicka.
51. gillar du kläder? –  jaaaaaa
52. Hatar du falska vänner? – har inga såna, men ja
53. gillar du räkna matte? – matte är min passion! haha, nä, men matte är fett kul.
54. älskar du någon nu? -  jaa
55. Har du gråtit inför en vän? jao
56. kan du sjunga? – haha, fult men ja
57. Har du sett nån död? ja :(
61. kan du tala spanska? isch hablo espaniol! Okej, detdär kan ha vart lite tyska..
62. är du kortare än 1.60?  höhö, neeeeeej
63. älskar du sommaren? – JAAAAAAAAAAAAAAAAAA
64. älskar du vintern? – usch nej
65. har du mer än 1 par skor? massor
66. brukar du sjunga när du är i duschen? opera u know
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? -  haha, yesbox
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - har 3, haha
69. gillar du att städa? - nej ishlo pishlo.

70. gillar du att sova länge? vem gör inte?!
71. har du vart med om en olycka? aop.
72. är du förvirrad? haha, det är det minsta man kan kalla det....
73. har du mer än 6 par byxor? jaaa.
74. har du förlorat en vän? nje
75. gillar du att shoppa? höhö , jaa
76. har du varit i paris? jepp
77. gillar du ormar?  neeej
78. klarar du dig själv? –  som singel eller vad? klar jag gör.
79. har du lagat mat? – haha, jag suger

80. är du klantig? –  JAAAAAAAAAAAAAAAAA
81. har du foppatoffler? 3 st, 2 är förstora haha
82. har du mer än 20 låtar på din data? - jag har spotify, man är ju modern.
85. har du mer än 7 par nagellack? jag har 36, så jaaa, det kan man säga...
86. har du busringt? hehehe, busigt, jajjemensan.
87. har du skällt på din bror? - OM jag har.

90. sover du med nått gosedjur? - Nej.
91. har du åkt nånstans utan att du får? vet inte?
92. vill du bara bort ibland? - jaa
93. har du tältat? – massor med gånger
94. har du bränt dig? – ahaaa
95. har du lekt med levande ljus ? - jepp
96. har du lekt anden i glaset? – vågar inte, uschh
98. bor du i skåne? – götet ska det vaaaa
99. gillar du hip hop/rap musik? - sådär

100. är du på sista frågan nu? – nej?
101. är du singel? – YEAH
102. har du flygt flygplan nån gång? a duvet. 
103. har du kul just nu? – så tråkigt man kan ha,
104. är du blyg? – OM JAG ÄR, gode gud och kors i taket.

sexigt.
host.
vädligt.

"i kissed you 'cause i like you"

Haha, kan inte sluta lyssna på remixen!
Jag DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR så söt den är. (okej, lite fjortisvarning på det)

here is the evidence, 700 inlägg, WOOOOHO.
Vet ni en sjukt rölig sak?
Det kom in en katt i vårt hus (innan jag kom hem, så jag vet inte vilken tid) genom altandörren, och nu vägrar den lämna vår trädgård, den älskar mig (A)
Fast jag hatar den... hehe.
Eller nä, men jag gjorde det först för hon bara skrämde kaninerna så dom blev helt galna, stackarna. Lille bolleprutt har ju aldrig sett en katt i hela sitt liv, haha.
Men...  jag måste erkänna att jag inte kan hata den. Hon är så charmig.
Jag tror faktiskt inte att hon har nåt hem, stackarn.
Det var det enda intressanta som hänt idag, glömde säga det förut.
Jag glömmer ALLTID alla de intressanta sakerna när jag bloggar, så ni får bara höra det tråkiga, haha.
Stackars eeeeeeeeeer.

bild ni inte sett förut, antagligen för att den är ful.
men ändå.
vem bryr sig egentligen?
heheheee, jag orkar inte ta nya kort så ni får kölla på alla gaaamla.

inlägg numero 700

Är inte det lite sjukt ändå?
Har haft min blogg i drygt ett år & har redan skrivit 700 inlägg... och jag har liksom typ 10 läsare, haha.
(ja, jag gillar att dissa mig själv)
MEN VISST ÄR JAG RÄTT GRYM ÄNDÅ?!?!?
Jo, jag visste väl det.

700, WOOOOOHOOOO

min nacke är död

I'm a dead woman.
Min nacke o rygg gör såinihelveteshellskottasjävlapissröv oooooooooooooooooooooooooooooooooooooont sånifattarinte.
Fast det behöver ni inte oroa era små hjärnor med :):):):)
Idag har jag vart i skolan, som alla andra dagar.
Slutade halvfem (okej, 10över4 men det är ju sak sammaaa) som alla andra torsdagar.
Tog bussen hem, som alla andra dagar (fast denna gången var det faktiskt den nya sortens buss, bara för att jag är cooool. Dessutom var det inga fyllon som sjöng opera eller dagisbarn som sa "snippa", men det är en annan historia.....)
Nu har jag vart hemma o ätit o ska snart göra franskaläxan, som alla andra torsdagar.
Alltså har jag i princip inget kul att säga.
Eller jo - jag ska på bio imon med janinis! WOHOOO! Ska se Hopp, hehe, men vaddååååå, den är ju gullig?
Alltså, jag kan ju bara säga att det har vart en rätt udda vecka, eller iallafall dagar, haha....
Men det är inte heller nåt ni behöver oroa era små söta hjärnor med, de flesta av er vet redan vad det är jag snackar om :)

MALIN, (eller ska jag säga askungen?) skulle vi göra nåt nån dag?
För alltså............. jag ska antagligen rida igen nästa måndag, så då blir det ju inte så bra, o sen nästa fredag
så ska jag på bio så då går det inte helleeeeeer.
MEN, måndan efter det? :D Om du inte kan nån annan dag, typ..... okej, jag kom på att jag inte kan nån
annan dag, hehe. Onsdagar skulle det vara, innan jag ska rida......... ?
Bra att jag använder my bloggish till att snacka med människor, hehe, men sånt är livet om man är bloggare!
HÖHÖ.
Tack för mig.

kan vara den sötaste filmen ever.

