normala vänner :)

Hej, mina tre sista fingrara på vänsterhanden har somnat! Normalt sätt att börja ett inlägg på, jag vet, men herreguuuuuuuuuud jag har fan kramp eller nåt! Åhåhåååååå nu kittlas det iställetz! :D:D:D. Damp. Jag håller faktiskt på att dör här! 112? Någon? Nähä, skit i det då........... Det jag skulle säga är att jag har väldigt normala vänner :) affebananmos vill åka till allum och pippa godis.... Och sofie kom på NU att Jack Sparrow är snygg. Något måste vara allvarligt fel i huvudet på dom båda :) det är kanske därför jag älskar dom så mycket? Skulle tro det ! Nu ska jag keeeeka, har vart ute på havet hela dagen och ser just nu ut som en wienerkörv (alexanders förklaring) , även om jag har haft ett ton MINST solkräm på mig. Bra där! Pusshejdååååååå.

the amazing story about the oboypaket

Nu ska ni få höra på nåt kul! Haha... Jo alltså, när vi packade upp alla ton mat så ser vi att Carl har tagit ett storpack oboy istället för ett vanligt. Och mamma hade tydligen självskannat den. "men jag kommer inte ihåg att det var ett storpack jag skannade?" sa mamma. "nej men jag höll för där det stog bigpack, och den bara pippade du den". HAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA, okeeeeej..... Pippa betyder tydligen skanna på carls språk.. Och han visste inte heller vad det egentligen betydde. Det kan jag säga att det vet han nu. Klart och tydligt. Så nu går han omkring och säger saker som jag inte ens kommer ta upp här, heerregud, det är pinsamt att ha nåt med den ungen att göra... Iallafaall, så sitter jag ute nu och myggjävlarna äter upp mig, så jag sska gå in och se en film. Ciao!

HIHI,

KLICKA HÄR SÅ HÄNDER NÅT KUUUL
hihi!

HEEEEEEEEEEEEEEJ hopp!

Tjong i ballongen, jag är glaaad idaaaag !
Livet får vara hur jävla surt som helst, men idag bara skiter jag i allt och chillaaaaaaaar, yeah .
Ska dra upp till landet också, måste packa för 3 veckor....... YES, jag som ALLTID packar så liiiiiiiiiiiiiiiiite.
........
............
JAJAJAJA, jag vet att jag packar typ 1000 gånger mer än vad jag behöver.
Jag kommer fan ta med mig hela huset tillslut :o.
Jajajajajajajajaja, jag är så jäkla glaaaaaaaaaad ändåååååååååå.
JAG SKA SEEGLA så in i hellskotta alltså, tjena!
Förresten så har jag & mamma kollat på fevor och så, hihihihihi. Fast vi kommer inte köpa en ny för 55.000 kr bara för att jag ska kunna segla några gånger på sommaren, haha. Och dessutom så är maxvikten 100 - 130 kilo, så där har vi ett litet problem. Någon som väger under 72 kilo? Som vill segla med mig? På orust? .....
OCH FÖRRESTEN, ni lite mer segelkunniga... heter det inte spinnacker , alltså förseglet på fevor? Heter det gennacker? För det stog gennacker på ett ställa jag kollade, men jag har lärt mig att det heter spinnacker, haha. Vilka probleeem!
OHYES , jag är så taggad på att seeeeglaaaaaa.
Att segla stort fartyg har vi nog räknat ut att det inte är nåt för mig... men att segla jolle det är då fan det mest underbara som finns! Optimistjolle är ju sådär lagom kul, jag är alldeles förstor egentligen haha, mina ben sticker ut en halvmeter utanför relingen typ ;). Och dessutom går det inte så snabbt heller, men det är ju härligt ibland, för då kan man bara ligga och chilla typ!
Men RS feva XL, det är nog fasen det roligaste som finns! Man bara flyyger fram, och sen är det askalaskul att kapsejsa också, haha. Dessutom är man 2 st , så då blir allt mycket roligare. Och när det blåser mycket så måste man verkligen HÄNGA ut för relingen, med rumpan och ryggen i vattnet och bara sitta fast med fötterna innanför båten, för det är så lätt att kapsejsa haha.
OJOJOJOJOJ, jag har just skrivit ett långt inlägg om hur det är att segla haha........
BRA!
Hoppas att ni bryr er riktigt mycket om segling, annars blir det tråååkigt för eeeeeeeer :):):):):).
Herregud, jag fattar inte vad som har hänt med mig!? Jag har blivit en helt annan människa på typ 1 vecka.
Galet! Men nu måste jag faktiskt börja packa, ska åka till kåhögs gård , sen till allum, sen till bibblan, sen till donken... fullt uuuuupppp!
Och sen ska vi ju såklart åka till landet också, haha. Innan kl 6 ikväll!
Och då ska vi stanna vid keeexfabriken, wohooooooo! Köpa "baddare" tills hela bilen är full.
Alltså ni fattar inte hur jävla fet jag ska bli i sommar! Ska äta så mycket marshmallows, chilps, godis, choklad, kakor, osv osv tills det sprutar ur öronen på mig !
WOHOOOOOOOOOOOOOO, nu kör vi !
haha, jag är ett stort knasmongo.

knasanfall

HAHAHAHAA jag tror jag dör.
Pierre blev väldigt ledsen för att jag skrev att vi bara vad kompisar i förra inlägget, så ja...
MIN STORA KÄRLEK PIERRE , är väldigt väldigt vacker!
kan inte fatta att jag skrev det, hahahaahah

pirreplutt

min kompis är ful hihihihi!
ELAK ÄR DU PIERRE, BARA SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄG :(

Svar på frågestunden

pauline om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
ciao där modellen-martina !
De är P.A.U.L.I.N.E. Här :D
Här kommer lite trevliga frågor.... ;p
1. Drömmer du om att bli modell ? - haha, njaääuu. ibland, ibland inte? knas.
2. Vill du att din blogg ska bli "stor" ? - nej, eller... jag menar, jag skäms för den ;) inte ens hedda visste att jag hade en blogg förrens nån gång i våras, och jag skulle aldrig i livet skriva ut den på facebook eller nåt, så det är nog rätt kört att min blogg kommer bli stor, hehe.
3. Var handlar du dina kläder ? - det beror på vilka affärer som finns där jag handlar, men mest på zara, bikbok... eller, jag handlar där jag ser att det finns fina saker :)
4. Tycker du de är snyggt med banan gult läppstift ? - jättesexigt! ska skaffa det imorron..
5. Skulle du kunna tänka dej att gå till skolan helt naken för en miljon kr ? - alltså.... en miljon är väldigt mycket pengar.. men näääää, herregud!
6. Är du arab ? :)) - klart jag är! har du inte hört mig prata arabiska? hdoishgoadnuihewghd. det betyder "hej pauline du är väldigt fin".
7. Gillar du ekorrar ? - jaaa!!! deras svansar är så ulligulliga  !
8. Kan du lägga ut lite bilder på dina kaniner, vad heter dem ? - klart jag kan, gör det i ett annat inlägg :)
9. Vilken frukt kan du se dig som ? - hm.. jag tycker att jag är väldigt mycket en gul banan!
10. Hur kan du va så himla snyggg !? - frågan är hur DU kan vara så himla snygg! Jag ser ut som en babianrumpa.

Haha, där får du lite att klura på ;) höh
Bajs bajs från mej
sara om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
vad gillar du att göra på fritiden? - jag gillar att chillaaaa ;). Nejmen, jag gillar att äta jordgubbar, vara med kompisar, baaaada, blogga, grilla..... spela fotboll med knasiga människor klockan 12 på natten på Orust, gosa med kaninerna, ha kul med familjen, ha filmkväll, äta gooooodis!!!!, äta chips, äta övriga onyttiga saker, äta något överhuvudtaget.. jag gillar att göra mycket !

Moa♥ om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
Varför började du blogga? - från början (när jag var typ 9) så hade jag en blogg där jag skrev massa dikter (hahaha, jag var värsta poeten när jag var liten), men sen la jag ner den bloggen. sen skaffade jag en blogg som hette typ "mmartinaah" eller nåt sånt fjortisnamn, haha. men den krånglade hela tiden, så jag la ner den och startade denna för över ett år sedan nu :). Jag vet faktiskt inte varför jag började blogga, det var väl ett bra sätt att skriva ner knasiga saker?
Gillar du godis? - VEM GILLAR INTE GODIS?!?!?!??!
1.Var bor du? - jag bor i ett hus. hihi! nejmen, jag bor lite utanför göteborg :)
2.Har du syskon,och i.s.f. hur många? - jajjemensan, en lillebror. han är världens jobbigaste.
3.Kör du ngn sport? - kör och kör, men jag rider och orienterar. men funderar starkt på att sluta i båda och börja med basket och friidrott istället!
4.Vad gör du helst på fritiden? - svarade på det däruppe!
5.Reser du ofta,hur många länder har du varit i? - nja, reser inte jättejätteofta precis ;). förra gången var på novemberlovet, till egypten. vi skulle åkt till typ paris eller österrike på påsklovet men det blev inte så, och sen så skulle vi bilat till kroatien nu på sommarlovet, men jag ville hellre vara på Orust och seegla, haha.
6.Regnar det hos dig nu? - Just nu skiner soooleen! :D
7.Hur många besökare har din blogg per dag ungefär? - det är jättejätteolika! ibland kan jag ha 8 st haha. men nu har jag haft mellan 40 - 70 i några dagar :)

Jag är en blandning av en prickig kamel och en gräshoppa från Turkmenistan:D om du undrade alltså... - men åh så trevligt, det låter knasigt och bra :o önskar att jag också var en prickig kamel...

amanda :) om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
Hihi, kan du inte svara på frågorna på bilden? Dom var ju bäst ;) - klart jag kan!
Är du en apa? - i grund och botten, ja!
Är det sexigt att äta grädde på toan? - klart det är.
Är du totalpuckad eller bara lite mongo varje lördag kl. 5? - jag är totalpuckad OCH mongo varje lördag kl. 5 :)
Är du typ värsta bitchen, daah? - asså daah, klart jag är?
Pruttar du ofta? - alltid!
Är det sant att du har stl 48 i skor? - 48 - 10 = 38 och dääär har du svaret!
Varför har du så stor neeeesa? - för att jag ska kunna lukta på dig bättre såklart .
Emelie om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
1. När fyller du år? - 28 januari!
2. Vilket år är du född? - 98, hihi. jag är en liten skit.
3. Favoritfärg? - rooosaaaa! men ljusblått är också himla fint
4. Gillar du apor? - klart jag är, jag själv är ju en?
5. Favoritämne i skolan? - hm.. rast? hihi, neej så får man inte säga! det är väl SO kanske, för att läraren är grym. matte är fan kul, om det inte skulle vart så himla lätt.
6. Lovar du att du svarar ärligt på alla frågor? - klart! men inte på de oseriösa / knasiga frågorna, då svarar jag kalasknasigt :) typ som gult läppstift...
7. Vad var det senaste du åt? - marrängtårta made by MARTINA! ohyeah.
8. Hur många barn vill du ha? - 2 tror jag? har liksom inte tänkt på barn än...
Hihi, det var dom jag kom på!
LadyyZ om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
Tjobre!
1. Skriver du dagbok? - nej, eller man kan ju säga att bloggen är min dagbok? :)
2. Pizza eller hamburgare? - pizzaaaa
3. Längd och vikt? - jag är 172 cm och väger ca 48 kg. (fuuuuckkkkk, jag FÖRSÖKER gå upp, men när jag har ätit typ chips, godis, alla möjliga onyttigheter så väger jag MINDRE?!)
4. BH-storlek? - 65C ,  fattar inte att detta är så intressant? ;)
5. Favvoglass? - ben & jerryyyys peanut butter , eller magnum gold :)
6. Hur ser din drömkille ut? - haha, oj.. har inte funderat på detta, ;). men typ.. längre än mig ska han vara iallafall! blond eller brunhårig spelar ingen roll, blå eller bruna ögon kanske? sen så måste han ju vara biff & försvara mig från alla pedofiler, haha. nä jag skoja bara :). det är ju inte utsidan som spelar så stor roll faktiskt !
7. Följer du modet? - nää, inte speciellt . tar på mig det som är skönt, haha :) och det jag själv tycker är snyggt såklart.
8. Skalbaggar eller maskar? - åh fy, jag hatar dem båda.
9. Vilken färg på nagellack är snyggast? - jag har 17 rosa eller något, så det måste ju vara svaret ;) fast turkost är superfint på sommaren när man är brun, och vitt är också jädrigt nice då!
10. Vad vill du bli när du blir stor (haha)? - journalist eller författare, haha. och så har jag funderat på polis faktiskt ! riktigt coolt. men jag har nån slags "dröm" om att vara författare & kanske (KANSKE KANSKE) modell, för då kan man ju själv lägga upp sin tid med att skriva böcker, och då kan man ju åka på modelluppdrag utan att tänka på jobbet.
11. Har du haft en pojkvänn? - klart jag har haft, men inte just nu :)
12. Hur många fästingar har du haft iår? - ojoj, jag har tappat räkningen ! fästingar älskar mig, fick över 20 st på 3 dagar.
Hoppas att det räcker med dessa knasiga frågorna ;)
Karin om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
1. är du kär? - nej :)
2. isåfall i vem? - guuud i himelen! skoja bara, haha, ingen :)
3. vilken kändis vill du träffa? - cody simpson ? hihihiiii, hur söt får man bli?!
4. vad har du för klädstil? - vet inte riktigt, haha... älskar tights! och tjocktröjooor.
5. hur länge har du bloggat? - sedan 7 april 2010 :) (affebananmos födelsedag!)
6. favorit tvserie? - vampire diaries är den enda jag följer :) ÅÅH, tack! nu kom jag på att jag måste kolla på det avnittet jag missade i fredags :o om det gick nåt...
Izza om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
vad gör du en sommarkväll? - grillar marshmallows med goa gubbar eller spelar fotboll på fotbollsplan vid lollo med goa gubbar ;). eller ligger med anna i ett tält och snackar om allt mellan himel och jord.
favoritdjur? - kaninisar!
oskuld? - haha.. ja ;)
favoritgodis? - såna nappar som är hälften vita hälften brunaaaa!
har du någon förebild? - ja, min morfar är min förebild! han var författare, lärare och den smartaste personen på jorden. och han var alltid snäll! när jag var liten så gav han mig alltid en krona eller en femma då och då, och jag blev alltid lika glad, haha. han hade ett hjärta av guld! skulle ge vad som helst för att få tillbaka honom till jorden.
bästa svenska artisten? - robyn antar jag?
vad är det bästa med att blogga? - hm... alla fina kommentarer man får!
det sämsta med att blogga? - att vissa får aggrodamp på småsaker man skriver ;).
Trina om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
tjänar du pengar på att blogga? - nej det gör jag inte, haha :)
vet dina föräldrar att du har blogg? - nä faktiskt inte! jag dödar den som säger!
är du kristen? jag är döpt & jag funderar på att konfimera mig, men alltså.. jag tror inte på gud, haha. eller... jag veeet inte .
vilka språk kan du? - svenska, engelska, franska, lite tyska (till hösten kommer jag lära mig), har kunnar norska också !
bor du i villa/lägenhet/radhus..? - jag bor i  villa :)
är du modell? :o (woow isåfall! du passar ^^) - haha, naw, tack! nej, inte ännu. funderar på att skriva kontrakt till hösten.. men vi får se, går ju i åttan då & får betyg, så det känns inte så jättebra att vara borta från skolan på modelluppdrag då...
hur gamal var du när du började sminka dig? - hm.. haha, vilken knasig fråga! jag har ingen aning :o
sminkar du dig varje dag?' - nej verkligen inte ! till skolan har jag mascara, fast inte varje dag såklart. men nu på sommaren så har jag inte sminkat mig en enda gång tror jag!
gillar du justin bieber? - aalltså.. jag är inget fan, men jag har inget emot honom :). fast jag har ju inte sett Never say never än, och alla som ser den har ju blitt helt beroende, tillochmed killar haha. så jaa... jag återkommer när jag sett filmen !

