allô allô

Sitter på min sega stenåldersdata (malin kan bekräfta) och ska försöka skriva ett inlägg om idag.

På morgonen på bussen så satt jag & snacka med wille om allt som händer i livet haha. Den killen är det lätt att prata med asså. Bussen kom 10 min sent för att det är så halt = massa olyckor = köer = sen buss. Så jag kom typ 5 min sent, men det gick ändå rätt bra för jag gick på sa hos min franskalärare & hon älskar mig :) Haha, nä, hon hatar mig, men det gick bra ändå.
Efter SA hade vi bild. Rätt soft ändå, jag satt bara och färglade min frukostbild (-.-). Sen körde vi dictionary :D (Haha, som Henke säger, klara, färdiga, MOALAH). Det var kul, även fast killarna vann med 1 poäng.
Sedan hade vi handledning & hade stina gjort ett färgglatt papper med ens namn och julbilder på , och sen skulle alla skriva snälla saker om varandra på dom, ni vet som vi gjorde i typ tvåan? Det var as kul :D Sen på rasten satt jag, hedda, thea & paou och försökte lista ut vilka som hade skrivit vad, haha ;). Roligast av allt var att Heddas text till mig tog upp typ halva pappret, haha, älskar dig ♥.
Påväg till lunchen bevisade jag min vanliga otur. Jag halkade på isen och åkte på rygg nerför 3 trappsteg. Sen slog jag i huvet i isen, haha, och dessutom blev jag heeeelt genomblöt, det såg ut som om jag hade kissat på mig, hihi. Värst av allt var att jag drog med mig Thea, så hon blev helt blöt på benet, men hon hade svarta byxor så det syntes inte, vilket det dessvärre gjorde på mig. Hehe.
Efter lunchen (som för övrigt blev risgrynsgröt, pepparkakor och clementiner, muuums) så hade vi hemkunskap. Det var rätt skönt, för vi skulle bara planera provbakningen vi ska ha v. 2. Jag ska baka kladdkaka med hedvig, muuums. Sen skulle vi städa. Hehe, det gick sådär med det.. Jag och hedvig fick lite fnatt (jag vet inte vad som fög i oss) så vi sprang omkring och jagade varann med disktrasor & diskmedel. Haha, moget, jag vet. Och killarna hade nån slags "ta-bort-fläckar-hysteri". Haha, det var helt sjukt kul att titta på, det går verkligen inte att beskriva. Man måste se det ;).
Sen var det innebandytunering, men det sket jag fullständigt i och åkte hem. Eller asså, man fiiiiick åka hem, jag skolkade inte ;). Sen gick jag direkt till öb & satt och väntade på Malin. Jag hade ingen aning om var hon var så jag satt ute i 20 min tills linnea kom och sa att dom var i desar klassrum på språnget, så jag kunde komma upp dit. YÄÄS, jag hade typ fryst fast i bänken vid det laget, men iallafall :). Sen träffade jag även Pierre, som kännde sig lite smått ägd sen igår (AHAHAHHAHAHAA). Jag förklarar senare ;).
Nu orkar jag inte berätta mer, jag har vart med malin och nu sitter jag här. Det var det.
Sorry för att jag fortfarande inte har några bilder, men ni får stå ut tills min dator är lagad :) inte för att jag vet om några av mina bilder skulle vara kvar då, men man får ju hoppas, för det är ju trots allt bara skärmen som är sönder...
Smell you later ! ♥

Kommentarer
Postat av: HEJ

va de i torsdags? HAHAHA JAG FICK SLUTA TIDIGARE HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA btw, jag hatar innebandy turnering, tur att vi inte ha nån^^;P<3

2010-12-20 @ 08:20:38
URL: http://aalfhildds.blogg.se/
Postat av: Noamolly

I love this page.

2011-05-09 @ 11:58:30
URL: http://noamolly.blogger20.com

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
martina ♥