NAAAAAAAAAAAAAW ♥♥♥
Sen har vi ju bästa remixen också:

gulligull!

helskotta

Åh fy fasiken, vill helst inte prata om idag för allt gick åt HELVETE, haha.
Först kommer vi till stallet mycket tidigare än vanligt, 5 över 5, och då ser jag att jag ska rida igen i gruppen innan?!
VAFAN!??!?
Det hade jag ingen jäkla aning om. Men det var bara att slänga på hästen grejjorna på 5 minuter, o sticka ner i manegen o köra, haha.
Första gången jag red Fabienne också, HEEEELT UNDERBAAAAAAR!
Vi gjorde lite galoppfattningar från skritt o sånt, jättekul men jäääääättesvettigt, gud mina magmuskler...
Sen skulle vi göra kavalettiprovet och då får jag REX!??!?
MEN FÖR I HELVETE, jag har inte ridit honom på typ minst 1 år och han var INGEN av de jag önskade?
Jaja, det var bara att tuta o köra...
Det gick rakt ut i helskotta, hästen blev galen och ville bara galoppera när det var min tur. Man ska ju tänka på sitsen och händerna och skänklarna och hela tjotaballongen, men det ända jag tänkte på var att hålla honom i trav.
Så jag kan ju bara be till gud att jag blir godkänd, alltså det var den värsta lektionen jag har ridit NÅGONSIN  känns det som!
Riktigt synd eftersom att lektionen innan gick så bra..
Efter det var jag rätt skitförbannad, men det sket jag i & hade kul ändå med massa stalltjejor.
Skolan var ändå rätt soft idag, hade inga direkt jobbiga lektioner, förutom franskan men för EN GÅNG SKULL (typ första gången) så kändes det inte som 5 lektioner i 1, utan kanske 2.... Haha. Franska suger. Varför i helvete valde jag det? Jag är dum i huvet.
Som ni märker så svär jag rätt mycket när jag är arg, därför så är det ingen bra idé att jag bloggar särskillt mycket.. ändå har jag skrivit värsta superinlägget, typ det seriösaste på ett halvår eller så, haha.
Det där med att "fina flickor svär inte" skiter jag fullständigt, kanske för att jag är en ful flicka... hähähä.
Alltså, jag blir gauulen, jag ser aldrig mitt liv som "uppbokat" eller vad man ska säga, men typ alla ba "aaa, martina, när kan vi göra något? du kan ALDRIG". Haha, och sen när jag tänker efter så är det sant... för jag är "uppbokad" typ alla fredagar fram till sommarlovet, alla lördagar också. Några måndagar, alla torsdagar, alla onsdagar o tisdagar... Söndar är i princip den ända dagen då jag har "ledigt", och då har jag sagt till typ 5 pers att jag kan göra nåt, så jag vettefasiken hur detta ska gå?!
Jag vet att ni tycker att det är jättetråkigt att läsa en lång text om mitt tråkiga liv utan bilder, så ni ska få en bild så att ni blir lite gladare.

HAHAHAH
ni får massa jättekonstiga bilder på mig, för jag har inga normala.
det är bara sån jag är.
ni får helt enkelt leva med det.
även om det är svårt.

heheheheee

Tumblr_ljzm5xrsna1qbjt25o1_500_large
det är la änna lite knasigt att när jag INTE uppdaterar, ja då är det massor av människor som läser, men sen när jag verkligen UPPDATERAR, då är det minsan inga som tar sig hit.
Nähäpp.
Hehehehheheheeheheeeeeeeee
jag har inget att säga.
oklart varför jag bloggar.
ni får stå ut.

bara för att jag är så underbart snäll

BLOGGAR PÅ BESTÄLLNING.
Synd för er att jag inte har nåt kul att säga.
Idag har jag vart i skolan, BIG SUPRISE!!!!!
Det var säääämst, franska suger apa. Jag & sara skulle läsa upp vår fina dialog, den var unjefär såhär:
Jag: Hej. Vad heter du?
Sara: Jag heter Sara, du då?
Jag: Jag heter Martina.
Sara: Vilket datum är det?
Jag: Det är den nionde juli.
Sara: OMG!!!!! Jag fyller år idag.
Jag: Grattis! Hur gamal är du?
Sara: Jag vet inte... 200 kanske... du då?
Jag: Jag vet inte, jag är en gris.
Sara: Jaha, nu ska jag gå och köpa tårta, hejdå grisen!
Jag: Hejdå!
Ni måste hålla med om att den är typ den bästa någonsin? Synd bara att ingen i klassen förstår våran humor. Jag höll på att skratta så jag kissade på mig, haha.
Nu har jag ingen jäkla aning om vad jag ska skriva.
SÅ HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

bara för att jag är så vacker, HOOOOOST HOOOOOOOST HOOOOOOOOOST

klia klia klia

Fick lite ryck ikväll & gick ut & la mig i gräset med de små ninisarna o pluggade istället :D
Haha, det var faktiskt rätt kul, min engelskabok typ hatade dom, men matteboken älskade dom jättemycket :D
Skuttis satte sig på den och vägrade gå av den, vad man än gjorde. Om man lyfte bort henne skuttade hon bara upp igen, haha!
Men sen, efter typ nån timma så kunde jag bara inte vara ute längre för det kom så JÄKLA mycket knott så jag tror jag dööööööör!
Hehe, men ändå.
Ska svara på malins kommentarish:

Haha, bra fråga. Jo men, imorse så mådde jag rätt bra, tog bara en huvudvärkstablett o trodde att det skulle gå över.
Men sen när jag kom till skolan så märkte jag att jag blev helt yr & jätte anfådd av att bara gå från bussen till skolan. Men när jag ändå var där så kunde jag ju inte gärna åka hem igen?
Så jag prövade. Efter första lektionen så känndes det som att jag hade feber. Men nästa lektion var SO, och vi har ett grupparbete som jag REDAN har missat massa på, så jag kännde att jag var tvungen att vara med på den lektionen också. Sen så planerade jag faktiskt att åka hem på lunchen, men det var spagetthi o köttfärssås, vilket är typ det godaste nånsin i skolan, så jag stannade och åt. Och sen hade vi idrott, o då skulle jag ändå bara sitta o kolla på, så det var väl OK tänkte jag. MEN!!!!!!! Då skulle vi jogga till vallhalla idrottsplats, dvs att jag skulle GÅ, men jag trodde jag skulle dö, haha. SHIT, ni förstår inte hur det känndes! Hela världen snurrade , jag mådde illa o hade sjukt ont i huvet. Men det gick, och sen när vi kom tillbaka så var det bara engelskan kvar o då skulle vi ändå bara kolla på film. Och sen slutade vi.
DÄRFÖR var jag i skolan,
och jag är inte säker på att jag ska gå till skolan imorron. MEN, jag tror faktiskt att jag ska det, hur sjuk och hur dåligt jag än mår så KAN jag bara inte missa mer nu! Det är ju förfasiken nästan ingenting på terminen kvar, så jag måste pallra min feta röv dit dehär sista veckorna.

haha, vacker bild.......
(vet att några kommer tycka att jag är dum i huvet som går i skolan ändå, men det kan jag inte hjälpa. Det är bara så jag tänker, o ni måste gå på samskolan för att fatta att det inte går att missa det vi gör nu i slutet).

höhö

Eftersom att jag är så snäll, så får ni lite kläder från bikbok också :)
Eller alltså, ni FÅR ju inte kläderna...
Men.... ah, ni fattar !

gullig liten klänning

också lite fejn.

långklänning, jihaa

cute cute

denna var ju änna cool

fin färg!

ganska galet söt , jaoo

lite fin sådära

hehe, kan inte hjääääälpa det, denna är suuuuuuperfiiiiiiiin
'
vet att jag har lagt upp denna också innan, men den ääär ju så gullig !

denna var la änna cool

gillar dessa tröjor typ GAAAAANSKA mycket.

VÄNTA BARA, DOM SKA BLI MINA!!!

ROSA VÄSKA, ge mig!!!!!!
Det var det det !


då vet vi

då vet jag vem jag INTE ska umgås med i sommar :)
höhöhö.

klä sig bör man, annars dör man

Hehe, okej, det kan vara så att jag har gjort om rubriken lite, meeeeeeen.....
vi kör på det! :D

snyggeshorts, wohooo.
fin, enkel klänning.
Typ under en vit jacka, WOHO.
först tyckte jag detta linnet var snyggt, men sen kollade jag på en större bild o ba:
- men vad FAN är detdär?!
Haha, kan någon förklara detta modet för mig? Jag fattar inte....
sjukt söt liten klänning!
Och sen var det väl inte så mycket mer.....
allt detta kom från ginatricot :)

SOMMARPLÅGAN

eller?
NÄÄEEEE, jag tror jag kör på KOMPISPRIS istället.
Men.... man blir liksom fast i denna låten, haha, man kan inte sluta lyssna :o
Det är jättestörande, för den är ju jättedålig!

hjärnhinneinflammation.....

........... IN MY ASS!!!
Denna skiten dödar mig, VAAAAARFÖR JAAAAAAAAG?!?!?!?!?!??!

Har sjukt ont i huvvet och nacken, kan inte böja huvet framåt för då typ dör jag, kan inte ens vända mig om utan att hålla i mig, annars tror jag att jag svimmar.
Har gått omkring o vart snurrig hela dagen, o dessutom mått illa. Det var ett misstag att ens gå till skolan imorse, kände jag på en gång, men vad skulle jag gjort? Jag missar så GALET mycket att jag måste tvinga mig själv dit ändå.
Saken är den att ingen märker ju att jag är sjuk, eftersom att jag inte hostar längre och min röst låter nästan normal, men jag KÄNNER mig så sjuk att jag typ ringer 112, haha, neeeeeeeejdå. Men ni fattar.
IALLAFALL,
så är jag tråkig när jag klagar så det skall jag ICKE göra.
Rätt kul att fler o fler personer i min klass får reda på att jag har en blogg (haha, piiiiiiiiiiiiinsaaaaaaamt),så statestiken stiger, WOHOO.
DESSUTOM,
så hade jag en naken man utanför mitt fönster när jag kom hem.
(haha, "typiskt mig" tänker ni, men nääerå)
Det var faktiskt en målare som hade tat av sig tröjan o showade sitt sixpaaaack lite :)
Jag klagar då inte.
HEHE.

haha, såhär såg jag ut som 11åring..