Clara om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
vad har du för skolväska? - en adidas, svart med guldig text :)
vad för böcker gillar du? - jag gillar typ.. roliga böcker! tonnårsböcker typ ;)
vad för filmer gillar du? - komedier!
vilka tidningar läser du? - frida , veckorevyn ibland, solo ibland...
har du en kamera? - jajjemensan!
vilken isåfall? - haha, ingen aning, den är damp.
är du bra på att rita? - jag är sääääääämst på att rita!
har du vart i malmö? - jappsi !
stockholm? - mmhmm
göteborg? - klart, varje dag ;)
redigerar du dina bilder? - nej, eller ibland om jag inte har nåt att göra. fast då skriver jag alltid att dom är redigerade, haha.
vad är din favoritdricka? - cider!
när lägger du dig på vardagar? - runt 11
på helger? - haha, när pierre eller nån annan kan sluta prata med mig ;) blir väl runt 1-2 ?
är du rädd för insekter? - jaaaa, dom är skitäckliga!
är du allergisk mot nånting? - faktiskt inte :)
spelar du nåt instrument? - spelade faktiskt piano i typ en evighet, sen spelade jag gitarr typ 2 ggr, och nu spelar jag bara på skoj..

hoppas att det inte var förmånga frågor , hihi :)) - klart det inte var! bara kul :)
Frida om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:
vaa har du för mobil? - en xperia x10 mini pro ;)
gillar u den? - njaaa
har u många kompisar? - jadå, jag klarar mig, haha ;)
nån som vet ALLT, precis ALLT om dig? - jag själv!
vet du om nån är kär i dig? - hihi, ja faktiskt.. 2 st hihi.
varför är du så vackeeer? - haha , naw! fråga herr Gud i himlen. näerå, jag är faktiskt inte så vacker, så du får helt enkelt fråga din hjärna om den funkar riktigt som den ska :)
vilken agentur tillhör du? - ingen änsålänge!
är du bra på att sjunga? veeeerkligen inte !
kan du videoblogga? - jorå, fast det är superpinsamt! hihi.
gillar du hästar? - haha, nja. jag är knäpp. jag har ridit i 4 år, men ändå gillar jag inte hästar. eller alltså, neeeej , jo jag gillar hästar! klart jag gör. men.. inte jättemycket :)
när lärde du dig att läsa? - när jag var 4 år kunde jag läsa "en liten gris" uttantill.
är det värt att skaffa blogg? - jadå !
vad tycker du om kissie? - när hon har börjat blogga mer som "alexandra" har hon väl blivit okej.. men alltså, hon är sjukligt smal och helt otroligt utséendefixerad, det finns andra saker i livet att bry sig om än att svälta sig själv... + hennes klänning som hon hade på midsommar , det är bara INTE okej.
foki? - hon är supersöt och så, men hennes blogg ... tröttnar man på .
kenza? - hon har fina bilder och så & hon är modell så jag har mycket att lära, haha. näerå , men jaa... hon är väl bra!
vill du plastikoperera dig?  - haha VEEEERKLIGEN INTE !!!!
♥ pinkpiercing.se [foto/redigering] ([email protected]) om FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND:

fin bild!
FRÅGA: har du tagit bilden med självutlösaren, eller har nån tagit bilden på dig? har du i så fall stativ till din kamera? :) - nej, min kompis tog bilden :) haha, jag är ingen fotomänniska (även om systemkameror är himla coola!) så något stativ har jag inte !

DET VAR ALLA FRÅGOR, HOPPAS NI FÅTT ALLA SVAR NI VILLE HAAAA ! :)
Haha, jaa.. och om ni undrar något så är det bara att fråga :)



hahahahha, jag ser.... ond ut !

FRÅÅÅÅÅÅGESTUUUUUUUND

Eftersom att jag ändå är borta i... några dagar... så kan jag ju ha en frågestund tänkte jag!
Smart där ;).
JAPP, så blir det.
Fråga massa smarta, kluriga, knasiga, roliga, töntiga, coola frågor så svarar jag på allt på söndag eller måndag, vet inte när jag kommer hem, hehe..
om ni inte frågar något så får ni stryk!

Ohohoo, stress stress!

Hehe.. mamma ringde kl. halv 1.
Jag: Öeehh... hallåå?..
Mamma: Hej! Du låg väl inte och sov?
Jag: Ehh... nääerå!
Mamma: Men varför tog det så lång tid att svara då? Jag har ringt 3 gånger!
Jag: Eh, jo, alltså... jag satt på toa...
I nödfall får man dra till med knasiga förklaringar.
Jag har typ 100000 saker som jag måste göra innan kl. 3 idag, och ändå så sitter jag här och bloggar?
BRA! TOPPEN!
Ujujuj, jo men det jag skulle säga är att jag ska upp till landet nu ikväll, alltså så får ni inga roliga inlägg (bara mobilbloggar) fram tills... eh... söndag? måndag? Nån gång :).
knasbild!
PUSSPUSSSSSS, vi ses någon gång!

Dag 10 - Det som används mest i min garderob

Åhåhåhåhåååå, jag som hade tänkt att ha massa bilder o sånt nu, men nu är typ allt nerpackat................
Men aaaaaaa, får väl skriva istället... 
NEJ VÄNTA, jag kan göra en outfit som jag vill ha istället! :D
Så får det bli.
Oh nooo, jag hinner inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
nu ska jag snart iväääääg, HA DET BRAA! ♥

modellbilder

Här är några av  alla bilderna jag och Hedda tog igår.
Nu får ni tamigsjutton säga vad ni tycker! Hihi :)
På de 7 sista bilderna har jag lite mascara, men annars är jag osminkad.

nä ja bah rulla fram

VEEM SKA    STOPPA MIG NÄR JAG BARA RULLAR FRAM
JAG TAR DIG TILL STÄLLEN BARA DRÖMMAR KAN
EN ÄNGEL FRÅN HIMLEN JA DET UNDRAR MAN
KOM IGEN Å GUNGA FRAM

Hehehehhehe.

Kommer ni ihåg att jag sa att det var en låt som gick "nåt med rullar fram" för några inlägg sedan?
Pro som man är så har jag hittat den. KLART ! Och den är helt enkelt bara bäst. Sitter och drogar.

Hihi, känner mig jättesnäll på msn... inte.  Har jag gått o blitt en bitch?
BIAAATCHHH.
NÄERÅ :D illa.



SNART ska jag börja blogga från min lille rosa laptop igen, men tills dess så får ni stå ut med gamla bilder :)

nej, jag tänker fan inte komma och köpa!

Jag tror jag blir galen,

när man sitter och äter middag / solar / gör något andra som alla normala personer brukar göra på sin bakveranda så är det alltid en liten ungjävel som står och skriker

"KOM OCH KÖÖP! EN TJUGOLAPP!"

till förbannelse, hon slutar för fan inte heller! När jag låg och solade där i våras nångång så höll hon på så i 45 minuter, non-stop. Man började fundera på hur ungen andas. Jag gissar på med röven.

Japp, och nu vid middagen så stog hon självklart där och skrek igen.
Då fick jag allvarliga funderingar på att gå dit, ge henner en bitch-slap och säga

"MEN HÅLL KÄFTEN FÖR FAAN, UNGJÄVEL!"

Haha, jag fick en bild i huvudet när jag gjorde det...

Jag är ond.
På riktigt.



min lillebror har en bild på Homer på sin dator.
Om ni ville veta.

SJUKT är vad det är

Haha, jag tror jag tuppar av.

Jag känner 2 st modeller!?
En i stockholmsgruppen & en i Avenue Modeller.

Jaa.... världen är liten. (Och det är inte så att jag har LETAT heller, jag har bara råkat se dom o ba "nämen!... det är ju hoooon") haha.

Jedrar alltså, shiiiiiiiiit. FASEN, gud. APA! Jag vet inte om jag vågar, haha, jag tror jag skiter i hela grejjen...

tjenaaa

Haha, nu har hedvig precis åkt hem...

Och eftersom att jag inte har så mycket att göra så gick jag och öppnade kylskåpet (jag äter ALLTID när jag inte har nåt att göra). Och vad är det inte jag ser?
Jo, ett helt paket med världens godaste jordgubbar.
Hahahah, åååh, Hedda kommer döda mig för att jag inte hittade det när hon vad här :).

Vi åt ju upp det andra paketet igårkväll, till filmen, heheeee.

JAPP, vi är jordgubbsberoende. Problem med det?!?!?!??
Skoooja baaaraaa :):):):).

Eftersom att jag sitter vid "fel" dator, så får ni inte se några fler modellbilder just nu, hihihi.
Baaad fooor yoooooouuuu.



men man kan ju alltid köra en favorit i repris ;)

test

Följ min blogg med Bloglovin

test

Följ min blogg med Bloglovin

Dag 9 - Detta får mig att skratta

Det är ungefär samma sak här som med "vad jag är rädd för", eftersom att jag skrattar åt verkligen ALLT!
Men men, jag får väl ge det ett försök ;)
Blondinskämt

Tills jag inser att skämtaren menar det till mig..............
När folk blir rädda

Haha, jag kan inte hjälpa det, men alla ser så roliga ut när dom blir rädda :D
Komedier

Konstigt va?
Men grejen är att när alla andra typ småfnittrar lite så TJUTER jag av skratt, så fåglarna trillar ner ungefär..
Knasiga människor

Såna som kan vara sig själv fullt ut hela tiden, och såna som har sjuk humor! Das ist very funny.
Norge & Bellmanhistorier

"vad står det i botten av norska simbasänger?" "rökning förbjuden" HAHHAHAHAHAHA.
Mina egna skämt
Nej tjena alltså, jag har lätt den bästa humorn? Eller? Nähä..
Nu måste jag fortsätta skriva , annars kommer jag aldrig hinna!
haha, jag skrattade när denna bilden togs.. därför är den något suddig..

GODMORGON!

Sover ni?
Det har faktiskt vart onsdag i 43 minuter just nu!
Jag och Hedda lever årets längsta dag fullt ut, man måste ju ta vara på tiden? Vi sover sen när det blir en mindre viktig dag ;). Fast.... egentligen... det är ju en annan dag? Fasen, min teori sket sig. MEEEEN, det låtsas vi inte om :):):):):).
Vi ska faktiskt blogg-lana, haha. Eller kanske inte. Vi får se hur det blir. Vi somnar väl när vi är trötta ;).
Jaaaaa, eftersom att jag inte har något intressant att säga så kan ni väl få se lite modellbilder ;).
också en askalasniceig bild!
så otroligt cool man kan vara då, frågan är bara
varför drar jag i min tröja? och varför gör jag nån konstig putsak med munnen?
haha, min verision av att vara cool... tror inte det är nåt jag ska satsa på :)
hihihihihihihi.
MER FÅR NI INTE SEEEE :):):):):)
Lite hemlighetsfullt här, hihi.....

MODELLBILD!

KOLLA! KOLLA!
Hur fantastisk fotograf har jag inte? Gud i himelen, första gången jag älskar en bild på mig själv :o.
Seriöööööst, jag dör lite!
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIG är helt enkelt bäst!

WOHOO!

Hevig min Peddvig är häääär!

Vi har haft det megasuperduperbäst !

Tagit massor med modellbilder, några blev faktiskt riktigt superduperbra! Jag skyller på min superduktiga fotograf ;).

Nu sitter vi och lyssnar på "jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer", haha, Pierre blir galen på mig när jag sitter och sjunger det i skype! Han ba
"Martina, gud så snuskig du är!"
"Näe, vadådå?"
"Vet du inte vad det betyder....?"
"Haha, men PIERRE!"

Jaa.. riktiga äkta knasbollar. Men vi är bäst ändå.

Snart får ni se några modellbilder, WOHOOO tagga tagga!!!!
Galet roligt är det.
Tills dess så får ni nöja er med... ingen bild alls, eftersom att jag sitter på Carls dator. Känns inte som en så bra idé att ha egobilder på den liksom ;).



Förresten!
Kolla Heddis blogg, HÄR!

duktigt martina...

Istället för att gå och duscha så sitter jag och ändrar saker i stilmallen....
AAAH, bra där! Nu kommer jag aldrig hinna, ahha.
Veeeeeeeeeeeeeem bryr sig.
Jo jag, nu ska jag försjutton dra till duschen!
HEJDÅ!

Hedvig is on her wayyyy

WOHOOOOOOOOOO,
just precis ringde en superglad Hedvig som helt enkelt hade missat sms:et, men som jättegärna ville komma ändå.
SÅ HON ÄR PÅVÄÄÄÄÄÄÄÄG, woho, äntligen lite action!
Nu ska vi ha massa kul, käka massa onyttigheter tills vi blir så tjocka att vi rullar fram. (Åh, går det inte en låt så, "rullar fram...."? nån sjöng den på båten har jag för mig..)
WIHOO, nu ska jag bara vänta och vänta och lyssna på musik och vänta....
Och duscha måste jag också, fan också! Finns det nåt tråkigare än att duscha? Nej.
MEN IALLAFAAAAAAAALL, så ses vi väl snart antar jag !
nästan exakt ett år gamal bild...
ÅÅHÅÅÅ vad jag längtar till Orust!!!! Och Hedda ska ju komma och bo med miiiig i några dagar också :D:D:D
Gissa om vi kommer ha kul?
VI KOMMER HA SÅ SJUKT JÄVLA KUL SÅ NI KAN INTE TÄNKA ER!
Segla, bada, åka ut med båten, äta lunch & glass på fisk&skaldjurs restaurangen, gå upp på bergen och flyga drake, fiska krabbor, spela krock & kubb & fotboll osv, plocka blåbär & vinbär & smultron & hallon & björnbär & egenodlade morötter & sockerärtor & alla andra miljoner saker........
Gud i himelen vad jag älskar sommareeeeeeeeeeeeeen!

höhö, nolifer..

Vill ni veta vad jag har gjort idag?
Jag har
vaknat
läst
ätit pastasallad
läst
ätit wienerbröd & chokladbollar
läst ut hela jävla boken
och nu sitter jag här.
Det är precis allting jag har gjort idag!
Men jag kan inte bestämma något, för jag väntar fortfarande på att Hedda ska svara  :o.
Hon svarar inte i telefon, på sms, inte ens hemtelefonen!!! GALEN blir jag snart, Hedvig von Peddvig, ta och svara i din lille ajfån, TACK :):):):):):).
Jag har tillochmed lockat henne med jordgubbar, godis, chips med dipp, ballerina kladdkaka, vattenmelon... hela tjotabalongen! Hur kan man motstå något sådant!?
Japp, nu är min mormor här... trevligt trevligt. Hon har tvingat mig att gå ut och gå en promenad nu kl halv 3, för jag har knappt gått utanför dörren på 3 dagar.
MEN DET ÄR FAKTISKT INTE SÅ JÄVLA KUL NÄR ALLT BARA SNURRAR OCH MAN ÄR HELT SPYFÄRDIG HELA TIDEN!!!!!!
hehe....
nu har jag 6 minuter på mig att gå på toa, sätta i linser, klä på mig, bhajgiahbvidhgpw grwhkpwhbpwirgh.
STRESS!
hejdå.

Dag 8 - Nödvändiga kalorier

Haha, jag fattar själv inte riktigt detta, men..
Det var ju jag som kom på det? 
Så jag får väl försöka antar jag..
Jo, men det jag tror att jag skulle få ut med detta var att säga :
ÄT ONYTTIGA SAKER!
Haha.
Nej, men alltså... det är inte direkt så att jag säger "bli feta" nu,
men om ni tränar och sånt & inte bara ligger hemma i soffan,
så är det klart att ni kan äta vad ni vill!
Det är bara att rådissa alla tidningar som säger att man måste tänka på vad man äter.
Det behöver man inte alls det, om man inte har diabetes eller dåligt blodsocker eller så,
eller om man är i rikszoonen för att få det.
Men vem säger att vi tjejer ska leva livet utan chips?
Jag är beroende av chips.
Och choklad, det käkar vi massor!
Att man får finnar av choklad, det är ju bara puckad. Finns ingen vetenskap bakom det någonstans.
Sen att jag säger att jag äter en påse chips på helgen, ensam.. alltså, det är inte så att jag ljuger om det, men det är inte direkt något jag kan rekomendera.
Saken är att vi alla är olika, så även om det inte betyder att jag blir tjock av att äta så mycket chips, äta godis hela veckan, ta choklad när jag vill och dricka läsk till varje måltid, så behöver inte det betyda att inte du blir det. Vissa tycker att jag har  "magisk matförbränning" haha, och så kan det vara, vad vet jag?
Men en sak jag vet är att du blir inte smällfet för att du äter godis då och då.
Man blir glad av godis.
Man blir glad av chips.
Man blir glad av choklad.
Alla kallar detta för "onödiga kalorier", sånt man inte ska äta, blablabla.
Varför ska man inte äta det om det gör en glad?
För man BLIR glad, blodsockret höjs. Det är ren vetenskap.
ett annat exempel på mycket nödvändiga kalorier!

puddingar

Puddingar är vi allihopa, allihopa, allihopa........
FASEN, jag är inte normal.
Hehehehee. HEEEEEEJ!
Vaknade klockan 12 av att mamma ringde mig & tvingade mig att gå upp.. Elak mamma, jag vet.
Och nu så har Carl massa kompisar här, så han måste ju självklart leka cool och göra massa töntiga saker,
där ingår att mobba mig, dricka juice direkt ur paketet, springa runt och gömma chokladflingor i trädgården....
Nej, han är inte normal.
Så jag har stängt in mig på mitt rum och ska snart kolla på vampire diaries.
Ska bara sluta skriva på detta ultramegasupercoola blogginlägget först :).
Hö. hö. hö.
Nej för sjutton gubbar. Nu måste jag sluta skriva blajja. GODNATT!
Oj, fel fel fel fel fel. Hejdå.
tihihihihi.
jag känner en gris.
hon heter martina, martina heter hon.
och hon kan fisa, fisa dig så hårt.
hon är den blondaste i vår stad,
jag kan berätta för dig att
jag känner en gris.

Dag 7 - Min modellhistoria

Det är massor som undrar över "hur det hände" och såna saker, så jag kännde att det är bäst att skriva ett stort, långt inlägg om hur det vad.
Ja, jag har blivit tillfrågad om jag vill bli modell.
Nej, jag har inte börjat jobba som det.
Nej, jag vet inte om jag ska göra det heller.
Ja, dom var seriösa.
Nej, jag hittar inte på detta?
Första gången:

Det var för ett år sedan. På liseberg. Där vid colorado, nivet?
Jag var helt osminkad, genomblöt (hade precis åkt colorado), håret i en tofs som hängde på sné, stog och åt sockervadd och hade mammas tröja på mig. DÅ av alla tider blir jag "upptäckt som modell".
Först stog det en kvinna och vinkade åt mig, när jag åkte colorado. Jag fattade ingenting, men vinkade tillbaka. Sedan, när vi åkt klart så satte jag mig på en bänk och åt sockervadd. Mamma och Carl gick bort till den "luckan" där man köper popcorn och sånt, för att köpa en sockervadd till Carl också.
Då kommer denna kvinnan fram till mig o räcker fram handen och säger:
"Hej! Du, är det din mamma där borta?"
"Hej, eh.. jaa..."
"Kan vi gå och prata med henne?"
"Jo.. javisst.."
Då trodde jag att det var en av mammas patienter (hon är ju läkare) som typ ville ha hjälp med nån medicin eller något, haha, men det var ändå lite konsigt att hon hade gått till mig först då.
Så vi gick fram till mamma, som fortfarande stog i kön då. Fast hon fick gå ur den. Då sa denna kvinna såhär:
"Ja, hej! Jag heter blablabla och jag jobbar som modellförmedlare på en modellagentur i Borås. Jag kunde inte hjälpa att lägga märke till att er dotter här är väldigt vacker, och hon passar perfekt som en modell. Jag skulle bli jätteglad om ni ville komma förbi någon dag, så kan vi prata om kontrakt och sådant. Först kan du ju få göra några småjobb här hemma i Sverige, men sedan så åker vi utomlands och gör större projekt".
"Jaha, menar du det? Men, jaa... hon är bara 12.."
"Jaha, men ojdå! Det trodde jag inte. Jag skulle gissa på 15 - 16. Isåfall kanske det är bäst att vi väntar tills du är 13 iallafall. Men här har ni mitt kort *ger oss sitt kort*, och det är bara att ringa eller mejla mig så skickar jag mer information och sådant på posten!"
"Jaa, vi får väl tänka på det.."
"Ja, gör det! Och bara så att du vet, så är du riktigt vacker. Du måste se till att det är en bra agentur som får ta hand om dig! Och nu kan jag bara hoppas på att ni hör av er till mig. Hejdå!"
Haha, det var ju lite utav en chock...
Andra gången:

Det var i höstas. I rulltrappan i allum. Jag var där med mamma, för vi köpte matsäck till något. Jag hade världens huvudvärk och stog och tog Ipren och drack Festis.
Då är det en kvinna som står bakom oss i rulltrappan med en kundvagn som säger till mig:
"Hej, ursäkta mig?"
"Jag?"
"Jaa, jag måste bara fråga.. du jobbar som modell va?"
"Eh, nää...."
"Gör du inte?! Du ser verkligen ut som en modell, vackert ansikte och fin kropp. Ja, jag heter då blablabla och jag jobbar för Stockholmsgruppen (FATTAR NI?! STOCKHOLMSGRUPPEN!!!). Du får väldigt gärna kika in till oss, eller gå in på våran hemsida och mejla. Det skulle vara jättekul att få jobba med dig!"
Och så mycket mer än så hann vi inte säga, för vi stog i en rulltrappa liksom..
Ni som vet lite om modellandet vet iallafall att Stockholmsgruppen är den största modellagenturen i Sverige. Alltså shetan pomfretan!
Lite fakta om att vara modell

Det är inte så att jag är värsta proffset eller så, men lite påläst är jag ju iallafall.
I Stockholmsgruppen räknas man fortfarande till "barnmodell" om man är 13 år. Men från och med att man är 15 så räknas man som "riktig modell".
Barnmodeller har inga speciella krav på sig, förutom att dom ska vara hyffsat smala, och ha vackra och intressanta ansikten.
Riktiga modeller har däremot väldigt höga krav på sig, om dom vill jobba som fotomodeller (vilket är det man vill).
Hur lång ska man vara?
För att vara en fotomodell så måste man vara minst 170 cm. Man ska helst vara mellan 172 - 180 cm.
Hur gamal ska man vara?
Man bör inte vara under 13 år, men inte heller över 20 innan man börjar.
Vissa modellagenturer kan kräva att man är minst 15.
Hur stor chans är det är bli fotomodell?
Chansen att kunna leva på lönen man får av olika modelljobb är väldigt liten, det är det inte många som klarar.
Men att få modelljobb och pengar är inte alls jättesvårt, om du är med i en bra agentur.
Hur vacker måste man vara för att bli modell?
Det är väldigt svårt att svara på, eftersom att trenderna ändras.
Men modellagenturer vill ha speciella, vackra och intressanta ansikten. 
Dessutom är det viktigt med en "bra" kropp, som helst ska vara efter måtten:
Längd: 172 - 180 cm.
Byst: 90 cm.
Midja: 60 cm.
Höft: 90 cm.
Klädstorlek: 36 - 38
Smal.
Men sedan har det mycket med egenskaperna att göra, man måste ha: tålamod, attityd, social förmåga och bra hållning. Hur man är som person är väldigt viktigt faktiskt.
Hur blir man modell?
En bra start är att ha en bra portfolio. En portfolio är en samling med bra bilder på dig själv, och dessa ska helst inte vara mobilbilder, utan tagna av en riktig fotograf. Om du inte får hjälp av en agentur så kan du fixa det själv, genom att leta upp en fotograf som vill jobba TFP.
TFP betyder Time For Print, och det innebär att båda får bilderna till sin portfolio, och ingen tar betalt för jobbet. Men det är viktigt att man skriver ett kontrakt där det tydligt står vad bilderna får användas till.
Sen när du har en portfolio så ska du be att få komma på provtagning och visa din portfolio för den modellagentur som du vill jobba med.  Om du är under 18 år så måste du ha tillstånd av din målsman.
Vad är en modellagentur?
Det är ett företag som jobbar med att förmedla modeller. De har en samling med modeller och foton som de jobbar med, och de tar ofta ut en avgift för de modelljobb de förmedlar till sina modeller.
De bolag som vill ha anlita en modell går ofta genom agenturerna för att hitta någon som passar, därför är det väldigt svårt att vara en frilanserad modell, för då har man svårt att bli upptäckt.
Vad ska man tänka på när man väljer agentur?
En seriös agentur har en trovärdig hemsida och en fysisk adress.
Kolla gärna upp agenturens fotografer, eller de fotografer de arbetar med.
Kolla upp företagsfakta.
Du ska aldrig behöva betala för att gå med i en agentur!
Skriv inte på ett kontrakt där det står att agenturen har ensamrätt på dig.
Hur mycket tjänar man som modell?
Det kan ta lång tid att få uppdrag, men när man väl har fått det så får man oftast inte så mycket pengar att man kan leva på det. Därför ska man alltid ha en utbildning att falla tillbaka på om man är fotomodell.
Tar modeller nakenbilder?
Nej, det gör dom inte. Eftersom då stämplas man som en nakenmodell, och då är det oftast inga seriösa företag som vill arbeta med dig.
Varje modell får själv sätta en gräns på hur lättklätt man får bli fotad i.
Japp, nu hoppas jag att ni har lärt er lite mer om hur det är att vara modell :)
haha, en kul grej..
Det kom fram en kille i min klass till mig på gympalektionen och ba:
"Du, Martina, har du bivit frågad om du vill bli modell?"
"Eh, aaa..."
"Fett najs! Varför blir du inte det? Det är ju svincoolt! Men vaddå, kom dom bara fram till dig och frågade om du ville bli modell?"
"Haha, jaa, jo så var det.."
"Gud va kul! Jag tycker att du skulle passa jättebra som modell ;) Bli det! :D"
HAhahahahaahahaha, åååh gud, det var svinkul :D
Han brukar typ aldrig prata med mig annars... eller alltså, jo, men.. ah, ni fattar?
Men saken är den, att jag har ju inte sagt något om det till honom? Så jag fattar verkligen inte hur han kunde fått reda på det, haha.. Ja tjena, ryktet sprider sig ;)

svar på kommentarer

aalfhilddd om Dag 3 - Killar, killar, killar:
haha ja tror ja passar under "Peddo" thihih, tror inte Atlas vill va nära mig igen ;)))))) shyyych berätta inte för någon..............................xD ;)))))
svar:  tihihihihi, nää ALFHILD! Riktig snuskgubbe är du! Förlåt, men det kan vara så att jag råkade skvallra lite för Odin, och nu finns risken att han har spridit detta vidare.... Så om inga rådahästar vill vara nära dig så är det förklaringen.. Jag är mycket ledsen, snällararasöta döda mig inte! ♥
aalfhildd om my god.:
BUHUHUHUHUHUH :,( GRR NÅN MÅSTE SLUTA FÖR ANNARS KMR JA JÖ ALDRIG TRÄFFA DIG ?! BUHU MÅSTE JU HA EN MARTINAKICK MINST 1 GG/VECKA ANNARS DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR JA NOG....... :O ;)<3
svar: HIHIHIHIHIHI, ja någon får bannemig ta och sluta!
kan ju inte klara mig utan min affebanan?! vem skulle annars göra mitt bananliv komplett med sitt bananmos ?!?!? :o
DET ÄR SÅ JÄVLA FETT GOTT med fiskshot. in the club ja0! är ni med ja0! kom igen, jalla jalla, en fet kebab till alla!
aalfhildd om Dag 2 - Beach 2011 - egoboost:
Älskar dig <3
svar: älskar dig mer bananen ♥
aalfhildd om Dag 1 - bloggar jag besöker dagligen:
ohmygodohmygod its such a beautiful surprice ohlalaohlala i´m tha BÄSTA! hihi FUL BILD!!! :( ;)<3
svar:  men hallå, bananhjärnan? kom du på NU att du är bäst? reeedan blixten liksom daaah.
ful bild? vad snackar du om unge? hon till vänster är ju ultracool med sina luftpistoler. hon till höger däremot........ hihihihihi skooojaaaa, snyggunge är vad du är! utan roompaahh för den delen.
Som ni nu kanske ser, så är affebananmos mycket duktig på att kommentera! något jag tycker att ni ska ta efter :):):):):):):):):) ♥
Bananpussar på dig affelido, du är knasbäst!

bara därför får ni en askalasknasig bild på mitt askalasknasiga ögaaaaa!

sjösjuk, landsjuk och alla andra sjukdomar

Åhej åhå, det känns som att jag fortfarande seglar i storm på Marstrandsfjorden (som jag gjorde första dagen).
JÄKLAR vad allt gungar! Sjukt.
T ex när jag sitter på toa, så ser det ut som att hela badrummet går i vågor.
Det betyder att man är landsjuk, att det känns som att man är på havet när marken är stilla.
Inte nog med detta, jag är även förkyld & har feber.
Detta känns inte bra. Måste tvinga mig själv att äta, allting fastnar i halsen och jag tror att jag ska spy hela tiden.
Haha, på båten så stog / satt jag alltid så att jag hade fri väg till relingen på läsidan för att spy, och nu här hemma ser jag alltid till att jag har fri väg till toaletten för att spy.
Känns jättebra detta alltså..............................................................
Blä.
det  är iallafall tur att jag fortfarande kan skratta (även om min röst är på ljudvolym 0), och att jag fortfarande har sånahär fina bilder på pierre.
tur i oturen, som man säger. fan då, det är för 17 bara otur i mitt liv.

TRO DET ELLER EJ

men jag är hemma igen.
Och jag tänker INTE sitta och skriva i en evighet massa blajja om allt, utan bara säga såhär:
DET VAR HEMSKT!
På allvar nu alltså, jag var tvungen att åka hem mitt i går natt, för jag var så sjösjuk att jag verkligen inte klarade mer.
Så mamma och pappa fick köra upp till Fiskebäckskil och hämta hem mig & Hedda.
Alltså gud, jag har aldrig mått så hemskt dåligt förut, i 3 dagar i sträck. Jag trodde seriöst att jag skulle spy varenda sekund. Och allting snurrade, jag var heeeeeemskt yr.
Allvarligt, inga ord kan beskriva hur dåligt jag mådde.
Så tyvärr behövde jag bryta. Och det 10 dagars äventyret som skulle vara kul blev till ett 3 dagars långt helvete.
åååååååh, jag vill bara sova..