09.30

MEN BLÄÄÄÄÄ,
nu när jag ska till skolan, så  för FÖRSTA GÅNGEN ever börjar vi halv tio istället för kvart över 8!!!!!!!!!!!!
Får lite fnatt, blöööö.
Jag gick lixom upp extra tidigt...
IALLAFALL, så tvingade jag hedvig att gå in på skype (eller nej, det var heeelt frivilligt) så jag har nåt att göra :D
TIHI.
Nu ska jag fortsätta snacka med henne :D:D

söta kaninisar!

jag är ännu mera död

Fortsättning på föregående inlägg, hittade massa mer läskiga saker, och ALLT stämmer ju för i helskotta!

jag har en lätt hjärnhinneinflammation & kan även ha lätt blindtarmsinflammation,
är det inte typiskt att jag ALLTID får alla "sällsynta, mycket ovanliga sympton/följdsjukdommar"?

jävla skithelvete.
(varför jag gör ett ? på om jag har dålig andedräkt, är ju för att det kan ju inte jag veta ;))

JAMEN JIPPIE! -.-
Jag kunde inte äta nånting o nästan inte dricka nånting på 3 / 4 dagar + igår kunde jag knappt andas
vissa stunder.
Resten behöver jag inte beskriva.

GÖTT LIV JAG KOMMER HA.

HAHA, jag kommer inte få kyssa nån på över ett år :(
staaaaackars.

kul att jag har alla rätt på när man ska söka vård, yes!!!!
Jag sitter här och tror på allvar att jag kommer dö, när pierre säger saker som:
"jag vill ha en kuk mellan bena"
"jag kommer aldrig bli av med oskulden"
hahaha, jag dör.

jag kommer dö

På riktigt nu alltså - jag kommer dö.
Jag har läst om "kyss sjukan" aka körtelfeber, och det ÄR fan det jag har!
På riktigt , jag skojar inte.
Alla understrukna sympton är de jag har / har haft senaste veckan:

OCH DESSUTOM, KOLLA PÅ DETTA:

DET ÄR JU JÄVLIGT BRA, att jag kan få skador på mjälten bara för att jag sprang igår.
Kommer ni ihåg att jag sa att jag hade jätteont i magen?
Och jag har gått omkring och sagt att jag har ont i "mina hjärtan" (det gjorde ont på båda sidor).
DET ÄR FAN MJÄLTEN, helvete!
Dessutom tar det flera månader att bli helt frisk och man har kvar viruset i ETT ÅR (!!!!!!!).
Tror jag dör.
Här och nu.
Hejdå.

rest in peace.

ny design, ohyeah!

KOLLAKOLLAKOLLAKOLLA

Martina blidde lite teknisk och skaffade sig en ny, fin, rosa, sommrig DESIGN, WOHOOO.

Har redan glömt hur det gamla såg ut, haha, hur såg den ut egentligen? :o
Shit, mitt minne alltså....

Men iallafall, den är ju HISTORIA nu när denna har tat över , OHYEAH!

Visst blev det bra? :D


KYSS-SJUKAN!

Tjabbadabbadoouu, vet ni en sjukt kul sak?!??!?!??!!?

Jag har troligtvis den såkallade "kyss-sjukan", HAHAHAHAHA.
Så nu undrar jag:
VEM ÄR DEN SKYLDIGE?

Vet ni en tråkig sak?
Jag har troligtvis även hjärnhinneinflammation :(
Fast alltså ingen farlig, men ändååå!
Kan inte böja ner huvet (har sån jävla huvudvärk så jag tror jag dör) & min nacke är helt stel , abuhuhu.

+ kyss-sjukan kan ta flera MÅNADER för att gå över!
Det är SJUKT, jag vill inte vara sjuk i flera månader?!?!



HAHAHA ÅHNEJ JAG DÖÖÖÖR så passande bild.
Fast nu får ni inte få några konstiga tankar...


hej alla barn, nu blir det barnprogram

Tjenamors tjenamors, här sitter jag o hostar som en galning.
Har svenont i huvet också, MEN nu ska jag inte klaga!
Idaaaaaaag, ska jag typ
  • måla
  • göra lunch
  • schlappaaaah
RIKTIGT jobbigt alltså!
Haha, vettefasiken vad jag ska göra för lunch? Jag suger på allt som har med matlagning att göra.
IALLAFALLLLLLLLLLLLLLLLL
så har jag verkligen ingenting att säga. Chillidill på det!
Så jag drar.
Hajdo.

knasigt är ordet.