Dag 6 - Vad jag är rädd för

Ja gud ja, det skulle bli en bok om jag skulle skriva allt.
Men, jag får väl skriva några ;).
Dockor

Alltså, dockor...
Typ alla skräckfilmer har alltid dockor med i sig. Det måste ju vara något läskigt över dom?
Att dom är så plastiga... stela.. nej usch och fy. Det är bara scaaaryyyy.
Pedofiler

Haha, jaa.. det säger ju sig självt.
Skräckhistorier

Konsigt? ;)
Nej men, om man är på klassresa & sitter vid en eld, och så börjar någon berätta typ "för 100 årsedan var det en klass här på klassresa.... blablabla... och dom kom aldrig tillbaka!" då blir man väl ändå lite skraj?
Eller i mitt fall - dödsrädd, haha.
Hundar

Jag har vart rädd för hundar sedan jag var pytteliten, p.g.a Mördarhunden. Han har bitit sig fast i mina klänningar och sedan slitit sönder dem VARJE gång vi vart hos mina kusiner. Dessutom så hoppar han upp och ställer sig med framtassarna på axlarna på alla människor han möter, och han kan verkligen fälla en vuxen person.
Min morbror är en jävla idiot, UPPFOSTRA DIN HUND FÖR FAN!
Och det är fan inte okej att en hund bryter sig in i en kaninbur och knäcker nacken & ryggraden av kaninen.
DET ÄR FAN SJUKT! AVLIVA HUNDJÄVELN!
Psysiskt sjuka människor

Det finns en tant, som sitter på min buss ibland, som är psysiskt sjuk. Hon är fett läskig.
En gång satt hon på bänken vid busshållplatsen i heden. Och jag bara gick förbi där, för att gå till bilen med min mamma. Och då när jag gick förbi så skrek hon "JÄVLA HORA!". Och så blängde hon helt förbannat på mig, haha.
Och sen en annan gång, när hon också satt där vid heden, så stog jag en bit bort och väntade på bussen. Och sen när jag skulle gå och kolla tidtabellen så skrek hon "FJORTISAR ÄR INTE TILLÅTNA HÄR!". Hahaha! Jag? Fjortis? Ja, ni fattar..
Och sen, en gång när Hedda skulle följa med mig hem, så satt hon på det "tvåsätet" tvärsöver mittgången från oss i bussen, om ni fattar vad jag menar? Vi satt där och pratade helt normalt, och hon satt och stirrade på oss svinsurt. Och sen helt plötsligt, utan att vi hade gjort NÅGONTING, så skrek hon "HÅLL KÄFTEN!!!" till oss, haha.
Lilla Hedvig blev jätterädd :D. Men alltså, det skulle jag också blitt om det inte var så att jag redan visste att hon var psysiskt sjuk. Eller, ingen hade ju sagt det till mig, men jag hade listat ut det själv ;).
Grodor

Alltså grodor.... uuuuuuuschhhh.
Grodor är så slibbiga, slemmiga, äckliga, päckliga, uuuuuhh... het VIDRIGA är dom!
Jag får lite panik varje gång jag ser en groda, haha.
Spindlar

Spindlar är också helt vidriga, med sina långa ben och håriga äckelpäckelkroppar.
Uuuuuuuhh... blä.
Fiskar

Fiskar är så slibbiga och slemmiga, precis som grodor. Och så har dom fjäll... Och så ser dom jätteläskiga ut. Och så vill dom käka upp mig.
Ja, dom är hemska helt enkelt! Jag var livrädd innan vi skulle snorkla i egypten, haha, gode gud...
Skrämmare

Haha, japp.
Som t ex när jag stog i dörröppningen och kollade inåt, in i vårt rum och pratade med Janina (på klassresan). Och det är mörkt ute.
Och så helt plötsligt så tar nån på min axel och säger "BU!". Haha åh jäääääääklar, så jag skrek! Jag hoppade ärligt talat rakt upp i luften, så som dom gör i filmer nivet? CD och Janina tyckte det var svinkul och stog o skrattade åt mig, haha :(.
Mördare, döden och annan sån skit

Ja, det vanliga helt enkelt...
Sen är det ju typ 1000 andra saker jag är rädd för också, men jag ska inte tråka ut er, hihi.
HARE GÖÖTT MOS!

Dag 5 - Mina matvanor

Jappsi, jag får ofta kommentarer som "herregud, du måste äta jättelite!" och "shit, äter du ingenting eller?".
Och det är jag trööööötttt pååååååå!!!!!!!!!!
Så nu JÄKLAR ska ni få se hur jag äter, det är minsan inte lite det.
Frukost

På skoldagar: En talrik fruktyoghurt med Frosties-flingor + en macka med ooost + oboy.
På helger/lov: Ibland scones med massor med marmelad, hihi. Annars oboy eller varm choklad + fruktyoghurt med chokladflingor (eller ibland fruktmüsli) och en macka om jag känner för det.
Lunch

På skoldagar: Skolmaten. Om den är superäcklig så köper jag en ost/skinkfralla i kiosken.
På helger/lov: Om jag är ensam hemma så brukar det bli typ Billys panpizza, haha. Eller så gör jag omelett. Eller så blir det typ, som igår, en baugett + jordgubbar + biggaråer. Men ifall mamma eller pappa är hemma, så lagar dom ju någon mat.
Mellanmål

På skoldagar: När jag kommer hem från skolan så gör jag alltid en STOR skål yoghurt, fullproppad med flingor, och sätter mig framför tvn. Jag brukar stoppa i vindruvor/jordgubbar/något annat jag känner för för stunden så att det blir lite roligare. Och sen kan jag lova, det är MYCKET yoghurt, haha, jag kommer ihåg förta gången Hedda följde med mig efter skolan. Hon orkade knappt äta en 4:de del av "min specialare" ;). Och sen, när jag hade ätit upp allt, så sa hon "Oj, herregud Martina, jag trodde inte att du åt SÅHÄR mycket". HAHAH, jag kommer ihåg det som igår! ;).
Middag

På skoldagar: Det som pappa lagar, helt enkelt. Och så dricker jag alltid cider till, hihi. Läsk 7 dagar i veckan (a).
På helger/lov: Det som pappa lagar då också, men det blir ju lite "finare" än på vanliga dagar. Och så läsk till, såklart ;).
Efter middagen

Jag äter ALLTID choklad/godis/chips efter middagen. ALLTID. På alla vardagar och så också.
Fast ibland, på vardagarna, så äter jag yoghurt istället..
Men på helger så äter jag alltid chips och godis, haha. Jag äter upp en chipspåse själv varje helg..
Och sedan ska vi inte glömma att jag är en sådan som äter när jag har tråkigt.
Så t ex igår, då åt jag en hel stor marabou mjölkchokladkaka. Bara för att jag inte hade något bättre för mig. Och sen på kvällen åt jag, mamma o carl upp en chipspåse, haha.
JA, som ni kanske kan se så äter jag varken lite eller nyttigt. Snarare väldigt MYCKET och väldigt ONYTTIGT. Så ni som håller på att säga att jag har anorexia , inte äter något , osv. Ni kan ju bara slänga er i väggen :).

Dag 4 - I min suddgummiskål

Haha, man kan inte tro det, men min suddgummiskål är faktiskt jätteintressant!
Man vet aldrig vad man kan hitta där.
(bilden är inte helt ny, det har sprungit bort saker från den, och lagts i saker i den)
Det finns...
  • ... en tandborste
  • ... en mobilladdare
  • ... 2 par hörlurar
  • ... ett headset
  • ... en post-it lapp med tid för mitt hälsosamtal
  • ... min gamla mobil
  • ... ett flätat skärp
  • ... en hårklämma
  • ... ett barbie-block
  • ... en kartongförpackning till ett läppglans
  • ... mina gamla glasögon (jahaa, det var DÄR dom var!)
  • ... en bläckpenna, en blyertspenna och en silverpenna
  • ... mitt busskort (GUD VA JAG LETADE EFTER DET IGÅR :o)
  • ... en magnet som ser ut som en pusselbit
  • ... en ihopknycklad lapp där det står "Rea! blablabla" på
  • ... ett kort där mitt simkort har suttit
  • ... mitt kontokort! åh herregud Martina...
  • ... en till post-it lapp där det står massa orienteringssaker
  • ... en lapp där det står "jag ♥ pierre" på, HAHAHHA, maaaliiin?!
  • ... en värktablett
  • ... en whiteboardpenna
  • ... ett rep
  • ... en hårnål
  • ... två små plastblommor
  • ... och en farligt massa suddgummin!
Haha, jaa... man undrar ju hur jag lyckas...
martina - supersamlaren numero 1!

svar på kommentar

Anonym om Dag 3 - Killar, killar, killar:
jag känner mig träffad...
Svar: Haha, gör inte det. För om det är det jag tror du menar så handlar det om en kille jag hade för typ.. 2 år sen ;).

NU SKA JAG SNART IVÄÄÄG,

OOOOOOH MYYYYYYYYYYYY GOOOOOOOOOOOOOOOD.
Tror jag dör lite här.
Har blött hår,
inget är färdigpackat,
måste ta bort gamalt nagellack,
och typ 100000 saker tilll!!!!
ÅHERREMINGET jag kommer dööööö.
mästare påkonstiga miner va? sjeeelvklart.

Dag 3 - Killar, killar, killar

Nu när jag skriver detta, så sitter jag och svälter mig själv i mitt rum. Jag vågar inte gå ner, för där är städerskan, hehe. Klockan är 8, har vart vaken sen 7, men kunde inte somna om så jag gav upp och gick upp, haha.
När detta publiceras är klockan 12.00 på torsdag, om allt har gått som det ska ;)
Det betyder alltså att jag, om 3-4 timmar, mönstrar på skeppet! WAAAH!!!! Så antagligen springer jag omkring och packar som en galning, heheeeee.
Men iallafall, nu var det meningen att jag ska prata om killar.. haha.
Jo men såhär är det, jag har råkat ut för många skitstövlar i mina år. Faktiskt. Det är faktiskt så att jag har delat in alla killar i 4 grupper. Jag kallar dem "de fyra P:na"
Vi har:
Players
Peddon
Pojkar
och
den Perfekta
Vi börjar med P
Players
Ja..
Dessa killar kan få dig att tro att du är den enda dom bryr sig om, och någonsin brytt sig om.
Men sanningen är, att så är det inte alls.
De har alltid en "plan B". Det tar knappt en dag eller två innan han gör likadant med en annan tjej, om du dissar honom från början eller gör slut.
Allt han försöker få är bekräftelse.
Det är också väldigt vanligt att han springer till andra tjejer under ett förhållande. Och det är heller absolut inte ovanligt att det är din bästa vän.
(Om din bästa vän är något värd att vara din bästa vän, så är det klart att hon nobbar honom på direkten, men ni förstår vad jag menar..)
Peddon

Ja,
pedofiler har jag råkat ut för MASSOR.
Nu ska jag inte dra igång värsta ståhejet, men ja.. Alla har ju hört om våran KÄRA dataansvariga Magnus :):):):).
UUUH, jag ryser bara jag hör hans namn. Gubbjäveln får mig att må illa!
Alltså han är fan sjuk i huvet.
"åååh, hur får man pååå sig såhär tiighta byxor?"
"när jag var ung så var det tjejernas kroppar vi var intresserade av, inte deras prylar"
"alla killar kommer säkert storgråta när alla de snygga tjejerna byter skola"
"ja, men du martina, du kan väl komma in till mig sen så kan vi.... titta på din dator... du vet ju vart jag sitter ;)"
alltså usch fy faaaaaaaaasen. Fattar ni, en över 50årig lärare med halvt pekfinger tafsade på mig. Fattar ni!?!?! Vet ni hur jäääävla äckligt det är eller?
Sen har jag ju råkat ut för ett antal andra, som sagt sig vara "14 år och bo i Lund" som velat att jag skulle ta av mig framför webcam. Och som velat bestämma möte i Lund.
Det är inte speciellt kul att råka ut för sådant när man är... vad kunde jag vart? 11 år?
Pojkarna

Under denna rubriken så finns "de övriga". De som varken är Players, Peddon eller den Perfekta.
De som är "sålänge". (Alltså gud, det låter ju helt sjukt.. men ni fattar, de som inte håller längre än några månader).
Det finns väääldigt många olika "pojkar". Men här under ligger även Skitstövlarna.
När en kille säger:
"jaa.. alltså, det finns en tjej, som heter Blablabla. Jag har kännt henne i hela mitt liv, och hon sa igår att hon gillar mig. Men jag vet inte vem jag gillar mest du eller henne... Vem tycker du att jag ska välja? Dig eller henne? Jag ska nog köra ole dole doff.."
när man är ihop dessutom.
ALLTSÅ, helt seriöst nu, då måste man väl vara HEEELT totalt puckad i huvudet!??!?
Men sen såklart så finns det andra, bra killar här med. Sådana som, visst, har sina brister men ändå är hur bra som helst. De som man bara växer ifrån. Som sedan blir perfekt för någon annan.
den Perfekta

Ja, och sen har vi ju den Perfekta.
Han som är perfekt just för dig. Han som det är väldigt liten chans att du hittar när du är 13/14 år.
Han som du faktiskt kan tänka dig att leva hela ditt liv ihop med.
Haha, detta låter töntigt och smörigt, men jag tror att ni fattar vad jag menar ;).
141258_700b_v1_large
Cute,love,sea,beach,blue,children-5af221c91103720cf26bd281a58ad7e0_h_large

"If you don't planed to catch me, why did you make me fall?"

my god.

Har skrivit 10 inlägg idag, fast ni ser typ bara 2 av dom, haha.
GALET är det!
Men nu ska jag vara på allum om en timme, och jag har knappt stigit upp ur sängen... så bäst att börja fixa sig lite!
MEN MEN,
efter allum ska jag hem och äta, sen ska jag riiiiiidaaa. Det är avslutning idag, och sista dagen någonsin som vi ska ha Ulrika...
Men till hösten får jag faktiskt se om jag ska fortsäta rida över huvud taget..
För isåfall blir vi 11 st i gruppen, och det blir inte roligt för någon.
AAAAA, och sen efter ridningen så ska jag packa så in i tusan!
Så jag vet faktiskt inte om jag hinner skriva fler inlägg...
kanske hinner några imorgon också, med lite tur!
Annars får ni klara er, jag har iallafall gjort långa inlägg varje dag fram till onsdag tror jag.
såhär krussidulligt blir mitt hår när jag har vart ute i regn, haha..

Dag 2 - Beach 2011 - egoboost

Som ni vet så har jag världens lägsta självförtroende,
men ändå skäms jag inte ett dugg för att visa mig i bikini!
(okej, jag ska inte ljuga, jo det gör jag. Men det låtsas jag inte om för 5 öre)
För såhär är grejen:
Jag bryr mig inte ett dugg om vad killar bryr sig om mig, överhuvudtaget. Och mina kompisar, jag menar, dom är ju inte kompis för mig p.g.a min kropp? Den enda jag skäms för är mig själv.
Och hur knäppt låter inte det?
Men saken är, att det är inte så knäppt. För det är så det är för nästan alla av oss.
Om ni tänker efter, bryr ni er verkligen mycket om vad killarna på stranden tänker om er?
Även om det inte verkar så med vissa, (som inte är annat än skit ändå), så blir man inte älskad av en kille p.g.a sin kropp. En kille har sagt detta till mig: Utsidan ger insidan en chans, insidan ger utsidan sin glans.
Och om ni tänker lite till, så skäms ni väl inte när ni är på stranden med bara tjejer?
Nej.
Så vem är det ni skäms för?
Er själva.
Och vad är det ni skäms över?
Er själva.
Så hur ska ni då göra för att sluta skämmas?

Älska dig själv
Först av allt, måste ni bara acceptera hur ni ser ut. Det är ödet, gud eller vad sjutton ni nu vill tro på som gjorde att ni ser ut som ni gör, och det kan ni inte ändra på. (Om ni inte vill lägga er under kniven och sluta upp som Kissie).
När ni väl har accepterat er själva, så är det dax att börja älska er själva.
Då kan ni köra med de gamla knepen
  • Sätt upp lappar i ditt rum där det står "Jag är vacker!" "Jag är bäst, precis som jag är" "Jag är unik" osv osv. Bra ställen att sätta lappar: På din spegel, innanför garderobsdörren, i taket över din säng.
  • Varje dag när du vaknar ska du ställa dig framför spegeln och säga "jag är vacker, jag är bäst, jag är vacker, jag är bäst" tills du har bankat in det i hjärnan.
Vill ni veta en rolig sak?
En gång när jag gick i 3an eller 4an, så fick jag i läxa att jag skulle ställa mig och skrika "JAG ÄR BÄST" så högt jag kunde ut genom dörren. De andra fick normala läxor, i matte och sådant, men detta var det enda jag fick i läxa den veckan. Jag hade så lågt självförtroende att tillochmed lärarna var oroliga för mig, haha.
Så tro mig, jag vet hur det känns att ha lågt självförtroende...
Om det är något speciellt du har komplex över, t ex din mage eller dina lår, så kan du göra såhär:
  • Skriv med bläckpenna på (om det är magen du har komplex över) din mage, något som "fin" "snygg" "bra" "unik" "otrolig" "grym" "bäst" "sixpack". Skriv det inte stort, eller där det syns när du har vanliga kläder på dig. Men något ställe som du kan se det på ändå, där bara du vet var det är.
En annan sak ni kan få veta..
När jag gick i 6:an (tror att det var mest då) så hade jag seriösa funderingar på att ta självmord ett antal gånger. Detta var för att jag var deprimerad, men jag sa det aldrig till någon. I skolan var jag alltid glad, iallafall utanpå, för jag ville inte att någon skulle "få reda på" eller "bry sig" så mycket om det. Hemma så hade jag också någon slags mask, jag pratade aldrig om att jag mådde dåligt. Men VARJE kväll låg jag i min säng och grät, tänkte på alla saker som hade hänt under dagen, saker som jag hade gjort fel, som jag kunde gjort bättre, osv osv. Jag tänkte alltid "åh, så lätt allt skulle bli om jag bara dog". Det som hindrade mig från att verkligen göra det var min mamma, för jag ville inte att hon skulle bli ledsen (haha, det låter fånigt, men så var det faktiskt). Och Sofie, för alltid när hon sa "jag älskar dig" så trodde jag faktiskt på det. Det är inte många jag tror på, när de säger att de älskar mig (det har med självförtroendet att göra, min hjärna vägrar acceptera att det finns folk som älskar mig), men Sofie tror jag verkligen på.
Jag berättar inte detta för att ni ska tycka synd om mig, eller dra igång värsta ståhejet "ÅH, Martina funderade på självmord för ett år sen, ring socialen och allt ni kan komma på!". Men för att ni ska veta att det kan börja med att man tycker "åh, mina ben är så fula". För sen när man väl börjat tänka så, så kommer man bara på ännu fler saker. "Åh, min mage kunde vart plattare, min näsa är för rak, mina tänder är en aning gula". För efter en tid, så går det över till "Åh, ingen älskar mig. Ingen bryr sig om mig. Varför ska jag leva? Världen skulle säkert vara bättre utan mig".
Och jag vill inte att detta ska hända någon.
Så jag ljuger faktiskt inte när jag säger att små saker som att säga till sig själv i spegeln att man är vacker, kan rädda ens liv.
(åh gud, nu måste jag sluta skriva såhär seriösa saker, haha)
Ja, sen när du lärt dig älska dig själv (det händer inte över en natt, du måste göra detta många gånger, tills du verkligen tror på det) så är du fit for fight!
Tro mig, att träna eller svälta sig själv ger dig inte bättre självförtroende. Du kommer bara hitta på fler saker att ogilla. Självförtroende sitter i hjärnan, inte i hur du ser ut.
Sen säger alla tidningar att "Självförtroende är sexigt". Haha, släng er i väggen.
Du skäms inte för killarnas eller kompisarnas skull, utan för din egna. Därför älskar du inte dig själv för killarnas skull, eller för kompisarnas. Utan för din egna.
Du älskar dig själv p.g.a dig. Sexigt är något killarna tycker om dig. Visst, dom kan tycka att du är sexig, men alltså... det är ju inte därför du älskar dig själv. SHETAN, detta är svårt att förklara, men förstår ni hur jag tänker?
Att du är ful på något sätt, sitter bara i hjärnan. När du fått självförtroende så puttar det bort de negativa tankarna. Ditt självförtroende gör att du tror på att du är snygg, fantastisk och vacker.
Självförtroendet sitter i hjärnan, alltså var du precis lika snygg, fantastiskt och vacker innan du fick ditt självförtroende. Du trodde bara själv inte på det förrens nu. Därför är det omöjligt att det är ditt självförtroende som gör dig sexig. Du var precis lika sexig förut, du trodde bara inte själv på det.
Sedan ska vi inte glömma att det alltid kommer finnas idiotpuckon som kommer klanka ner dig, säga att du är ful & försöka förstöra ditt självförtroende. Men då ska du säga till dem
"Om jag nu möjligen skulle vara ful i dina ögon, hur höjer det dig på något sätt att säga det? Det är inte direkt så att det gör dig mer vacker att inte gilla mitt utséende".
att skriva detta får mig att verka som att jag har världens största självförtroende,
men så är det inte,
snarare tvärt om.
Men ni ska veta att jag jobbar varje dag på att höja det!
Och ni anar inte hur mycket det faktiskt hjälper att höra "gud så söt du är"
eller "åh, du är vacker".
Men mest av allt så är det de 3 orden som gör att självförtroendet går i topp:
"Jag älskar dig".

barnprogram

JAPP,
här sitter jag och kollar på "Nasse".
Idag har han hittat en rep.
Men han tror att det är två ormar.
Och så säger han massa smarta saker som "jaha du, din kompis här verkar sova".
Ja.
Ett så bra liv har jag.
Jag har skrivit 4 tidsinställda inlägg nu,  och allihopa är lååånga.
Och nu ska jag fortsätta titta på min efterblivna vän Nasse & skriva tidsinställda inlägg, hadeee :)

martina goes deep

Haha, imorgon kl. 12.00 har jag tidsinställt ett riktigt djupt inlägg.
Jag skriver om självförtroende inför beach 2011, men det går in på riktigt djupa saker, som självmord... haha.
Ni får väl helt enkelt se imorgon, längesedan jag skrev ett sånt djupt inlägg, eftersom att detta ska föreställa en "humorblogg" (haha) och de är rätt ytliga..
JAPPSI,
vet inte riktigt varför jag skrev detta..
men men, så kan det gå när inte haspen är på!
PUSSPUUUSS.
mongobild - som vanligt
Update:
På tal om något heelt annat,
MIN LILLEBROR HAR INTE ÄTIT UPP HANS PÅSKÄGG?!?!?!?! :O
Kan ni fatta att han är släkt med mig?!
Iallafall, gissa vem som var där snabbt som tusan? (A)
När han sa att han inte ville ha det så kändes det som att jag hamnade i himmelsriket.
Så nu har jag käkat upp hela hans påskägg. 1 kg godis. Rätt gamalt också.
MEN NÖDEN HAR INGA GRÄNSER!!!!

Dag 1 - bloggar jag besöker dagligen

1. Alfhild
2. Spiderchick
3. Egoina
4. Fokis
5. Hejbus
6. Keela
7. Ketchupmamman
8. Kungisabella
9. Kissie
10. Jasmines
11. Olivia & Ella
12. Vendela & Julia
13. Alexandra
14. Svorskan
15. Micah
16. Miixx
17. Nellie
18. Nicholai
19. Pauline
20. Chloé
Det är säkert så att jag har glömt några nu, men ja...
det är iallafall dessa bloggar jag läser minst 1 ggn/dagen, går oftast in på dem typ 5 ggr, haha.
klicka på bilden för att komma till AFFEBANANMOS bloggish, my darling ♥

15 dagar med Martina

Tjenaa,
kommer ni ihåg "30 dagar"? 
Det som alla gjorde förut? (inklusive mig)
Jag har nu gjort en egen sådan, fast med bara 15 dagar, och skippat all tråkig skit som "Presentera dig själv" och "Vad är kärlek?" haha.
Detta är mest för att jag, imorgon, ska göra massor av tidsinställda inlägg till de 10 dagar jag är borta.
Det kommer säkert bli superbra och skitkul, så slipper bloggen ligga nere totalt..
Japp, såhär kommer det bli:
Dag 1 - bloggar jag besöker dagligen
Dag 2 - beach 2011 - egoboost
Dag 3 - killar, killar, killar
Dag 4 - i min suddgummiskål
Dag 5 - mina matvanor
Dag 6 - vad jag är rädd för
Dag 7 - min modellhistoria
Dag 8 - nödvändiga kalorier
Dag 9 - detta får mig att skratta
Dag 10 - det som används mest i min garderob
Dag 11 - på mitt sminkbord
Dag 12 - detta får mig att gråta
Dag 13 - vad jag saknar med att vara liten
Dag 14 - typiskt martina
Dag 15 - en vanlig morgon
Blir det bra eller?
KLART DET BLIR!
haha, jag gör nåt konstigt med munnen :o

Linnen / magtröjor från Zara

INLÄGG ÄGNAT HEDVIG.
kolla kolla! till seglingen! hur perfekt äääär det inte?
hihi, jag gillade denna.. KAN vara för att jag är beroende av ränder?
supersött magtröje-linne! två flugor i en smäll ;)
om du känner för att vara färgglad, hihi
(ränder, åh dessa ränder)
NÄÄÄE, jag dööör så gulligt!
hihihi, rääänder...
gulligt!
"I'm the girl that your parents warned you about"
haha, passar ju dig perfekt hedda! Nääe, skoja bara ♥
hihi, rääänder..
nä, men detta är faktiskt ett maglinne, det slutar där shortsen börjar :)
svingulligt! med den där knuten och allt!
HÄR har vi vad jag kallar snyggt men enkelt linne!
svinsnyggt med dragkedjan ;)
och i LILA dessutom! finns i vitt, turkost och hallonrött också.
magtröja!
raandigt
samma linne, olika färger
älskar tröjor där det står saker på, hihi
HAHA, HEDVIG OM DU INTE KÖPER DENNA SÅ VET JAG INTE VAD JAG GÖR!!!!
Tror faktiskt på allvar att dom har specialgjort denna tröja till dig.
"oh, I feel good! dududududududu"
du vet den låten? tihi.
jag är mycket medveten om att detta inte är ett linne,
men wtf, den är randig!
HIHI!
Jappsi, det var allt snyggt från Zara :)
Hoppas du hittade i allafall något du gillar!

bestis festis

Min skitunge Sofie har vart elak nog att dra till spanien med Evelina i 2 veckor.
Jag döööööööööööööööööööööör din skitkörv! Varförvarfööööör?
Du skulle vart hemma och busa med miiig :(
Vi kommer ju typ inte träffas förrens ridlägret!
FATTAR DU!?
Hela sommaren kommer ju hinna gå!
Vi är lika mongo båda 2,
och tillsammans tar vi nog rekordet på Sveriges efterblivnaste ungar.
1 + 1? TÄNK SNABBT!
Hehehehe.
Mörda mig inte för att jag lägger ut groteska bilder, men alltså, vi måste ju visa svenska folket vilka vi är?
(Även om det är 14st av 9 miljoner som ser den, men..)
JA! :D
Vi är bäst ändå.
Och jag älskar dig.
Puss pusssssss!

nolifer

Tjenaaaaa,
jag har inget liv. Därför sitter jag med datorn framför tv:n.
"hey guys, have I told you what Kiss means in Sweden?"
"yes, mr. Andersen. You told us. Twice"
HIHI, så kul jag haaaaaaaaaar deeeeeeeeeeet.
OHMYGOOOD ,
det är bara 2 dagar kvar tills jag & hedda ska mönstra på bååååååååteeeen!
Och sen segla på de 7 haven i 10 dagar, ohmygoddddd.
Måste köpa godis! Får väl göra det imon..
Jag kommer käka upp allt redan innan jag har satt min fot på båten, hihi..
TJENAAAAAAAAA,
nä jag har ingen aning om vad jag skriver just nu.
Nu ska jag fortsätta kolla på tv istället, hihihi.
BYYYYYYYYYYYYE ♥
mongobiiiild!

hårigt..

kännde att det hände något konstigt med mitt ansikte förut,
antagligen för att jag år så mycket choklad.
kollade på paketen, och där stog det:
"varning, vid överdosering av Marabou Mjölkchoklad kan det uppstå plötslig hårtillväxt på underliga ställen. OBS! väldigt ovanligt".
och som vi redan har klurat ut så händer allt som är väldigt ovanligt mig,
så jag tittade mig i spegeln...
och såg detta...
tyckte väl att det kändes lite hårigt..

Ingen rubrik häär

Tjenamors!
Vill ni veta vad jag har gjort idag?
Klart ni vill.
Jag har ätit choklad till frukost, choklad till "fika", sedan lite ännu mer choklad, och tillsist choklad till lunch.
Sen ska jag äta middag, och efter middagen så ska jag äta... kan ni gissa?... choklad. Och efter det så ska jag äta chokladkaka med jordgubbar.
Hehehehe.
Chokladberoende? NEEEEEEJDÅ.
Det råkar bara vara så att choklad är nedrans gott.
Påtal om något helt annat, kolla denna bilden :
om man bortser ifrån att jag är ofattbart ful, ser det inte precis ut som någon annnan? ...
jag kommer bara inte på vem det är..
JAA, det var väl unjefär det jag hade att säga.
Ha det bra.
Hejdååå.

tjo baloo

TJENA!
Alltså, jag vet att jag är konstig, men detta slår nog rekord..
Inatt vaknade jag 2 ggr av att jag skrattade åt saker jag själv sa i mina drömmar.
Haha..
Jag kommer ihåg att en av gångerna sa jag "Jaha, ska vi åta tärta nu" istället för "Jaha, ska vi äta tårta nu".
Det var tydligen jätteroligt, ;).
Och så hade jag världens konstigaste dröm också..
Det var jag, louise (från portugal), nicholai (från ponnyakuten), en kille från min klass och några andra personer jag inte känner i verkligheten. Vi bodde i ett flygande hus. Och så fyllde någon år, fast alla ville bara sova.
Och sen gick Nicholai ut i stormen typ, och åkte på en häxkvast till Samskolan för att hämta en SA-mapp (av någon anledning). Och när han kom tillbaka så typ sprang alla till dörren för att hjälpa honom in, och Louise hade på sig värsta mormor-kläderna, typ en röd stickad kofta + tofflor + glasögon. Och så typ började vi bråka om vem som skulle hjälpa Nicholai in, så det blev värsta catfighten. Så det slutade med att han tog sig in själv, utan problem. Och sen när vi gick tillbaka in i köket så satt alla där och åt tårta. Och då sa jag "Jaha, ska vi åta tärta nu" och så började alla skratta, och så skrattade jag också. Och sen vaknade jag av att jag skrattade på riktigt.
Haha, jag vet att det inte låter riktigt klokt.
Och sen mitt i hela drömmen så typ sprang jag runt, och så råkade jag trilla på en kille som var helt kär i sin Iphone. Så han tog upp den och studerade den jättenoga för att se om den hade fått en repa eller en spricka. För om någon hade gjort att den fått en spricka så var man tvungen att betala 100 kr, och en repa 20 kr.
Och sen när vi skulle sova så drog killen i min klass mig i håret hela tiden, så jag fick damp på honom och boxade honom med knytnäven i ansiktet, så hans näsa gick ur led, haha. Jag är värsta aggresiv i mina drömmar :o.
Helt sjuk dröm alltså... Med helt random folk, haha.
Ja, men jag drömmer konsiga saker.
Som tillexempel, när jag var 5 år drömde jag att:
Hela min familj var ute och åkte i våran röda volvo. Sen vid ett rödljus så lyfte hela bilen och började köra upp mot himlen. Fast hela himelen bestog av blommor, som var jättestora, och när man åkte in i det gula i mitten blev allt helt suddigt, fast sen kom man ut igen och körde mot en annan, stor blomma. Och sen nån gång i mitten så började det regna spik-klubbor och såna skitläskiga monster som finns i Sagan om ringen, ni vet? Oklart vart jag fick det infrån, eftersom att jag inte hade sett Sagan om ringen, haha. Och sen började det regna knivar, svärd och mördare. Och helt plötsligt började det regna bebisar.
Haha, morgonen där efter grät jag hur mycket som helst, det var den läskigaste dröm jag någonsin haft.
Men jag var liksom 5 år...
Men det roliga är att, efter det, så har jag drömt denna drömmen om och om igen, fast "utvecklat" den lite och så, haha.
Men jaa, ni fattar... mina drömmar är inte de normalaste.
efter att ha åkt Kanonen i spöregn..

kläder - hm

Hej alla barn nu blir det barnprogram,
nu ska vi se vad faster Martina tar fram.
NÄERÅ, men kläder ska re blir!
domhär ska jag få idaaag, fanns inte i storlekar under 38 i allum, så jag skickade ut papi för att hämta dom i högsbo eller nåt på hans lunchrast idag, hihi.
dessa shorts är också mina, mohaha.
näää så söt!
jag har sagt det förut, men jag säger det igen:
GE MIG!!!
ja, jag gillar linnen...
denna ska jag kööpaa
fejn!
hihi, söt sådära
fräsig jumpsuit!
också lite cool sådära
fräääsigt!
alltså, jag SKA ha dessa.
bra att dom bara finns i storlek 40 som minst där jag är..
denna ska jag också köpa, om ni vill veta.
nää, så söt
gulligt!
haha, bara för att jag älskar randigt..
man måste ju bara älska hela denna outfiten :o
jackski
JAJJEMENSAN, det var det det.