äckligt ful, vidrig videoblogg

den blev totalt fail o jag ser ut som en mongo MEN NI FÅR SE DEN ÄNDÅ.
så snäll är jag.

jetenytig

Vet att jag stavar bra :):):)
Det jag vill säga är att jag är så otroligt mega nyttig!
Till lunch åt jag på mcdonalds & nu till middag åt jag thaimat, höhö.
VILL NI FÖRRESTEN VETA HUR DET GICK PÅ ORIENTERINGEN!?
Såklart ni vill.
Iallafall....
Det har ALDRIG gått så dåligt.
Jag bröt, hehe. Alltså, det var inte svårt eller så, men efter 7 kontroller så kunde jag verkligen inte andas
och hela världen snurrade. Jag trodde på riktigt att jag skulle svimma och dö där mitt ute i skogen, haha.
Så jag satte mig ner för att inte svimma, och sen kunde jag nästan inte komma upp. Det gjorde så JÄÄÄÄKLA
ont i mitt huvud o i hjärtat! Så jag försökte bara ta mig till målet, vilket var 2 km bort typ... Jag försökte
gå men det gjorde så jäklans ont att jag typ skrek / grät hela vägen, haha, åh gud jag måste skrämt livet ur
alla jag mötte!
Sen när jag tillslut kom i mål då så drack jag massa vatten o mamma fick springa till serveringen för att köpa
läsk, men då var den SLUT. Men det var en smart tant som kom på att dom kunde blanda jättestark saft
istället, vad som helst för att få upp mitt blodtryck så att jag inte skulle svimma.
Haha, shit, det var riktigt jobbigt! Det blev helt svart för ögonen flera gånger. Kunde nästan inte sitta upp.
Men jag klarade mig, haha. Men jag känner mig så jävla värdelös, jag har orienterat i 6 år och ALDRIG,
ALDRIG brutit en tävling förut! Jag menar - jag har brutit båtbenet, men ändå fortsatt orientera.
Men jag har iallafall lärt mig en läxa, jag kommer ALDRIG mer springa förrens jag är HELT frisk.
SHIT, jag har FORTFARANDE ont i huvet och är FORTFARANDE yr. Och detta hände för... 8 timmar sedan.
JAA, så kan det gå när inte haspen är på.


scary, yeah.

mycket udda

Jag dissade pierre & sofie igår, runt halv 12.
Då somnade jag.
Sen, när klockan var 02.55 så ringer det någon så jag vaknar.
Jag tänkte att det säkert var pierre, för han brukar ringa mig typ mitt i natten..
Men icke sa nicke.
Kille: Hej.
Jag: Hej?...
Kille: Vad heter du?
Jag: Det du.
Kille: Heter du mattepatte? Jag: Haha, men va?
Kille: Pierre sa att du heter mattepatte.
Jag: Jaha.. men nu vill jag faktiskt sova, hejdå.
Och så la jag på.
Men sen, 10 minuter senare när jag precis har somnat om så ringer han igen.
Kille: Hej mattepatte.
Jag: Tja.
Kille: Vad gör du?
Jag: Jag SOVER, och det vill jag gärna fortsätta göra.
Kille: Jaha.... har du tuttar?
Jag: Hahahaha, men herregud..
Kille: Har du inte det?
Jag: Nej duvet.
Kille: Nähä... hejdå :)
Efter ytterligare 10 minuter ringer han igen.
Kille: Heeeej mattepatteee!
Jag: Tjenare tjenare.
Kille: Vill du bli ihop med mig?
Jag: Haha, nej.
Kille: Varför inte? :( Låter jag inte snygg?
Jag: Öh.. jag vet inte vem du är.
Kille: Jag är en kille :)
Jag: Jahaaaaa, menar du det?!
Kille: Jaa :) Men vi kan vara ihop bara denna natten?
Jag: Ja, visst visst, om det gör dig glad... bara jag får sova nu. Hejdå.
Sen efter typ 5 minuter till:
Kille: Heeeej älskling.
Jag: Hej.
Kille: Vi är ihop nu :)
Jag: Jaha, kul kul.
Kille: Aaaaa :)
Jag: mm. Men vet du, jag älskar dig mycket mer om jag får sova.
Kille: Jaha, godnatt då :)
Jag: Godnatt....
Haha, och sen orkade jag inte mer så jag stängde av telefonen.
Vi sa massa mer saker än detta, men detta är lite kortfattat, jag menar, mellan kl 3 o 4 på natten så
kommer man inte ihåg allt som händer.
Jag har vissa aningar om att detta var Lukas......
Haha, det var iallafall sjukt kul.

gal1.


otroligt tråkigt

Jag har i princip 0 att göra så jag tänker tråka ut er med en sånhär tråkig lista - mohahahahaha.
Namn: Martina Med Hemligt Efternamn
Född: 28 jan 1998
Längd: 172 cm , kommer inte växa en milimeter mer, snyft.
Första tanken på morgonen: vafan är klockan?!
Sista tanken på kvällen: hur många timmar jag hinner sova om jag somnar precis NU.
Husdjur: lille bolleprutt som gör konstiga grisljud & skuttis, den gamle tanten ♥
Rädsla: Att de jag älskar ska dö typ? Och spindlar är sjukt läskiga.
Sjukdom: Just nu , förkyldning. Och sen så vet jag inte om man kan räkna blondhet som en sjukdom?
Vad du sover i?: trosor o tshirt
Piercingar: INGA ! jag är stolt.
Civilstatus: jag är friiiiiiiiiiii som en fååågel.
Favoritmat: hm, typ africana? eller grillad lax med vermot sås. Fast om man ska säga snabbmat så är det ceasarsallad
från mcd , eller macka från subwayy.
Favoritparfym: Tréson från Lancôme,
Hur svarar du i telefon?: Om jag inte vet vem det är så säger jag "hej det är martina", annars säger jag typ "tjena tjena"
"tjenamors" "tjabadabadoooou" "hejsansvejsan" eller nåt, haha.
Det sista någon sa till dig: "Hej" sa sofie just, för att jag sa att nån skulle säga nåt, haha.
Favorit dryck: JULMUST / påskmust, men det är ju typ samma sak :):):):):)
Favorit drink: sysslar inte med sånt vettöööö.
Favoritgodis: sånadär sockriga kola/inte kola enligt mig/ nappen saken.
Snarkar du?: hehehehehhe, hoppas jag inte? fast pierre o sofie har bevisat att jag pratas i sömnen och gör massa
konstiga ljud, haha.
Hur många kuddar sover du med?: 3 st
Stökigt eller välstädat?: stökigt måste det vara, man kan ju inte STÄDA.
Om du fick väcka någon från de döda, vem hade du väckt?: morfar.
Snus eller cigg?: inget av det, usch o fyyyyy
Vem saknar du just nu?: min böllipöll, jag ser henne om jag tittar ut genom fönstret, men ändåååå.
Favoritfärg/er: ROSAAAAAAAAAAAAAA
Vilken dialekt är mest attraktiv?: göteborska vettöööö
Har du några syskon?: en lillebror som är typ världens största idiot.
Vem i din släkt pratade du senast med?: öh... vet inte riktigt, haha.
FÖRLÅT (inte) FÖR ATT JAG JUST HAR SLÖSAT 2 MINUTER AV ERT LIV.