HAHA

snackar i skype nu med 4 killar,
en av dom är han som busringde mig mitt i natten!
TJENA, haha, så kul vi har det.
update:
och nu har jag fått 5 killar att tro att jag inte har nån tröja på mig...
1 av dom camar med mig..
alltså, jag fattar på allvar inte hur jag lyckas?
jag har ju inte direkt sagt eller gjort nåt... sånt..
haha, jag är helt enkelt en naturbegåvning!

-

borttaget

lilla lady

En liten ros med ett hål i sin själ 
Som gjorde rätt men av dåliga skäl 
Hon hade drömmar om status och flärd 
Men hon blev slav för sitt eget begär 
Hon vet inte vad hon känner för 
Lågan slocknar utan tändstickor 
Du är bäst nu men du var bättre förr 
Våra brister gör oss till människor


chips är inte bra för mig

Haha, seriöst... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ förihelskotta,
min maaage :(
Jag får sluta äta så mycket chips! Åt upp hela påsen... faskien så fet jag är, haha.
HEJHEJ !
Jag lyssnar på musik och har tråkigt. 
Vill verkligen blogga men kommer inte på något att skriva om. Det är bara helt tomt.
JAAAAAAA, jag får väl klura ut nåt..
NU KOM JAG PÅ, jag måste ju visa vad jag köpteeee!
AA, så får det bli.
Och sen kanske kanske kanske möjligen kan ni få se mig i glasögon sen.
jag skäms

go martina, go go martina!

Så grym är jag alltså.
Vaknar med feber, hosta, huvudvärk & halsont.
Men jag bara RÅDISSAR att jag är sjuk, går upp, äter, tar hostmedicin och sen drar ut till orienteringstävlingen.
Saken är den att jag råkade ta förmycket hostmedicin.
Och det är en superstark medicin, det är morfin i den, som saktar ner hjärtat och gör så att man blir jättetrött.
Så sen när jag skulle starta så var jag helt snurrig och supertrött.
Så en minut innan min gå-fram-tid så sa mamma "nej, martina, du får bara inte springa idag!".
JA MEN VAFAAN, jag som var så taggad och allt :(
Men tydligen så får man inte anstränga hjärtat när man har fått i sig såpass mycket morfin, för då kan det hända läskiga saker. Och jag vill ju liksom inte dö där ute i skogen, SÅ mycket gillar jag faktiskt inte orientering.
Och jaa.. jag startade iallafall (fast tog bara kartan och gick raka vägen till mål, och målstämplade) annars måste man betala straffavgift, och det måste vi ändå eftersom att jag inte var med igår, och sen när jag ändå var där så var det ju lika bra att bara göra det. Så sparar man 100 spänn eller vad det nu är.
AAAAAAAAAAAAAAAAA, det var ju trevligt.
Påväg hem så stannade vi vid Hemköp och köpte jordgubbar, mozarella, baugetter, parmaskinka, oliver, osv osv för att göra den godaste salladen ni någonsin skådat.
Det blev superdupermega gott!
(Jordgubbarna skulle vi inte ha i salladen, haha, utan till en tårtaa).
Min lillebror köpte Nesquicks (eller hur det nu stavas) och danonino yoghurtar.
Gissa hur gamal han är?
Nej, han är inte 3. Han är sorgligt nog 11.
Haha, fast lite kul var det ändå. Vi gick omkring och sa " Danonino - gott om nyttigheter " och " den röda färgen kommer från rödbetor " hela tiden, hehe. Sånt kul liv har vi.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,
och nu ska jag gå och ta en siesta, jag är så nedrans trött av drogerna, haha.
GODNATT!
haha..

tjolahopp tjolahej

Nu är det så att jag måste höppa in i duschhaaa, men jag oooooorkar inte.
Haha.
Men jag måste, ska till Malin ikvääll. Måste vara fresh ;) .
HIHI.
Jag har köpt massor med saker,
seglarjacka
regnställ
jeansshorts
klocka
åksjuketabletter
+
åksjukeplåster
annan medicin..
& lite mer saker, kommer inte ihåg allt haha.
NI SKA FÅ SE, men nu måste jag faktiskt duschaa.
HIHI, hadebraa.
Edition-helvetica-limited-text-typography-weird-favim.com-72542_large
så oerhört klockren bild!
Tumblr_lmm482ctwh1ql6t1ro1_500_large
hihiiii.

wiho, tjoho

Fina rubriker jag kommer på alltså..
TJAAAAAAAA!
Idag så ska jag åka o shöppaa, måste ha typ 1000 saker inför seglingen... (okej, 4, men ah..).
Klocka, regnställ, fleecetröja & seglarjacka. Om ni vill veta liksom.
Jag kommer, jag kommer, jag kommer, jag kommer
BABY, jag tror jag är kär
I taxin, i trappen, i hissen, i hallen
Jag falleeeeeer
Så jäkla störande, går omkring o sjunger på den hela tiden, haha. Alla måste tro att jag är störd. Får konstiga blickar av mamma..
AAAAA, nu måste jag ta på mig. Vettefasiken vad jag ska ha. Men det behöver ni inte oroa era små söta hjärnor med.
Tog bilder på mina glasögon förut... bara för att en viss person får rådamp om han inte får se mig i dom :).
BAJJJJJJJJJJJJJJJS, jag ser ut som en apa. Skitsaaaammaaa.
Så det kan möjligen vara så att ni får bilder på det senare. KANSKE. Om jag inte fegar ur. Hihi.
HEJDÅÅ !
haha, förlåt, men man måste ju bara älska denna bilden.
Jag slår vad om 1000 spänn att Hedda börjar gapflabba varje gång hon ser den.

är jag bäst eller är jag bäst?

det ni.

alla i min familj har damp

Får hattefnatt på min familj, alla är bannemej psykfall.

Sitter på Carls dator, har snott den. Fast teoretiskt sett är den ju 50% min, så jag har inte snott NÅGONTING.

AAAAAAAAAAAAAA, vet inte vad jag ska säga.
Har precis ätit thaimat, det är galet gott. Fast jag har ätit så mycket idag att jag på allvar tror att jag kommer spy snart.
Trevlig information sådär :)

Ska kolla på film, men telias filmbutik är ju något efterbliven, så jag tar gärna emot filmtips!

heheheheheeeeeeeeeeeeeeee.

Jajjemensan.

Så trevligt jag har det.

Nä, nu ska jag faktiskt dra o hitta nån film.
HARE GÖTT HARPLUTT!



haha, galen bild tagen med Heddas webbkamera...
vi är galna helt enkelt.

ni är bra

Kommentarer gör mig glaaad!

Självklart Heddish!
Den blir ju bara ännu bättre när man sjunger den skrikandes i opera. Över hela kåsjön. I bikini. När man äter chokladbollar. Och tuggar på en festisflaska.

Men åååh, jag hoppar ner i din resväska?
Idag var det då meningen att jag skulle gå på öbs avslutning, men eftersom att ingen av de 3 övriga personerna i detta hus kom ihåg att väcka mig så blev det som det blev. Alltså låg jag hemma och sov tills dom kom hem igen.
Så går det när man ligger o chattar / webbar till klockan 4 på natten.
Kommer ihåg ca 20 % av allt jag sa i den chatten... hoppas att jag inte gjorde bort mig totalt!
Eller, det kan jag nog räkna med att jag gjorde.. Men skitsamma,
om man vill ha mig så får man ta mig som jag är :).
Dom har gjort om designen på blogg.se här när man har loggat in :o.
Inte jättemycket, men ändå något. Helt okej för mig.
AAAAAAAAAAAAAAA.
Vad har jag gjort idag då?
Jo, först åkte vi till Nääs Slott och åt lunch.
Efter det så åkte vi till Alingsås och fikade, kollade i lite affärer (har hittat en askalasbra affär som heter Mode Centrum eller nåt sånt), köpte inte så mycket... Bara några svarta nylonstrumpor, gör ALLTID sönder alla mina första dagen jag använder dom, även om det är liksom 80 denier..
Jaa, och så gick vi runt lite där... Haha. Och sen åkte vi hem,
och kom hem för typ... en stund sen ;).
TREVLIGT TREVLIGT.

min bolleprutt ♥

nöden har inga gränser

Jag har tråkigt. Och när jag har tråkigt så gör jag en lista.

 

1.) När du duschar, sätter du på vattnet innan eller då när du står i duschen?
eh, alltså... jag står ju i duschen när jag sätter på vattnet, men jag står ju inte i själva vattnet?

2.) Har du nån gång borstat tänderna i duschen?

HAHA, nej...


3.) Hur gammal ser du ut att vara?
tjaa, på intersport trodde dom att jag var 17 när jag var 11..

men det är många som har trott att jag är 16, hehe.

4.) Vilken låt sjöng du senast?
JAG, LAGAR DIN MAT... 

5.) Vem pussade du senart?
det vill du bra gärna veta ;)

6.) Vad har du för planer i veckan?
SOOOOOOOOOOOOOOOVA.

7.) Blundar du när du kysser någon?
det återstår att se ;)

8.) Vem fick du senast sms av och vad stod det?
har tyvärr tappat bort min mobil (den var här för 3 minuter sen, hallå?), så jag kan inte svara på detta :)


9.) Har du någonsin kallat någon för slampa?
haha.. hoppas jag inte :o

10.) Har du blivit kallad för slampa?
japp, på skoj ;)

11.) Har du nån gång ätit upp alla popcorn?
nä fyfan för popcorn.

12.) Hur många tror du kommer gå på din begravning?
antagligen typ 1 pers, haha

13.) Hur många av dem skulle komma bara för att vara säker på att du är död?

pierre antar jag 

14.) Har du mest fiender eller mest kompisar?

kompisar?

 

15.) Har du någonsin skickat ett anonymt brev?

haha, hehe..

16.) Kan du fixa din egen bil?
alltid. bara jag skulle haft en bil...

17.) Är du smartare än dina vänner?
absolut. alltid. hela tiden.

18.) Har du någonsin stulit något av dina vänner?
stjäl alltid av mina vänner vetdu.

19.) Har du suttit i fängelse?

självklart, jag är ond!

 

20.) Gillar du lukten av öl?
älskar den.

21.) Har du någonsin dött eller dödat någon i en dröm?
haha, ett antal gånger..

22.) Skulle du dödat en hund för £1000?
charlie med GLÄDJE.

23.) Har du varit deprimerad nån gång?
... ja

24.) Bor du med dina föräldrar?
mhmm

22.) Har du planer för framtiden?
nä, den orkar jag inte tänka på

 

23.) Två saker som skrämmer dig:

bara TVÅ?! typ allt skrämmer mig..


24.) Två av dina nödvändigheter:
mitt hjärta och min hjärna är bra att ha ibland.

25.) Två saker du har på dig just nu:
tshirt o trosor

26.) Två av dina favorithobbys:
bajsa. skoja baraaaaa, det är väl att.. ÄTA CHOKLAD!

 

27.) Två saker du vill ha:
en feva och... en feva.

28.) Två platser du vill åka på semester:

thailand & usa :)

29.) Två saker du vill göra innan du dör:

leva ett lyckligt liv är allt :)

30.) Två saker du tänker på just nu:
tänker inte alls just nu faktiskt


31.) Två affärer du shoppar i:
zara & bikbok

32.) Två favorit-husdjur:

kanin & häst

33.) Två orsaker till varför du svarar på denna undersökning:
jag har tråkigt och jag är trött ;)

34.) Vilken färg bär du mest:

ROOOOOOOSAAAAA

35.) Senaste favoritfärg:

rosa? alltid rosa.

36.) Senaste låt du hörde på radion:

brukar inte lyssna på radio..

37.) Vad blir det för middag i natt?
jag äter inte middag på natten ?

38.) Är du lycklig nu?
njaaaa. eller, det är ju sommarlov, så vafan. JA, jag är lycklig.

39.) Vem ringde du senast?
pappsi

40.) Hur många nycklar finns det på din nyckelknippa?
jävligt många 

41.) Hur är vädret?
svart, haha

42.) Saknar du någon just nu?

jaaa, kan ingen komma och typ..... komma? 

43.) Ett ord som beskriver dig:
gaaalen

44.) Favoritskor:

converse


45.) Äger du stora solglasögon?
nej, dom är sööönder

 

46.) Vad vill du helst göra just nu?
sovaaa

47.) Vad borde du göra just nu?
sova, haha

 

48.) Senaste textmeddelande du skickade:
"gud så kul, det måste jag äta! :D"

 

49.) Vem kramade du idag?
massor med människor, det var ju avslutning vafan?

50.) Nämn en sak du gör varje dag:
äter? ;)

51.) Hur mycket pengar har du just nu?
haha, massor med pengar... ;)

52.) När såg du din pappa senast?
typ... för en timme sen?


53.) Har du ont någonstans just nu?
maaaaaagen :(

54.) Äger du en kameramobil?

vem gör INTE det?


55.) Hamnade du ofta i trubbel för att du pratade under lektionerna?
haha, verkligen inte

Jaaaaaaaaaa, det var det det.


RS feva XL

Denna skulle inte vara helt fel just nu:
RS Feva XL
nån som har lust att casha ut 43 000 kr?
SNÄLLA?!

jag lagar din maat, pannkakor med sylt på lägger jag sexigt fram på ditt fat

ett och etthalvt år sen jag hörde denna låt för första gången?
man tröttnar aldrig, haha.
kom på igår att den fanns igen, så började jag sjunga på den helt random.
det slutade med att jag o Hedda satt och skrek ut den över hela kåsjön...
"JAG, LAGAR DIN MAT. PANNKAKOR MED SYYLT PÅ LÄGGER JAG SEXIGT FRAM PÅ DITT FAT. '
IDAG ÄR DIN DAG OCH DU ÄR MIN PRINSESSA, ÄLSKLING JAG HOOPPAS ATT DU BLIR GLAD".
gillar att dom säger "jag är ingen oxfilé" hela tiden i slutet, haha.

naturligt vacker

jaa... finns inte mycket att säga om saken.
låter min skönhet tala för sig själv.
och min galenhet.
och min otroliga megasupercoolhet / knasighet / blondhet / efterblivenhet / ....
det är ju tur att man kommer på något sätt att roa sig när man är på en ö mitt ute i danska hav, utan el och vatten.

Tjo i ballongen,

nu är det SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!
Jäklar i helskotta, nästa gång jag går in i skolan går jag i ÅTTAN & har BETYG.
Das ist sick.
Men ändååå, jag kommer inte vara yngst på hela skolan längre :D
WOHO!
Nu ska ni äntligen få se min klänning som jag hade idaag, har ingen bild på den som är ny, utan den jag tog när den var precis ny, alltså är jag helt blek o så...

+ en vit kofta
+ de vita sandaletterna man ser lite av
JAJJEMENSAN!
Sen har jag ju vart på liseberg också med Hedda,
åkte kanonen för första gången!
FASEN alltså, vet ni vad som händer eller?
Jo, men SJÄLVKLART blir det tekniskt fel.
Vad kunde man vänta sig egentligen, jag med min maximala otur.
Så vi kunde inte komma loss, det gick inte att fälla upp byglarna.
Vi fick sitta där ett tag... men sen funka det igen, haha!
Jag undrar fortfarande om den vagnen som redan hade åkt ut behövde stanna mitt i loopen...
Gud va kul det skulle vart, skadeglädje, mohahaaaa.
AAAAAAAAA,
OCH SÅ VANN JAG JU CENTER OCKSÅ!
Fast fick bara två rullar, en original och en nougatcenter (hedvig dregglar).
Men det är ju bättre än inget?
Nu har jag tryckt i mig båda 2 + en massa chips...
Känner mig väldigt nyttig ovs, men som jag har sagt förut,
beach 2011, vem fan bryr sig? ;)
Jag bara lever livet och äter så onyttigt jag kan, hihi.
Gud så intressant inlägg känner jag.
Nu ska jag gå på toa.
Hejdåååå!

en knasig bild från början av 7an, dagen i ära.