failad bild får det bli också bara för det.

jättelyckat

Det är ju jättelyckat när man får en inbjudan till 13års fest, grillfest, av 2 HELT okända människor.
De har skickat ett brev med mitt namn med ett HJÄRTA på...

Haha, ööh....

Tror att dom går i orientering, det är det enda jag vet.
Lite udda, vet inte vad jag ska göra, haha :o
Ska jag säga nej?
Jag menar, jag kan ju inte gå på födelsedagsfest till två människor jag aldrig har hört talas om? Det är ju helt knäppt?

Jaa, jag är lite förvirrad just nu, haha.



i brist av andra bilder.

jag vet att jag är cool

Blidde lite beroende av detdär med att videoblogga så jag kommer nog göra det rätt många gånger kan jag tänka mig, hehe.

Och sofie, detdär men att jag skulle vara FJORTIS är ju bara att glömma, hhahaha.
Att jag sa mm, aah, mm, aa, mm så många gånger var ju för att DRIVA med såna fjortisvideos, din knasbanan, ta din boll o gå till fotbollsplan.

(HAHA, det rimmade ju)

IALLAFAAAAAAAAALLLLLLL.

Näe , jag har ingenting att säga, ska nog ta min lilla rosa skitdator o göra en videoblogg, hihi, busigt.

Sen när pappsi kommer hem så ska vi åka till skolan och hämta typ alla mina skolböcker, det är helt SJUKT så mycket jag missar, har ju vart hemma i 4 dagar nu...



profajlbild på fajsbook.
lite fail men ändå.

Världens bästa videoinlägg

vet att ni vill kolla, så bara GÖR DET.

pruttmänniskor

Har massor av knasiga kommentarer jag ska svara på, ENJOY!

KOM BARA, JAG SER FRAM EMOT DET!!!!!!
Hihi, din lilla pinne, jag knäcker dig med lillfingret ♥♥

Haha, men pierre kan ta o skita ner sig!
Han vet redan hur mycket jag älskar honom.
(okej, det kanske inte är en så bra idé att göra detta VÄRRE..)

TYST MED DIG, det är jag som ska bli författare.
Dessutom är han inte det minsta cool. Han är en liten tönt, det är vad han är.
JAG däremot är VÄDLIGT cool (H) ♥

puckobaaaarn

Hej alla små puckos (speciellt alfhild) (hon borde gå till ryggdoktorn lite oftare o kolla hjärnan) (fast då kanske man ska gå till hövvedoktorn?) (finns det ens en hövvedoktor?) (allafall.)
Jag känner mig rätt grym som kan blåsa en hel klass (om man ska tro på pierre) (vilket jag inte gör) (om någon annan än vicky, malin, affe o pierre vet om detta tror jag jag dör).
IALLAFALL.
Här kommer en låt jag tillägnar affebanan.

den beskriver mina känslor jättebra.
PUSSPUSS lättlurade puckon ♥

DÖDA MIG NU

HAHAHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHH
tror jag dör, vaknar av att alla typ haglar mig med sms.
DET VAR INTE SANT DET JAG SKREV IGÅR, det var en mycket elak plan jag och sofie hade men som aldrig funkade eftersom att en visst PIERRE vägrade logga in på skype.
NI BEHÖVER INTE VARA OROLIGA, jag gillar inte honom. Punkt slut.
hahahhhhahahaha jag dör.

plutten pierre och fidde gangster

Okej, här kommer värsta erkännandet men......
Lova att inte retas, skratta o mobba mig?
PIERRE, är faktiskt inte så dum som jag brukar säga. Egentligen är har inte alls dum. Snarare ganska bra faktiskt.
Jag brukar ju säga att hans flätor är fula och så, men egentligen tycker jag att dom är rätt gulliga faktiskt :)
Hela han är rätt gullig om man ser efter, hihi :). Nu ska jag inte säga för mycket här, men aa...... jag skulle inte klaga om vi hamnade tillsammans på en öde ö om man säger så, tihihi.
FIDDE, är typ världens läskigaste person! Höll på att skita ner mig när jag såg honom, alltså shiiiiiiit. Han är ju typ 190 och värsta gangstern, gick runt med kniv i fickan o sånt... Försökte vara så långt ifrån honom som möjligt och försökte fly några gånger, men var rädd att han skulle leta upp mig och mörda mig om jag gjorde det.
GODE GUD, det var den läskigaste kvällen i hela mitt liv. Dör nästan av att bara tänka på det.
YESBOX, här har vi mitt stora erkännande.
Hoppas jag inte dör.

gulleplutt ♥

värdlens bästa berättelse

Jag läste just i min lillebrors svenskabok. Jag måste säga att han har ärvt min talang att skriva, höhöhö. Nej jag skoja bara, men nu ska ni få höra denna fantastiska berättelsen jag hittade:




Det var en gång en ond apa som planerade att förstöra jorden. Men det var någon som visste att apan skulle förinta jorden. Så han skulle stoppa apan från att förstöra jorden. Apan hade en stor bomb som han skulle släppa på jorden. Han som visste att apan skulle förstöra jorden hette Tobias.
Apan hade en förtrollning som innebar att den som dödar honom kommer att dö!
Så Tobbe måste komma på något. Han tänkte och tänkte och tänkte och tänkte och tänkte. TILLS han kom på hur han skulle göra.
Tobbe gick till apan och frös ner honom och då kom några spöken ut ur hjan hjärna.
Andarna sa:
- NU SKALL DU DÖ!
Då sa Tobias:
- Men jag dödade ju inte apan.
Då sa andarna:
- Men du skall dö ändå och så dödade andarna Tobias och smälte ner isen och så förstörde apan jorden.
SLUT
Fortsättning följer omedelbart.
Apan flög med sitt ryndskepp men kraschade i månen. Där var ett stort monster som hette Carl. Carl gick till apan och slet ut hans hjärta och kastade hjärtat på andarna och andarna brann upp.
Han gick till Tobias och sa:
-QSVKrumpa.
Då började Tobias leva igen.
SLUT.




Ni måste ändå hålla med om att det är en av de bästa historier ni någonsin hört?



skriven av denna fullt normala person.


morsning korsning

Hejsaaaaaaaaaan.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om..

Sitter vid Callekaviars dator, den är jättestor och jättesnabb. Skönt med lite omväxling alltså, haha.

Iallefaaaaaaaaaaall.

Ska kanske spela starcraft 2 när jag ändå sitter här?
Jag är grym på det spelet.

Det går ut på att man ska göra robotar typ som dödar de andra spelarnas robotar och tar över deras baser.
Kolla, jag är ju grym.

Haha, intressant inlägg dethär alltså......

Nä, inte särskilt. Nu drar jag o hittar på nåt.
( tittar på tv alltså )




kolla så passande - den enda bilden Carl har på sin dator är en på Starcraft 2 .


kvällen är ung

jag vill jättegärna sova,
men jag är inte alls trött.
detta kallas för ilandsproblem.
därför ska jag dricka vatten nu.
GODNATT ♥

fräsig bild detdär.
om man ändå hade såna ögon på riktigt...

blir galen!

det där jävla videotestskitsaken vill ju inte publiceras ! :o
ni blir utan videoinlägg för all framtid verkar det som.

testelitest

en otroligt cool testvideo.

svar på kommentarer

Eftersom att ni är så snälla och kommenterar så måste jag ju vara snäll och svara på dom också :):)
Det är ju sjäääälvklart, jag svarar på alla kommentarisar, pusspuss på dom ♥
Okej, detdär gränsade till att vara patetiskt.
Men bara gränsade.

JEFFFLA BAJSSKIT!
Haha, näerå, det var ju ändå mamma som betalade ... ;)
HEHEHEHEHE, inga kommentarer på det....
DU är fin, bananskiten ♥
Och vet du en kul sak?
Ditt namn är sites.com/alfhildärbästivärlden och jag fattar inte ett skit varför.
VARFÖR kvinna, VARFÖR?
Och sen vore jag mycket mycket tacksam om du ville berätta för mig vad som hände på ridningen?
Det vore mycket snelt :)
var det där menat som en bra eller dålig sak malin?.... ♥
tack, din ännu töntigare tönt :D ♥

galen bild,

men jag kan helt enkelt inte hjälpa att jag är galen :)

you better shape up, 'cause I need a man

Haha,
här sitter jag och  sjunger till grease-låtar utan att det låter ett skit eftersom att min röst har dragit till helvetet.
GÖTTMOS!
Tänkte bara att ni ville veta vad jag gör, nu när alla andra rider....... buuuuuääääääääääääääääääääääääh :(
Försökte spela gitarr förut, men mitt huvud strejkade så det gick åt pipsvängen.
VET NI?
När jag skrev dendär kläd-saken så kom jag på världens bästa ord.
CHILLIDILL
Hur awezome är det inte?!??!?!?!?!?!?!
AMAGAAAD ASSÅHHHH!
okej, jag är en mycket misslyckad fjortis.
kan inte ens låtsas att vara en.
hehe.

såhär går det när jag försöker vara fjortis.
bjuder på denna underbart vackra bild.

kompispris

DROGAR denna alltså, den är bäääääääääääst.

kläder, yeah

aha aha i like it!