MARTINAFINAPINADINBALLERINA- KEX.

Tjeeeeeeeeeeeenaaaaaaaaaa Hedda den coola här, nivet hon som Martina alltid skriver massa fina saker om! ;)
Martina kan tyvärr inte blogga just nu eftersom hon ligger på golvet och tar lite egobilder!
Idag fick vi SOMMAAAARLOOOOOOOOOOOOOOOOV!!!!!!!!! Wohoho YEEEESS, osso ska vi gå på Liseberg snart :D och vi ska vinna en massa godis!
Ville bara säga att Martina är en riktigt knasboll som är väldigt grym, snäll, bäst och helt underbar! ;)
Fast det visste ni nog redan!
Planer inför sommaren:
Vi ska åka på en lång segel tur runt typ Danmark osv! kommer bli väldigt kul förutom att vi är jäkligt åksjuka o vi ska vara ute till havs i 9 dagar! Lycka till!
O sen så ska vi steka i 9 veckor till!
Hitta världens snyggaste bild på Martina i hennes historik ;) tänkte att ni ville se den en gång till!
BYEBYE!
/Hedda Heddeli.bloggplatsen.se

typ stressigt typ

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH,
har enmiljonfemhundrasjuttioåttatusensjuhundratrettiofemmiljarder saker att göra tills imorgon,
men fuck them all, jag vill sova.
GODNATT! ♥

typ något söta kaniner frågetecken?
självklart, dom är ju mina!
(inte för att jag kommer sova, men ah.. godnatt iallafall)

svar på knasig kommentar

Hej Alexander,
smart att du skriver din mejl om du vill vara anonymus ;). 
DET KALLAS ATT ANVÄNDA HJÄRNAN!
Myggan är en kvinna, men hon känner sig lite manlig så hon väljer att heta Mr. Mygga.
HIHIHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
Ah.
Och nu så ska jag dra.
Åt helskotta.
Neeejdå, men det gick åt helvete på dressyrprovet, ponnyn fick damp, blev fejkrädd för konan och galopperade
åt helskotta.
Ja.
Så jag är något sur.
Därför ska jag inte blogga.
HAJDOOOOOOOOOo

haha, jag har bara massa bilder där jag precis har badat = osminkad + med blött hår.
något suddig är den också...
jag har ärligt talat INGA bilder som är mindre än 2 månader gamla där jag är sminkad.
DET NI.

MARTINA AND MR. MYGGA!

Låt mig dokumentera hur det ser ut när jag får ett myggbett.
En heeeeeeeeelt vanlig dag går Martina ut i solen för att..... det är soligt.
LALALALALALAAAAAAA LALALAAAA
och helt plötsligt kommer det en..... *dudududuuum* MYGGA!

mmmmmmmmmmm, schmaschkensch!! En Martina!!
Då sa Martina:

NOOOOOOOOOOOOO, bit mig inte! Snälla snääääälla! Jag gör vad som heeeelst!
Då sa myggan:

MIHAHAHA, skulle inte tro det va! NU KOMMER JAG OCH SUGER VETTET UR DIG!!!

du skulle bara våga, myggjävel!

SLURP SLURP SLURP SLURP, MIHAHAHAHAAA, nu har du inget vett kvar!!!

eh, inget vett kvar va? vad snackar du om? jag är ju heeeeeelt normal.

... eller vänta lite här nu va ...

öh, du myggan? Vad sa du att du gjorde nu igen?

JAG SÖG UT DIN HJÄRNA! MIHAHAHAHAAAA.

WHAAAT?! har jag ingen hjärna?!?!

hallå hjärnan?! kom tillbaaakaaaa :(

Nä aldrig pucko! Förresten heter jag inte hjärnan. Jag heter BENGT!!!

Föralltid hjärndöd.

Vaddå, det är inte mitt fel att jag är blond, puckad och efterbliven.
Det är myggans.
Japp.
Vad jag ville komma fram till med denna vackra historian var egentligen hur jag dödar mina myggbett.
Eller... gör dom att inte klia.
Vill ni se?
Såklart ni vill.
Annars gjorde jag ju allt detta i onödan.

såhär gör jag!
Jag trycker med nageln så att det blir ett kors i det.
Det är ett gravkors.
Alltså är myggbettet dött.
Därför är det ingen idé att klia på det.
(Ja, det är så min hjärna funkar. Att jag är efterbliven har vi ju redan kommit fram till att det
är myggans fel).
Under tiden jag gjorde denna vackra berättelse kom jag på 2 nya låtar.
"Myggornas fel" och "En mygga sög ut min hjärna idag".
"ja det är myyyggornas fel! Myyyggornas fel!"
och
"en mygga bet ju mig idag,
han söög ut min hjäärna.
men lika glad är jag för det,
dum är jag mer än gäärna".
Visst är dom bäst?
Tack jag vet.
PUSS PUSS!

Nöff nöff

TJENAAAAAAAAAAAAAAAAA,
känner mig lite hög här i min ensamhet.
Kan vara för att jag knarkar hostmedicin, huvudvärkstabletter och annan sån skit.
Någon som har lust att uppfinna en förkyldningsmedicin till mig?
Isåfall har jag ett megabra namn till den.
Den ska heta Supermegaförkyldningsborttagaren 2000!
Japp. Absolut. Måste ta patent på det alltså.
Nu är det så, att det är avslutning på orienteringen idag. Men jag tänker råskita i den, hähähäääääää.
Nä men såhär är det:
Jag är sjuk.
Vi skulle ändå bara springa stafetter och äta korv & glass.
Jag gillar inte korv.
Jag gillar inte glass.
(Vaniljglass alltså, utan chokladsås eller nåt. Det är bajsäckligt).
Så jaa.. vad ska jag göra där ändå?
Det enda roliga man gör är att bada med kläderna på, hihihi.
Men jag är förkyld, så hur smart är det egentligen? Inte jääääääääääääääääätte.
JAAAA, här sitter jag och är hög som sagt.
FASEN att ingen kul är inne på msn eller nåt, så jag har nån att dampa på!!!!
Därför har jag damp här istället. HOHOHOOOO.
Jaa... ni får stå ut med mycket.
BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖööööööö,
jag orkar inte dampa. Jag vill sova.
GODNATT!

mongobilder är min specialité!


YO NIGGAH!

Jaa... vad ska jag säga?
I går var jag såhär mycket neger:

yo niggah!
mitt hår är blött, hade precis badat i havet, så var inte oroliga.
det beror inte på att jag inte har tvättat det på några veckor.

i'm the master of miner!
otroligt sexigt.
....... host host.
Jag är helt enkelt en äkta negerboll.
Jag menar, vafan hände där liksom? Hur blev jag så brun på några timmar?
Sorgligt nog tyx min brunhet försvinna med vinden, idag är jag inte alls lika brun.
Bajskorv.
AH, iallafall.
BYEBYE MINA NIGGAAHS!

763 inlägg

... och 15 läsare!
Missuppfatta inte detta nu, jag är sjukt glad!!!
Eftersom att detta betyder att det faktiskt var några som stannade kvar & fortsatte läsa efter att dom hittade hit via blogg.ses startsida (antar jag att det var där ni hittade mig?).
Och sen blir jag ju galet glad när ni kommenterar också!
Typ så att jag vill ställa mig upp och dansa en trudelutt.
(okej, kanske inte, när JAG vill dansa så är det något som har gått jäkligt fel).
(förresten så heter det inte "dansa en trudelutt".. knasigt).
WIHOOOOOOOOOO,
jag är stolt över att ni orkar stå ut med mig.
Ni är galet bäst!
TUDELUU!

gammel bild, haha

hemma bra men borta bäst

JAJJEMENSAN, nu är jag hemma!
Det har vart supermegabäst, men jaa.. allt gott har sitt slut.
Ska ju upp dit efter midsommar igen, chiiiiill!
Nu ska jag ner o bada i sjön har jag bestämt, hihi.
Grejjen är att det är HUUUUUUUUUR varmt i luften om helst, 30 grader i skuggan, men solen är borta?
NU KOM DEN IGEN!
.... och där försvann den.
Ja, ni fattar. Solen är ej pålitlig. Nån borde läxa upp den jäveln.
HHEHEHE, förlåååt, jag ska inte svära (A).
Men, mitt bra ordspråk:
Fina flickor svär inte. Tur att jag inte är en fin flicka.
HIHIHI, ännu busigare.
Min sladd till mobajlen ligger längst ner i min väska, och ni får ursäkta mig men jag orkar faktiskt inte rota upp den just nu. Så ni får överleva utan nya bilder tills... jag orkar leta fram den helt enkelt.
Dessutom så är det inte så många roliga bilder faktiskt, bara massa egobilder på hur brun jag har blitt (JIPPIE, jag har faktiskt blivit lite brun och inte BARA röd) och några på när mina kaniner hånglar. (HAHAHAH, missuppfatta inte, det råkade bara se ut som att dom gjorde det..).
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, har inget kul att säga .
Vill ner o bada men mamma kommer säkert banga, säga att det finns massor att göra o bara tvinga mig att hjälpa till. BLÖÖ och bajs i blöjan! Får la ringa malin eller nåt, hihi.
ÅH JUSTE, på tal om Malin.
Jag kommer på ÖB:arnas skolavslutning på fredag, hehe.
ENDAST för att äta tårta, eftersom att min lillebrors klass ska ha massor av tårtor. Jag menar, dom behöver säkert en provsmakare, ellerhur?
Fast det skulle ändå vara fett kul att se hela gamla klassen också, får la se om jag träffar på dom!

snart ett år sedan nu, min get vad tiden går snabbt när man har roligt!
minns ranchen som igår.
den jääävla hållen man fick av sitsträningen precis efter frukost,
när vi skulle bada med ponnysarna, fast den enda som egentligen ville bada var ansgar, som tog
sig en liten simtur,
krampen i foten när man skulle stå upp i helvetesbackarna på uteritterna,
denna galna dag på stranden då jag badade med kläderna på (eller ah, nästan),
och jag lånade sofies assköna tröja av okänd anledning,
när vi missade teorilektionen för att vi låg på vårt rum och sov,
uppställningen vid stolparna varje morgon kl 07.15 för att hämta hästarna,
att yames bond 007 alltid skulle envisas med att vara LÄNGST BORT i stora gräshagen, så jag fick
knata dit överlera, mossar och trädungar för att hämta honom,
att han alltid var så superseg på träning när vi hoppade,
men när själva uppvisningen var så JÄVLAR blev det fart på ponnyn, han sprang så in i helvete!
när Bella kom inrusandes och la sig i min säng efter spökhistorierna,
Piffs asgrymma låt, vår remix av bumbibjörnarna! fasen, jag kommer inte ihåg hur den gick..
alla asgrymma, balla, roliga, underbara ridlärare,
och alla andra supersköna människor som var där,
+ minst 1000 andra saker som jag ALDRIG glömmer.


sveriges nationaldag

DU GAAMLA DU FRIIA DU SMÄLLFETA KO, DU TYYSKA DU FJÄDERRIKA HÖÖNA... Jajjemensan, idag är det Sveriges nationaldag. Inte för att jag har så stor aning om vad det betyder... Kanske grundades Sverige just denna dag? Kanske var det denna dag som man uppfann köttbullen? Kanske var det denna dag IKEA grundades? Eller volvo? Nä, jag har faktiskt ingen aning. Det ända jag vet är att man är leedig och man hissar flaggan. Men det kan jag minsan leva med! Jaa.. Idag nångång ska jag ta bilen, tuta o köra hem igen. (okej, kan möjligen vara så att det inte är JAG som ska köra... Har inte så stor koll på det förstår ni). Nu blir ni väl glada? Så kan ni få normala inlägg med radbyte och bilder, wooohoooo! Vad har jag gjort denna morgon då? Jag har gosat med en bolliboll, och spelat UNO med mig själv. Just nu sitter min lillebrorr breve mig och säger "Jag VET hur bög stavas! B - U - Ö - G. Du bara luras med mig! Jag VET att det stavas så, din turk!" Ja... Min lillebror är mycket normal. Nu ska jag gå o göra nåt kul! (äsch, vem försöker jag lura, jag ska gå och lägga mig). Hejdåååååååå!

tjeeeena

hejsan allesammans!

nu är det sofie igen!
jag sitter i min soffa med mamma & pappa o tittar på slumdog millionaire på tv!
den är helt okej, finns väl bättre, finns väl sämre liksom ;) men den är lite hemsk med fattigdom o sånt så man tänker lite när man ser den..
martina är på sitt landis o jag har sett att hon har varit duktig o bloggat från sin mobil ändå! heja martina! :D
jag har inte så mycket att säga, mer än att jag ville säga hej till alla er underbara 8 läsare som läser denna bloggen! tycker ni ska fortsätta med det o även tipsa era vänner för det är martina värd! hennes blogg är den bästa o roligaste bloggen som jag läser! <3

ha det så bra så kanske jag skriver snart igen, då blir ni väl glada?
wie.
hehe.
puuuuuuss!
love u.


en bild från när jag var liten, haha!
för stor overall (säkert ärvt från brorsan, tack mamma för att jag är så mycket värd, hihi), mössan nedanför ögonen så att jag nästan inte ser någonting! verkligen fånig bild xd

bergsklättring, havsbadning och stirrande killar

Man kan ju minst säga att detta har vart en händelserik dag, precis efter jag skrev förra inlägget drog jag, carl, anna, daniel, mamma, pappa och mormor ut på långprommenad i bergen. Vi gick ca 1 mil i bergen, i skogen och utmed havet. Det var jätteskönt, kul och härlgt, men förbannat varmt! Jag typ sprang och letade skuggor överallt. Och så försökta jag sola baksidan av mina ben, även om det betydde att jag var tvungen att gå en mil sidleds. Och ÅVEN om jag hade en knälång kjol så var det ända som blev brund vad framsidan av låren. Det är gaaaleeeet apskitigt! Jag ger upp, jag får ha vita baksideben resten av mitt liv. Vi höll på att dö av värmeslag, men det löste vi med saft, glass och fotdopp i havet. Sen när vi kom hem, så ville jag o mamma ner o bada. Så jag gick över till Pyttipanna o frågade om hon skulle med, och självklart skulle hon det! Så vi drog ner till stranden, och knasigt nog var vi nästan ensama där. Mycket bra, tänkte vi. Jag tog mitt första dopp för iår (jag är sen, jag vet, men jag tänker inte göra samma misstag som förra året: bada i april och sen bli supersjuk i två veckor). Sen när vi hade doppat oss några gånger fick det räcka, det är ju för tusan bara 13 grader i vattnet. Så vi la oss, tog på solkräm och jobbade på brännan. När vi hade legat där ett tag så kommer det typ 8 killar i 16-17 års åldern. Dom var lite smått perversa, typ stog och spanade in oss, haha. Så jag o anna stack ner för klippan och in bakom några buskar och bytte om. Sen gick vi. Och jaa.. Sen åkte anna hem, jag åt middag, plockade bort de tusen fästingar som att och käkade på mig (inte 1000 kanske, men minst 8). Och nu sitter jag här. Ska snart äta cheesecake igen, hihi. GALET gott är det! Och sen antar jag att jag ska fortsätta jobba på min feta diet, "chipsdieten". Har levt efter den i 4 dar i rad nu. Helt perfekt, så varför sluta nu? Beach 2011, vem fan bryr sig? ;). So long suckeeeeers!

hostig natt

Tjenamors bananmos! Hoppas ni har haft en skönare natt än vad jag har fart. Låt mig dokumentera händelsen: Kl. 12.00 går jag och lägger mig. Kl. 03.00 vaknar jag igen, av att jag typ kvävs av min hosta. Jag sätter mig upp, dricker vatten, gör allt annat som är möjligt att göra för att s Luta hosta. Men det funkar inte, jag hostar så mycket att jag spyr. Mmmm, mycket trevligt. Då var klockan 05.00. Så jag väckte mamma. Hon gjorde varm choklad, jag drack, det hjälpte inte. Hon gjorde the med honung (minus honungen, vi hade ingen), jag drack, det hjälpte inte. Hon letade högt och lågt över hela huset efter hostmedicin, hon hittade ingen, jag försöker bara göra vad som helst för att inte spy igen. Hon gav mig choklad, jag åt, det hände inget. Tillslut, efter vi väckt mormor för hjälp, hittade vi lnågra läkerol och några tic-tac. Så än en gång försökte jag sova, men då hade jag så mycket socker i blodet att det blev svårt av den anledningen. Men tillslut blev jag trött, och somnade nästan. Men PRECIS innan jag skulle somna så slutade läkerolen verka och jag började hosta igen. Och så höll det på fram tills klockan var ca 07.00. SEN kunde jag sova. Men sen vaknade jag igen lite innan 9, och då gav jag upp och gick upp. Haha. Jaa, så ni kanske fattar att min natt inte har vart den bästa. Men nu ska jag ta tag i brallan och spotta upp mig, försöka förinta den jävla hostan och gå över till Anna. See ya!

dissa martina - dagen

Känner mig väldigt älskad och uppskattad, det är just nu 3 pers som dissar mig på msn. Tack så mycket !!!!!!! Älskar er jättemycket allesammans. Sofie din nöt, vad sysslar du med? Pierre ditt pucko, vad håller du på med? Och alexander, vart 17 håller du hus? Jag menar, ingenting kan ju vara viktigare än att prata med mig, eller? Hehe... Iallafall, så kände jag mig väldigt ensam, så jag började skriva ett inlägg på min kära blogg, som aldrig dissar mig. (förutom då den vägrar visa min statestik, då den tycker att jag skrivit 0 inlägg när jag egentligen skrivit nästan 800, .... Okej okej, jag erkänner, listan kan bli lång). BUÄÄHÄÄHÄÄ, känner mig väldigt ouppskattad. WOHOOOOOOOOOOOOOOO, NÅN SVARADE PÅ MSN :d::DD Nu dissar jag er, hejdåååååååååå.

suck och stön

Jag har blivit en dalmatin. En vit med röda prickar. Så går det när Martina solar, mina ben är helt knallröda på framsidan, rödprickiga på sidan och vita på baksidan. Mycket snyggt. Till det har vi mina skrikvita armar, min röda näsa, mina röda kinder, men resten av ansiktet är kritvitt eller rödprickigt. Alltså jag blir GALEN på mitt pigment! Jag menar, jag har inte ens SOLAT (förutom den kvarten i morse)! Jag bara blir så av mig själv, om jag är ute när det är soligt. Mitt största problem just nu är att försöka bli jämnröd iallafall, för baksidan av mina ben är fortfarande bleka som en vampyr. Vilka ilandsproblem! Äach, jag ska inte klaga, har precis ätit mormors lasagne, snart blir det cheesecake med jordgubbbar, och efter det ska jag dejta chipspåsen, mitt livs kärlek <3 Livet är allt trevligt ibland, även om man råkar vara en dalmatin för tillfället. Nu ska jag ta mig en siesta (okej, kanske inte) före cheesecaken, måste äta tills jag spyr (okej, kanske inte) för det är så underbart gooooooooooottttttttt. Jag ursäktar för att min humor är den sämsta, men det är för att nuförtiden skriver jag alltid när jag är pigg. Annars brukar jag oftast kvälls/nattblogga, och då är jag trött, och då får jag den sjukaste humon på denna jord. Får väl se till att blogga inatt eller nåt. Fram tills dess så får ni klara er utan mig (även om det är svårt, jag vet). Pussheeeeej! (lite fjorrevarning på det) (haha, fjorre) (fjorrefjorrefjorr!) (gud så kul ord) (nej, nu drar jag) (hejdååååååå!)

chillar i soleeen

Tja alla bananer, jag har just pallrat min feta röv ut tikl solstolen för att jobba på brännan. Kan ju inte direkt påstå att det går sådär jättebra, jag har ju INGET TÅLAMOD ÖVER HUVUD TAGEET, så att ligga i en solstol o pressa är väl i principm det tråkigaste som finns. Dessutom är det så nedrans vaaaaaarmt! Men jag ska inte klaga, hellre sol o typ 50 grader än istid året runt. Får väl ta och rulla ner till havet och ta ett dopp eller så. Effetr så kan jag sjösätta optimisterna och segla ut bara för att kapsejsa, svinkul är det! Hihi, jag hör glaaaassbilen! Vi lurar små barn, vi lurar små barn, med våran glassreklaaam. (det är även bevisat att de kan lura stora barn, som heter Martina och är sisådär 13 år...) Jagär supermegalycklig, vet ni varför?!?!? :D FÖR ANNA PYRRIPANNA ÄR HÄÄÄÄÄÄÄR! WOHO, PARTEYYY. Så nu ska jag gå och leka med henne, hihi. Jag har tröttnat på att ligga i solen. Jag blir ju ändå inte brun. Jag blir bara knallröd och ser ut som en grillad kyckling. Mycket vackert. Fast mitt hår blir jätteblont, haha. Det är ju trevligt, så kan Pierre kalla mig blondie ännu mer, suuuuuuck. JAG MÅ VARA BLOND I HJÄRNAN, MEN JAG ÄR ÄNNU BLONDARE I LILLTÅN. Okej, fråga mig inte vart det kom från. Det bara blidde så. Jag skyller på solen. Nu ska jag dra, CIAOO! tycket att ni fortfarande ska kolla in min söta läsare Kajsas blogg, www.baaravarajag.blogg.se (jag kan inte länka när jag skriver från mobilen, så ni får helt enkelt ta den jobbiga vägen och kopiera + klistra in) Puss på er allihooopaaaaaa.

från da mobilo

Nämen tjenare tjenare, vet inte om detta funkar men jag provaaar :) Vet nivad det första jag såg när jag gick in på da blogg? En supergullig tjej som heter Kajsa som har kommenterat. Redan DÅ blev jag jätteglad, och gick in på hennes blogg. Och då har hon skrivit ett inlägg om mig! Gode gud i himelen, jag och mina 8 läsare SIKTAR MOT TOPPEN: WOHOOOOOO! Tack så jättejättemycket Kajsa, gulligare tjej får man leta länge efter. Tycker ni ska ta o kolla in www.baaravarajag.blogg.se :) (snacka om klyftigt namn, nästan så att jag skulle kommit på det själv: höhöhö) Om detta funkar nu blir jag galet lycklig, då får ni massor med uppdatering :D Tjong i ballongen, nu ska jag återgå tillatt vara social på msn i mobilen (haha det suiger) och ligga här i min säng o ha feber. Kul! Puss puuuus

trötter

Tjena mina benor,
här sitter jag och är trött.
Men jag har så trevligt sällskap på msn så jag kan ju helt enkelt inte gå o lägga mig ;).
Jag får hattefnattefnatt på att man inte kan se sin statestik, man blir ju rent av deprimerad!
Funderar på att gå o cutta mig i ett hörn..
Okej, nääe, så illa är det nog inte. Bara nästan.
Jag funderar fortfarande om jag ska byta profilbild eller inte, men ni är ju så elaka och inte kommenterar, så jag vet inte :(
KOM IGEEEEEEEN NUVA, sägsägsäg.
Vill inte bli stämplad på nåt sätt, om ni kanske fattar vad jag menar?
ÄSCH, skit samma, folk får tro vad dom vill, nu jävlar byter jag profilbild.

eller? ...
och , jag åker till landet imon så ni hör inget av mig förrens på måndag kväll kanske? eller så hinner jag
blogga imorgon, hihi.

fejsbok

Jag har ett problem.
Jag hatar min profilbild.
Den är ful.
Apful.
Men jag har ingen bra bild på mig, haha.
Funderar på att byta till denna:
men....
alltså...
det ser liksom ut som att jag är naken nästan, hehe.
känns inte sådär helt okej.
Eller vad tycker ni?
Kan jag ha den som profilbild?
Faaaasen då.
Äsch!
Nu får ni se lite knasiga bilder som jag inte har lagt upp innan ^^

solen gör mig  crazyyyyyyyyyyyy !
(iförsig så finns det massor med saker som gör mig crazy.... typ allt...)
malin aggerar smyg-paparazzi när jag sitter o nördar dator, haha.
nu får ni se min fula näsa i profil.
soola skiner idaag
detta är en ÄKTA martina-min!
gör såhär heela tiden, vet inte riktigt varför.
kul att nån lyckades fånga det på bild?
fjortis-pose i mina brillz, yeah.
skämmigt.
fräsh bild också, men det var då jag var sjuk, så ni får ursäkta detta.
AAAAAAA, där har ni lite knasiga bilder!

kläder - gina tricot

Haha, var bara tvungen.

naaaaw, haha
ingen som har lust att köpa denna till mig? ingen? nähä...
DENNA MÅSTE JAG HELT ENKELT KÖPA! VET NI VARFÖR?
PRISA GUD OCH HERRE MIN GET , så fint namn :)
heheheeee..
fast själva tröjan kan jag ju inte direkt säga att den var så vacker...
det var det enda fina dom hade, haha.

kläder - monki

Här kommer lite Monki-kläder, woho!

vet inte riktigt vad detta är (haha) men om det är plånböcker (vilket jag antar?) så säger jag bara:
GEEEEEE MIIIIIIIIIG.
tips till alla öb:are, om ni vill ha den coolaste datan i stan, köp denna!
(malin, kom inte o säg att ditt är finare, för då slår jag dig) (även om det kanske är sant..)
nej men kolla, sån har ju jag :D
fast 2 röda då, tihi. Dom är supersötaaaaa.
nämen kolla så gullig!
fin fin fin finfin finfin fin fin fiiiin
byxdress? mmmhmm.
haha, gulliiigt
söt magtröja
ännu sötare magtröja ;)
dessa strumor ska jag lätt ha
dom här också
dessa ska man ju ha till detdär linnet ;)
och till klänningen ;)
HEHE, det var allt för mig.

tjööööbba

Hejsan svejsan,
har tävlat idag och det gick faktiskt BRA!
Alltså, jag tycker ju aldrig att det går bra på några tävlingar nu förtiden, så jag är ändå rätt nöjd..
Kom 7 minuter före Anna och Linn, woho  !
Fast nu är jag ultramegasjuk, har ont i hela kröppen. FASIKEN, jag blir ju ALLTID sjuk HELA TIDEN, nu förtiden.
Äsch, skitsamma, snart kommer mamma & pappa hem med en hel subway-macka till mig. Min mage kommer nog explodera, men vem bryr sig, det är svingott. Har kommit fram till att jag behöver lägga på mig massa fett på mina axlar, för det är sjukt så läskiga dom är just nu alltså. När jag står helt normalt ser man nästan hela benet sticka ut, uääk.
Alltså, ärligt nu, så tror jag att jag går ner i vikt, utan att jag gör det minsta lilla. Mina axlar har alltid vart väldigt beniga, men de har aldrig stuckit ut såhär mycket som de gör just nu.
Och mina lår har blivit helt konstiga, de har blitt typ bananformade.
Ärligt nu, kan man ha typ anorexi utan att man vet om det? Eller är det min kropp som bara har blitt helt fucked up?
SKIT SAMMAAAAAAAAA!
Imorgon (eller ikväll, vi har inte bestämmt oss riktigt än) åker vi till Orust med kaninisarna och allt, det ska bli fett naajs assåå.
Ska äta massa tårta och kakor och bakelser o så, för farmor fyller år, yihaa! Nu ska jag bli tjock o feeeeeet.

hajdo, måste go.

hej alla mina bananer

Nu är det så att jag har en bra och en dålig nyhet...
Den dåliga är att jag, da queen of da bloggning, inte kommer ha internet på 5 dagar (fram tills på måndag) från och med imorgon, eftersom att jag ska åka till mitt ultramegafräcka sommarställe.
Så ni får överleva utan mig, i ytterligare massor med dagar.
Sen kommer då den bra nyheten, och det är att min ultramegafräcka banankompis sofie kanske bloggar lite om hon har tid :D
Den rackars bananen snodde ju min blogg när jag var på Anholt ;) (DET VAR MER ÄN OKEJ, GÖR DET GÄRNA IGEN).
HIHIHIHIHIIIIIIIIIIIIIIIIIII,
jag börjar få natthumor.
inte bra.
tur att det finns lite galna människor på msn, så jag slipper flippa ur totalt, och så finns det ingen som jag kan flippa på liksom.. det skulle ju vara katastrof! Kan ju inte direkt flippa på väggen... Eller, varför inte egentligen?
AH, godnatt, bäst att jag drar innan jag flippar ur fullständigt på mina stackars bloggläsare, ni får stå ut med mycket..

näe, så mobbad jag känner mig, nu loggade min flippade kompis ut...
och jag känner att jag inte kan flippa mer på sofie da banankompis, för då dör hon antagligen.
så jag får väl helt enkelt gå och lägga mig?
gud så tråkigt.

bloggvärldens finaste tjejor

Åh så glad jag bliiiir,
hamnade på blogg.se's startsida som "nya inlägg" och har fått massor av söta kommentarer!
Eftersom att min statestik har bestämt sig för att jag inte har några besökare, så kan jag inte veta hur många som har hittat hit, men ni som har kommenterat är underbara ♥

TACK för att ni skriver så fina saker, mitt självförtroende höjs till 1000!

Everytime I see your face I have to smile

Diggar denna låten just nu alltså, hörde den på Greys Anatomy - reklamen & den är ju braaaaa.

i can never really understand
i can only reach for your hand
i can even take my eyes of you
you have got to be my dream come true
Every time i see your face i have to smile
every time i hear your voice takes me a wild
to give my breathe again i remember when we walk apart
but i new brand a star and i go start
i can never really understand
i can only reach for your hand
i can even take my eyes of you
you have got to be my dream come true

nu är det onsdagsmyyys

WOHOO, det är looov!
Jag har ridit & nu kollat på Vampire Diaries, hehe.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAOP,
nu har jag ingenting att göra... ska nog kolla på tv eller nåt sånt socialt, hähähääääääää.
Odin min pluttis är världens finaste lilla plutt, bara så ni vet ♥
AAAAAAAAAA, trevligt inlägg. Mycket trevligt.
Kan inte nån rolig logga in på msn? TACK SÅ MYCKET.


bikini

Hihihiii, jag har vunnit över mitt självförtroende & här får ni bildernaaaa




haha, det ser ut som att jag lukar på mitt hår

jaa...
nu var det gjort.

tjeeeenare mannen

TJOSAN I TROSAN,
funderar på om ni ska få se min vackra bikini eller inte?
det är lite skämmigt nämligen... typ väldigt mycket..
men jag måste få bättre självförtroende, så nu JÄVLAR!
Okej, jag kanske fegar ur..
Min mamma skulle döda mig 1000 ggr om om hon visste att jag la ut såna bilder, men vafaaaaaan.
Ingen big deal egentligen, typ alla bloggare lägger ju ut bilder på sig i bikini?
Fast jag kommer typ dö av skam.. ni får inte mobba mig, då går jag o cuttar mig i ett hörn ;).
NÄÄÄEEDÅÅ,
men nu jäklar, så ska jag ladda in bilderna i datan.
Fasen, har precis skrivit ett helt inlägg om att jag kanske lägger ut bikinibilder, hur lågt får man sjunka?
Äsch, vem bryr sig.
Nu ska jag sluta prata bullshit, så får ni se en knasig bild där jag gör världens knasigaste min istället

haha, jag ser verkligen efterbliven ut .

martina ♥