gina tricot,
249 :-
gina tricot,
299 :-
gina tricot,
99 :-
(å godegud, måste köpa)
gina tricot,
99:-
99:-
zara,
279 :-
nej men kolla, där var ju min kjol ;)
usch så hemska skor...
iallefall: 199 :-
zara,
299 :-
zara,
279 :-
(samma gräsliga skor..)
lite coola sådära,
zara,
399 :-
varför inte som shorts också?
zara,
299 :-
jeans kan man ha även i maj,
FÖR MAN VET ALDRIG NÄR HELVETET SLÄPPER UT O DET BÖRJAR SNÖA!
zara,
399 :-
är det ens möjligt att överleva en sommar utan jeansshort?
skulle inte troo det vaaa?
zara,
279 :-
'
hur snygg är den inte?!
zara,
199 :-
chillidill-tröja
zara,
179 :-
(var såhääär nära på att prova en sån, men sen glömde jag det, haha)
'
haha, "i'm the girl that your parents warned you about"
zara,
79:-
vad är det med mig & tröjor med text på!?
zara,
99 :-
OCH SÅ KÖR VI LITE OUTFITS FRÅN HM:





Sådärja!

ett mirakel

Jag lyckades äta HELA pizzan + 3/4 paket ballerina kakor, HAAAAAALELUJAH!
Detta är väldigt superfantastiskt.
Det var bara det jag skulle berätta.
Nu får jag väl typ kolla på kläder eller nåt? Eller hitta på lite skönhetstips så att ni har nåt att läsa om, haha ;).
Jag lovar - om jag säger att det är inne att ha hundskit på huvet så skulle ni ha det.
Okej, kanske inte...
Men jag kan ju fortsätta drömma :)

ni förstår, att när man är döende så får man rosa ögon.
kolla bara, jag har bildbevis.

meddelande från himlen

Tjenamors alla bananer!
Vet ni en sak?
Jag har ätit yoghuuuurt, woawoawoaaa!
Och funderar på att äta en pizza, grandiosa extra allt?
Kan ju bara be till gud att jag inte kommer spy.
Allt smakar som spya MEN DET SKITER JAG FULLSTÄNDIGT TOTALT i, jag tänker inte magra bort till döds, jag ska bli så fet att jag rullar fram!
NU JÄVLAR!!!!
...
Okej, jag inser att detta inte är en 5-stjärnig plan när man nästan spyr av vatten....
Men iallefall, om jag klarar lite yoghurt borde jag klara en pizza.
Tycker ni inte det?
Inte?
Nähä.
Vi får la seeeeeeee !
Om affebananskit råkar läsa detta innan kl 17.00 vore det väldigt bra,
jag kan inte rida idag för jag är SJUK (om du har missat detta), och jag tror det är vi som kör idag?
För om inte dina föräldrar kan köra dig så kan mamma köra dig iallefall :):):):):):)
PUSSPUSSSS pussa odin från mig ♥
Å HELVETES JÄVLA RÖVSKIT!!!!!
jag kom precis på att dom säkert kommer göra ryttarmärke-cavaletti-skit-provet idag, å heeeeeeeelvete!
HEEEEEEEEEEEELVEEEEEEEEEETEEEEEEEEEEEEEEE.
Iallafaaaaaaaaaaaalll.
Nu ska jag gå och käka dendär jävla pizzan, och kolla på min kära disney channel, skulle inte överlevt utan den underbara kanalen ♥
Kan inte räkna alla avsnitt jag har kollat på Phinneas & Ferb idag o igår allså, bäääst är dom.
Haha,
nu börjar jag sjunka riktigt lågt, bäst att jag käkar pizzan innan jag ångrar mig.
PUSSHEJ ♥

hur jag ser ut i mina friska dagar.
ingen ska behöva veta hur jag ser ut just nu - ni kommer få men för livet.

död

Hej.
Jag.
Är.
Mycket.
Död.
Ses.
När.
Jag.
Har.
Återuppstått.
Har.
40.
Graders.
Feber.
Kan.
Inte.
Äta.
Ett.
Skit.
Hejdå.

från när jag precis blev frisk från influensan.
jag var typ bara skinn och ben.
om det blir så denna gången också så dödar jag.. någon..

atchooooo

Är det inte typiskt mig att bli förkyld precis när sommaren (nästan) är här?
Jag är iallafall förbannat jävla apmycket förkyld. Tror jag dör snart, allvarligt talat.
OCH VI SKA HA IDROTTSDAG IMON, fan va bra alltså!!!!!!!! inte.
RÖVDÅLIGT rättare sagt.
Helvetesjävlaskithelvete,pissbajsapröv.
IALLAFAAAAAAAAAAALL :)
Nu ska jag inte vara negatiiiiiv.
Absoluuut inte.
FAST JO FÖR I HELVETE, DET SKA JAG VISST DET, FÖR DET FINNS FAN INGET POSSITIVT JUST NU.
snart rinner det säkert snor ur ögonen på mig också.
då skulle jag se ut såhär.
om ni vill veta alltså.
klart ni vill.


fett läskigt.

måste dela med mig

Skrev just en dikt.
Den  är typ BÄST I VÄRLDEN!!!!!
Därför måste jag dela med mig av den till er.
Såhär går den:
Hej jag heter Rut
Jag kan slå en knut
Knut är min man
Rimma jag kan
När jag inte mår bra
Äter jag chokla'
Och slår på min Knut
För jag heter Rut!
Jag kan slå en knut
Knut är min man
Rimma jag kan
När jag inte mår bra
Äter jag chokla'
Och slår på min Knut
För jag heter Rut!
Erkänn nu bara att det var den bästa dikten ni hört i hela erat liv?
mmmhmmm, jaaahaaa, jo jag visste väl det.

kanske skulle man skaffa sig lila ögon?
fast naeeeeee.

martina

i egen hög person.
(mina ögon är awesome ibland)

martina ♥